Play Off - TŻ Sipma - Wybrzeże Gdańsk 41:37

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
ASF

#251 Postautor: ASF » 24 sierpnia 2004, o 02:05

A ja bym tylko chciał podziękować Lubelskim kibicom za przyjęcie nas (już od 8 rano) oraz za świetną zabawe do naszego odjazdu !!! DZIĘKUJE !!!
W świecie baranów wole być wilkiem !!!

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#252 Postautor: ravajas » 24 sierpnia 2004, o 10:47

ASF pisze:A ja bym tylko chciał podziękować Lubelskim kibicom za przyjęcie nas (już od 8 rano) oraz za świetną zabawe do naszego odjazdu !!! DZIĘKUJE !!!

a co tam było na dworcu w pociągu? kto dostał gałkę? przyznajcie się?

pozdrawia:
Rafał Borowski

PS. Zeszły tydzień spędziłem w Gdańsku, ale na stadion nie trafiłem, tak więc byłem zawiedziony. No i przede wszystki fajną tam w Gdańsku macie moją rodzinę ;), pozdrawiam (i na koncercie Lecha Janerki też byłem)

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#253 Postautor: Cooper » 24 sierpnia 2004, o 14:06

spoko, ze meczyk przelozony, bo bedzie jednego kibica wiecej na Stadionie:) (akurat swieza dostawa z Edynburgha:))
Martwi mnie tylko, ze Trumna byl w niezlym gazie (takie mnie sluchy doszly) i zeby mu testosteron do 12 wrzesnia nie opadl...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

sledzio

#254 Postautor: sledzio » 30 sierpnia 2004, o 15:03

no to pora na gdańsk !!! za mordela peter noi po tym co gdańsk pokazał w rzeszowie jest sznasa na wygranie 50-40 dla teżecika !!! pozdro

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#255 Postautor: Maxx » 30 sierpnia 2004, o 15:05

No to teraz trzeba się będzie mocno namęczyć żeby odprawić z kwitkiem gdańskie Wybrzeże. Skład co prawda osłabiony nadal, ale mam nadzieję, że Tomek Piszcz popracuje nad dyspozycją i w meczu z liderem pojedzie na zbliżonym do optymalnego poziomu.
Jeśli będzie czterech równo punktujących zawodników - wygramy.
Musimy wygrać!
Choćby po to aby potem Rzeszowiakom odpłacić za Kaczmarków i inne "rybne" numery...

Awatar użytkownika
kaar
Szkółkowicz

#256 Postautor: kaar » 30 sierpnia 2004, o 15:18

Nie musimy koniecznie wygrac z Gdanskiem zeby awansowac do barazy - do tego potrzebne nam jest zwyciestwo nad Rzeszowem. Takze w sumie mozemy z Gdanskiem pojechac sobie juniorami a niech nasi seniorzy szykuja sie na 19 wrzesnia pozdr.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#257 Postautor: Maxx » 30 sierpnia 2004, o 15:21

kaar pisze:Nie musimy koniecznie wygrac z Gdanskiem zeby awansowac do barazy - do tego potrzebne nam jest zwyciestwo nad Rzeszowem. Takze w sumie mozemy z Gdanskiem pojechac sobie juniorami a niech nasi seniorzy szykuja sie na 19 wrzesnia pozdr.

Chyba jednak lepiej wygrać z Gdańskiem i potem pojechać mecz na lekkim luzie a nie z nożem na gardle, takie jest moje zdanie.

Awatar użytkownika
kaar
Szkółkowicz

#258 Postautor: kaar » 30 sierpnia 2004, o 15:23

hmmm...ale to w sumie bez roznicy - jesli przegramy z rzeszowem w ostatnim meczu ( zakladajac ze rzeszow po drodze wszystko wygra co chyba jest oczywiste :) )to nawet wygrana z gdanskiem nam nie pomoze
pozdr.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#259 Postautor: grzesieck » 30 sierpnia 2004, o 15:31

Jezeli przegramy z Gdanskiem to bedziemy musieli wygrac z Rzeszowem conajmniej roznica 8 punktow, a przy wygranej z Gdanskiem mozemy wygrac z mojrzeszowem 46:44 i bedziemy w barazach - to jest ta roznica.
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
fcb
Kontakt:

#260 Postautor: fcb » 30 sierpnia 2004, o 16:11

ale przecież gdańsk i tak ma już extralige w kieszeni. mogli by nam odpuścić :wink:
Ronaldinho do TÅ»-u !!!!

