Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Przecież Zmarzlik w pierwszych czterech kolejkach chyba tylko dwa razy znalazł pogromcę i był piekielnie szybki. Wtedy jakoś nikt nie dywagował jakim cudem ciągle zostawia wszystkich w tyle.
Z Magicem będzie podobnie, w końcu obniży loty, chociaż życzę mu tego jak najpóźniej, bo bardzo lubię tego zawodnika.
Z Magicem będzie podobnie, w końcu obniży loty, chociaż życzę mu tego jak najpóźniej, bo bardzo lubię tego zawodnika.
Zgadza się, tylko Zmarzlik:
1. Częściej wychodził z 1 łuku na 2-3 miejscu.
2. Na wyprzedzenie potrzebował 2-3 okrążeń a nie 1 łuku
3. Jest mistrzem świata z 2019 i 2020r.
Zwłaszcza 2 pierwsze punkty, moim zdaniem stanowią zasadniczą różnicę.
1. Częściej wychodził z 1 łuku na 2-3 miejscu.
2. Na wyprzedzenie potrzebował 2-3 okrążeń a nie 1 łuku
3. Jest mistrzem świata z 2019 i 2020r.
Zwłaszcza 2 pierwsze punkty, moim zdaniem stanowią zasadniczą różnicę.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
piteRR pisze:Przecież Zmarzlik w pierwszych czterech kolejkach chyba tylko dwa razy znalazł pogromcę i był piekielnie szybki. Wtedy jakoś nikt nie dywagował jakim cudem ciągle zostawia wszystkich w tyle.
Dwukrotny mistrz świata wygrywa biegi i jest piekielnie szybki, no szok i niedowierzanie. Tu trzeba apelować bo śmierdzi szwindlem na kilometr
Głupszego porównania nie dało się wymyślić.
Nie napisałem, że trzeba apelować, bo śmierdzi szwindlem, nie wiem skąd to wziąłeś chłopczyku. Przeczytaj jeszcze raz moją wypowiedź.
Chodzi mi o to, że skoro Zmarzlik zostawiał resztę o pół prostej i nikt nie robił z tego afery to dajcie jechać Janowskiemu. Trzymam kciuki, żeby utarł nosa niedowiarkom w SGP, choć jak już wcześniej wspomniałem, obstawiam że w końcu obniży loty.
Chodzi mi o to, że skoro Zmarzlik zostawiał resztę o pół prostej i nikt nie robił z tego afery to dajcie jechać Janowskiemu. Trzymam kciuki, żeby utarł nosa niedowiarkom w SGP, choć jak już wcześniej wspomniałem, obstawiam że w końcu obniży loty.
piteRR pisze: chłopczyku.
Przyhamuj.
Janowskiemu brakuje tego czegoś co ma Zmarzlik żeby zostać mistrzem. Życzę mu tego ale obawiam się że w tym roku będzie to samo. Nie ma chłopak szczęścia w GP. Obstawiam max 3-4 miejsce na koniec.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Gdyby ktoś nie mógł doczekać się jutrzejszego meczu i bardzo chciałby poczuć żużlowe emocje już dziś to C+ udostępnił retransmisje spotkań Ekstraligi z lat 2013-2020. Bez logowania, bez opłat :-)
https://t.co/aZrBHRL2Tw?amp=1
https://t.co/aZrBHRL2Tw?amp=1
Motor mocnyj!
w koncu typ w parku ktory umie troszke english.
a dolek to sie zaraz rozplacze ze falubazy przegrywaja
a dolek to sie zaraz rozplacze ze falubazy przegrywaja
never ride faster than your angel can fly
Ryszard po prostu się nie cieszył, że mecz jest bardzo jednostronny, czepiasz się. Za to w fantastycznej dziś formie Olkowicz.
,,Piwo z łzami po zwycięstwie Woźniaka w IMP"
,, Egzekucja w Lublinie"
,,Trzeba użyć wody i to wody magicznej, bo nasz realizator ma problem być zmieścić wszystkich w kadrze"
Słucha się go dziś jak za najlepszych czasów.
,,Piwo z łzami po zwycięstwie Woźniaka w IMP"
,, Egzekucja w Lublinie"
,,Trzeba użyć wody i to wody magicznej, bo nasz realizator ma problem być zmieścić wszystkich w kadrze"
Słucha się go dziś jak za najlepszych czasów.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Lubię oglądać Zmarzlika jak nie jedzie przeciwko naszym.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
- tezetomaniak
- Trener
Jeżeli Zimny zrobi komplet, a na to się zanosi to jesteśmy 15 punktów Vacula, Thomsen i Woźniaka od PO :)
- tezetomaniak
- Trener
Woryna wyrasta na mistrza ciężkich sytuacji 
Richie Faulkner:
tezetomaniak pisze:To nie trzeba wygrać w Toruniu?
Jeżeli wygra Stał, to wystarczy nam bonus w Toruniu... No, chyba że Czewą wygra we Wrocławiu, ale raczej jest to mało prawdopodobne
11 bieg jest kluczowy. Jak Stał przywiezie 3pkt, to już tego nie oddadzą
Ostatnio zmieniony 2 lipca 2021, o 21:47 przez Raf, łącznie zmieniany 1 raz.
Jezu... Olkowicz... zabierak, grzybek ale żeby powiedzieć kto jedzie w wyścigu to nie ma komu.
Ale żeby 3mać kciuki za Grzyba jakoś tak nie w smak...
Wysłane z mojego SM-G981B przy użyciu Tapatalka
RadeKas pisze:Lubię oglądać Zmarzlika jak nie jedzie przeciwko naszym.
I ten hałas milknący w ułamku sekundy kiedy wjechał między dwóch włókniarzy.
Nie przekonam się do niego, ale żużlowiec z niego nieziemski.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Nie chce tego mówić głośno, ale 2 na 3 biegi jedzie para Zimny z Vaculem!!!!
I Thomsen z Woźniakiem
Raf pisze:Nie chce tego mówić głośno, ale 2 na 3 biegi jedzie para Zimny z Vaculem!!!!
A tydzień temu w Zielonej jechała para Dudek - Protas w 15
Richie Faulkner:
I gwizdy na trybunach...
Nie mogą tego oddać!!!! Nie wierzę w to!!! Chyba mamy PO!!