Play Off - TŻ Sipma - Wybrzeże Gdańsk 41:37
ASF pisze:A ja bym tylko chciał podziękować Lubelskim kibicom za przyjęcie nas (już od 8 rano) oraz za świetną zabawe do naszego odjazdu !!! DZIĘKUJE !!!
a co tam było na dworcu w pociągu? kto dostał gałkę? przyznajcie się?
pozdrawia:
Rafał Borowski
PS. Zeszły tydzień spędziłem w Gdańsku, ale na stadion nie trafiłem, tak więc byłem zawiedziony. No i przede wszystki fajną tam w Gdańsku macie moją rodzinę
spoko, ze meczyk przelozony, bo bedzie jednego kibica wiecej na Stadionie:) (akurat swieza dostawa z Edynburgha:))
Martwi mnie tylko, ze Trumna byl w niezlym gazie (takie mnie sluchy doszly) i zeby mu testosteron do 12 wrzesnia nie opadl...
Martwi mnie tylko, ze Trumna byl w niezlym gazie (takie mnie sluchy doszly) i zeby mu testosteron do 12 wrzesnia nie opadl...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
-
sledzio
No to teraz trzeba się będzie mocno namęczyć żeby odprawić z kwitkiem gdańskie Wybrzeże. Skład co prawda osłabiony nadal, ale mam nadzieję, że Tomek Piszcz popracuje nad dyspozycją i w meczu z liderem pojedzie na zbliżonym do optymalnego poziomu.
Jeśli będzie czterech równo punktujących zawodników - wygramy.
Musimy wygrać!
Choćby po to aby potem Rzeszowiakom odpłacić za Kaczmarków i inne "rybne" numery...
Jeśli będzie czterech równo punktujących zawodników - wygramy.
Musimy wygrać!
Choćby po to aby potem Rzeszowiakom odpłacić za Kaczmarków i inne "rybne" numery...
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
kaar pisze:Nie musimy koniecznie wygrac z Gdanskiem zeby awansowac do barazy - do tego potrzebne nam jest zwyciestwo nad Rzeszowem. Takze w sumie mozemy z Gdanskiem pojechac sobie juniorami a niech nasi seniorzy szykuja sie na 19 wrzesnia pozdr.
Chyba jednak lepiej wygrać z Gdańskiem i potem pojechać mecz na lekkim luzie a nie z nożem na gardle, takie jest moje zdanie.
MOTOR LUBLIN
- Jasiek_Sydney
- Kontakt:
- Jasiek_Sydney
- Kontakt:
Co sie dziwisz?
Australia to wyluzowany kraj.
Na zielonej Ukrainie
Zakochalem sie w dziewczynie
Jednak Australie wybralem
I sie odkochalem
Wiecej tego typu tworczosci jest w watku o Rzeszowie na forum Unii
Tarnow http://unia-tarnow.star.net.pl . Szczegolnie tak w pierwszej jego
czesci.
jakis wierszyk o ukrainie tez sie znajdzie?
Na zielonej Ukrainie
Zakochalem sie w dziewczynie
Jednak Australie wybralem
I sie odkochalem
Wiecej tego typu tworczosci jest w watku o Rzeszowie na forum Unii
Tarnow http://unia-tarnow.star.net.pl . Szczegolnie tak w pierwszej jego
czesci.
Regards from Sydney
Jasiek
Jasiek
Jasiek_Sydney pisze:W świecie baranów wole być wilkiem !!!
Trzeba bylo napisac: W swiecie baranow od miesiaca wole byc wilkiem.
Mozna tez - sledz jelenia, ale nie piszcz za glosno, co bys od niego kopa
nie zarobil, bo do trumny cie wloza.
kiedyśbył wierszyk o kolejarzu opole "Wieczorkiem Lis je Cebulę Załuskiem"
Wracając do tematu wątku, to po tym co widziałem na ostanim meczu w Rzeszowie, gdańscy liderzy odpuścili sobie ten mecz (zwłaszcza Chrzanowski, który jeździł chyba na silinikach z kosiarki) ale za to pozostali walczyli do ostatniego metra. Wydaje mi się, że w tej chwili Gdańsk odjeżdża ostatnie mecze w piknikowej atmosferze i daje jeszcze szansę zawodnikom drugiej lini na pokazanie się z dobrej strony co może poskutkować przedłużeniem z nimi kontraktu. Jak było widać w Rzeszowie, zawodnicy Ci nie odpuszczali...
Wydaje mi się, że Gdańsk przyjedzie do Lublina z podobnym nastawieniem... Mecz ten będzie dla lublinian dobrym sprawdzianem (zarówno chodzi tutaj o formę zawodników jak i przygotowanie sprzętowe) przed najważniejszym spotkaniem w walce o baraże.