ASF

#262 Postautor: ASF » 30 sierpnia 2004, o 20:21

Ta jak widać to Gdańsk odpuścił chyba Rzeszowowi :)))

Zulu
Junior

#263 Postautor: Zulu » 30 sierpnia 2004, o 20:50

ASF, uważaj, bo za tego wilka i barana koledzy z Rzeszowa cię zjedzą. Dobrze, że nie dodałeś Kuciapy - może to Cię uratuje. :wink: :lol:

Awatar użytkownika
Jasiek_Sydney
Kontakt:

#264 Postautor: Jasiek_Sydney » 30 sierpnia 2004, o 22:04

Trzeba bylo napisac: W swiecie baranow od miesiaca wole byc wilkiem. :D

Mozna tez - sledz jelenia, ale nie piszcz za glosno, co bys od niego kopa
nie zarobil, bo do trumny cie wloza. :D
Regards from Sydney
Jasiek

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#265 Postautor: maestro76 » 31 sierpnia 2004, o 00:04

widze koles wyluzowany :D
jakis wierszyk o ukrainie tez sie znajdzie?
never ride faster than your angel can fly

Awatar użytkownika
Jasiek_Sydney
Kontakt:

#266 Postautor: Jasiek_Sydney » 31 sierpnia 2004, o 02:35

Co sie dziwisz? :D Australia to wyluzowany kraj. :D

jakis wierszyk o ukrainie tez sie znajdzie?

Na zielonej Ukrainie
Zakochalem sie w dziewczynie
Jednak Australie wybralem
I sie odkochalem :D

Wiecej tego typu tworczosci jest w watku o Rzeszowie na forum Unii
Tarnow http://unia-tarnow.star.net.pl . Szczegolnie tak w pierwszej jego
czesci.
Regards from Sydney

Jasiek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#267 Postautor: Gelo » 31 sierpnia 2004, o 09:01

Jasiek_Sydney pisze:

Trzeba bylo napisac: W swiecie baranow od miesiaca wole byc wilkiem. :D

Mozna tez - sledz jelenia, ale nie piszcz za glosno, co bys od niego kopa
nie zarobil, bo do trumny cie wloza. :D

kiedyśbył wierszyk o kolejarzu opole "Wieczorkiem Lis je Cebulę Załuskiem"

Awatar użytkownika
weslake

#268 Postautor: weslake » 31 sierpnia 2004, o 14:08

Wracając do tematu wątku, to po tym co widziałem na ostanim meczu w Rzeszowie, gdańscy liderzy odpuścili sobie ten mecz (zwłaszcza Chrzanowski, który jeździł chyba na silinikach z kosiarki) ale za to pozostali walczyli do ostatniego metra. Wydaje mi się, że w tej chwili Gdańsk odjeżdża ostatnie mecze w piknikowej atmosferze i daje jeszcze szansę zawodnikom drugiej lini na pokazanie się z dobrej strony co może poskutkować przedłużeniem z nimi kontraktu. Jak było widać w Rzeszowie, zawodnicy Ci nie odpuszczali...
Wydaje mi się, że Gdańsk przyjedzie do Lublina z podobnym nastawieniem... Mecz ten będzie dla lublinian dobrym sprawdzianem (zarówno chodzi tutaj o formę zawodników jak i przygotowanie sprzętowe) przed najważniejszym spotkaniem w walce o baraże.
Wydaje mi się, że jeżeli Motor tego meczu nie wygra to tym bardziej nie wygra meczu ze Stalą...
"Jeśli masz mówić głupoty, lepiej nic nie mów"

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#269 Postautor: Maxx » 31 sierpnia 2004, o 16:27

weslake pisze:Wracając do tematu wątku, to po tym co widziałem na ostanim meczu w Rzeszowie, gdańscy liderzy odpuścili sobie ten mecz (zwłaszcza Chrzanowski, który jeździł chyba na silinikach z kosiarki) ale za to pozostali walczyli do ostatniego metra. Wydaje mi się, że w tej chwili Gdańsk odjeżdża ostatnie mecze w piknikowej atmosferze i daje jeszcze szansę zawodnikom drugiej lini na pokazanie się z dobrej strony co może poskutkować przedłużeniem z nimi kontraktu. Jak było widać w Rzeszowie, zawodnicy Ci nie odpuszczali...
Wydaje mi się, że Gdańsk przyjedzie do Lublina z podobnym nastawieniem... Mecz ten będzie dla lublinian dobrym sprawdzianem (zarówno chodzi tutaj o formę zawodników jak i przygotowanie sprzętowe) przed najważniejszym spotkaniem w walce o baraże.
Wydaje mi się, że jeżeli Motor tego meczu nie wygra to tym bardziej nie wygra meczu ze Stalą...