Wydaje mi się, że jeżeli Motor tego meczu nie wygra to tym bardziej nie wygra meczu ze Stalą...
Wydaje mi się, że Gdańsk przyjedzie do Lublina z podobnym nastawieniem... Mecz ten będzie dla lublinian dobrym sprawdzianem (zarówno chodzi tutaj o formę zawodników jak i przygotowanie sprzętowe) przed najważniejszym spotkaniem w walce o baraże.
Wydaje mi się, że jeżeli Motor tego meczu nie wygra to tym bardziej nie wygra meczu ze Stalą...
"Jeśli masz mówić głupoty, lepiej nic nie mów"
weslake pisze:Wracając do tematu wątku, to po tym co widziałem na ostanim meczu w Rzeszowie, gdańscy liderzy odpuścili sobie ten mecz (zwłaszcza Chrzanowski, który jeździł chyba na silinikach z kosiarki) ale za to pozostali walczyli do ostatniego metra. Wydaje mi się, że w tej chwili Gdańsk odjeżdża ostatnie mecze w piknikowej atmosferze i daje jeszcze szansę zawodnikom drugiej lini na pokazanie się z dobrej strony co może poskutkować przedłużeniem z nimi kontraktu. Jak było widać w Rzeszowie, zawodnicy Ci nie odpuszczali...
Sugerujesz, że Rzeszów jest mocniejszy od Wybrzeża? To chyba jakiś żart przyjacielu... Nie musimy za wszelką cenę wygrywać tego meczu, najważniejsze aby w Lublinie poległ Rzeszów a nie Gdańsk, choć wierzę, że i jedni i drudzy umoczą na naszym torze.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Wybrzeże wygra tylko mecz u siebie z Gorzowem - nic więcej, a szkoda. Ktoś mówił o wyśrubowaniu wyniku i co ? wstyd. Albo walczymy we wszystkich meczach, albo olewka totalna.
Tylko Kostek pokazuje że jedzie do końca i dla kibiców - reszta - bez komentarza.
Wydaje mi sie że nie macie nawet co sie martwić że możecie przegrać - dla mnie nie ma takiej możliwości, no chyba że Bałabuchy będą w składzie
Tylko Kostek pokazuje że jedzie do końca i dla kibiców - reszta - bez komentarza.
Wydaje mi sie że nie macie nawet co sie martwić że możecie przegrać - dla mnie nie ma takiej możliwości, no chyba że Bałabuchy będą w składzie
maloh pisze:Wybrzeże wygra tylko mecz u siebie z Gorzowem - nic więcej, a szkoda. Ktoś mówił o wyśrubowaniu wyniku i co ? wstyd. Albo walczymy we wszystkich meczach, albo olewka totalna.
Przegrac raczej nie przegramy. Wybrzeże odpuszcza - i moim zdaniem słusznie. I mecz ten również nie będzie dla nas żadnym sprawdzianem. Będę sie cieszył z wyniku 46:44. Ważne żeby pojechać z Rzeszowem - reszta się nie liczy.
Maxx pisze:weslake pisze:Wracając do tematu wątku, to po tym co widziałem na ostanim meczu w Rzeszowie, gdańscy liderzy odpuścili sobie ten mecz (zwłaszcza Chrzanowski, który jeździł chyba na silinikach z kosiarki) ale za to pozostali walczyli do ostatniego metra. Wydaje mi się, że w tej chwili Gdańsk odjeżdża ostatnie mecze w piknikowej atmosferze i daje jeszcze szansę zawodnikom drugiej lini na pokazanie się z dobrej strony co może poskutkować przedłużeniem z nimi kontraktu. Jak było widać w Rzeszowie, zawodnicy Ci nie odpuszczali...
Sugerujesz, że Rzeszów jest mocniejszy od Wybrzeża? To chyba jakiś żart przyjacielu... Nie musimy za wszelką cenę wygrywać tego meczu, najważniejsze aby w Lublinie poległ Rzeszów a nie Gdańsk, choć wierzę, że i jedni i drudzy umoczą na naszym torze.![]()
Pozdrawiam
Napewno Rzeszów jest mocniejszy od Wybrzeża w krajowym składzie z rezerwowymi i Olechwierowiczem.
A pro po meczu Rzeszów - Gdańsk. W dzisiejszym TŻ wyczytałem, że Jamroży z Opola dziękuje działaczom za pożyczenie silnika na niedzielny mecz ( z Grudziądzem) od ...... Chrzanowskiego. Czyli jak ktoś dobrze napisał Chrzanik jeździł na silniku od kosiarki, Podejście godne sportowca i tych słow że jeżdżą do końca i fer. Dlatego tak Kościecha się tłumaczył i mu było wstyd. Ciekawe czy Opole jeździ coś 12. 09.?