Sugerujesz, że Rzeszów jest mocniejszy od Wybrzeża? To chyba jakiś żart przyjacielu... Nie musimy za wszelką cenę wygrywać tego meczu, najważniejsze aby w Lublinie poległ Rzeszów a nie Gdańsk, choć wierzę, że i jedni i drudzy umoczą na naszym torze. :D

Pozdrawiam :D

maloh
Szkółkowicz

#270 Postautor: maloh » 31 sierpnia 2004, o 21:00

Wybrzeże wygra tylko mecz u siebie z Gorzowem - nic więcej, a szkoda. Ktoś mówił o wyśrubowaniu wyniku i co ? wstyd. Albo walczymy we wszystkich meczach, albo olewka totalna.
Tylko Kostek pokazuje że jedzie do końca i dla kibiców - reszta - bez komentarza.
Wydaje mi sie że nie macie nawet co sie martwić że możecie przegrać - dla mnie nie ma takiej możliwości, no chyba że Bałabuchy będą w składzie :)

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#271 Postautor: Gelo » 31 sierpnia 2004, o 21:10

maloh pisze:Wybrzeże wygra tylko mecz u siebie z Gorzowem - nic więcej, a szkoda. Ktoś mówił o wyśrubowaniu wyniku i co ? wstyd. Albo walczymy we wszystkich meczach, albo olewka totalna.
Tylko Kostek pokazuje że jedzie do końca i dla kibiców - reszta - bez komentarza.
Wydaje mi sie że nie macie nawet co sie martwić że możecie przegrać - dla mnie nie ma takiej możliwości, no chyba że Bałabuchy będą w składzie :)

Przegrac raczej nie przegramy. Wybrzeże odpuszcza - i moim zdaniem słusznie. I mecz ten również nie będzie dla nas żadnym sprawdzianem. Będę sie cieszył z wyniku 46:44. Ważne żeby pojechać z Rzeszowem - reszta się nie liczy.

Sober
Senior

#272 Postautor: Sober » 1 września 2004, o 07:48

Maxx pisze:
weslake pisze:Wracając do tematu wątku, to po tym co widziałem na ostanim meczu w Rzeszowie, gdańscy liderzy odpuścili sobie ten mecz (zwłaszcza Chrzanowski, który jeździł chyba na silinikach z kosiarki) ale za to pozostali walczyli do ostatniego metra. Wydaje mi się, że w tej chwili Gdańsk odjeżdża ostatnie mecze w piknikowej atmosferze i daje jeszcze szansę zawodnikom drugiej lini na pokazanie się z dobrej strony co może poskutkować przedłużeniem z nimi kontraktu. Jak było widać w Rzeszowie, zawodnicy Ci nie odpuszczali...

Sugerujesz, że Rzeszów jest mocniejszy od Wybrzeża? To chyba jakiś żart przyjacielu... Nie musimy za wszelką cenę wygrywać tego meczu, najważniejsze aby w Lublinie poległ Rzeszów a nie Gdańsk, choć wierzę, że i jedni i drudzy umoczą na naszym torze. :D

Napewno Rzeszów jest mocniejszy od Wybrzeża w krajowym składzie z rezerwowymi i Olechwierowiczem.

Awatar użytkownika
weslake

#273 Postautor: weslake » 1 września 2004, o 11:34

Maxx pisze:Sugerujesz, że Rzeszów jest mocniejszy od Wybrzeża? To chyba jakiś żart przyjacielu...

Najpierw przeczytaj dokładnie co napisałem a później wnioskuj co sugeruję...

Pozdrawiam...
"Jeśli masz mówić głupoty, lepiej nic nie mów"

harry
Trener

#274 Postautor: harry » 1 września 2004, o 15:28

A pro po meczu Rzeszów - Gdańsk. W dzisiejszym TŻ wyczytałem, że Jamroży z Opola dziękuje działaczom za pożyczenie silnika na niedzielny mecz ( z Grudziądzem) od ...... Chrzanowskiego. Czyli jak ktoś dobrze napisał Chrzanik jeździł na silniku od kosiarki, Podejście godne sportowca i tych słow że jeżdżą do końca i fer. Dlatego tak Kościecha się tłumaczył i mu było wstyd. Ciekawe czy Opole jeździ coś 12. 09.? :lol: 8) :twisted: