Lublin czy Rzeszów ???

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#301 Postautor: mikas » 30 sierpnia 2004, o 17:20

weslake pisze:I znowu te insynuacje...

Zaraz zaraz jakie insynuacje, spytałem czy według Ciebie nie wygląda to podejrzanie jeśli mecz tych samych drużyn sędziuje pan co do którego w poprzednim meczu tego samego sezonu miedzy tymi samymi drużynami było tak wiele kontrowersji i podejrzeń o stronniczość?? Nie odwracaj kota ogonem tylko szczerze mi odpowiedz.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
weslake

#302 Postautor: weslake » 30 sierpnia 2004, o 17:22

mikas pisze:
weslake pisze:NIECH WYGRA LEPSZY.... BO TOR JEST DLA WSZYSTKICH TAKI SAM!!!!!!!!

Hehe a przed zabiegami Kaczmarka to nie był taki sam dla wszystkich?? Też był idąc Twoim tokiem myślenia. Tylko że po tych zabiegach stał się nagle taki sam dla wszystkich z tą różnicą że był beton jak u Was w Rzeszowie.

Oczywiście, że był taki sam... TYLKO, ŻE BYŁ NIEREGULAMINOWY!
"Jeśli masz mówić głupoty, lepiej nic nie mów"

Zulu
Junior

#303 Postautor: Zulu » 30 sierpnia 2004, o 17:24

A na rzeszowskim forum po staremu...

http://www.stal.rzeszow.pl/phpbb/viewtopic.php?t=1569

Geest
Senior

#304 Postautor: Geest » 30 sierpnia 2004, o 17:29

weslake pisze:
Geest pisze:kaczmarek przyjechal do lublina zrobic tor pod rzeszow. teraz sie slyszy, ze w gorzowie bylo podobnie, a rzeszowiaki ciagle udaja ze tego nie widza? czy to jest normalne? i wez sie weslake nie filozuj tu o dorabianiu teorii. co, moze w lublinie nam sie przewidzialo i tak naprawde nie bylo zadnego kaczmarka a mecz zaczal sie bez polgodzinnego opoznienia spowodowanego ubijaniem toru?
a czy normalne jest, ze snow bedzie sedziowala fyda? nic nie wydaje sie weslake'owi 'dziwne'? jeszcze tylko tego brakuje, aby rzeszow sobie walec do lublina przywiozl...

No cóż jakoś męczy mnie dyskusja na tym poziomie ale po pierwsze, przeczytaj sobie dokładnie co napisałem wcześniej a później zastanów się czy słusznie zarzuciłeś mi, że zaprzeczałem obecności Kaczmarka na meczu. Starałem się tam wyraźnie zaznaczyć, że Kaczmarek był sprowadzony na ten mecz bo zrobiło się głośno na temat specjalnego "przygotowania" toru, więc Stal chciała mieć pewność, że tor będzie regulaminowo przygotowany, czytaj równy i bez dziur!!!!! Chodzilo tutaj także o to, że w składzie Stali było dwóch rekonwalescentów!
Zaręczam Ci, że w tym spotkaniu będzie podobnie, tzn. na pewno pojawi się obserwator (pewnie już nie Kaczmarek), który będzie dbał o to aby tor był regulaminowo przygotowany! Czyli bez "dziur" i bez "brony"!
I założę się, że tym razem Jasiek Stachyra nie podejdzie przed meczem do Tomka Rempały i nie powie mu: "Ty sobie dzisiaj na tym torze nie pojeździsz"... To tak na marginesie...

Pozdrawiam kibiców z Lublina...
NIECH WYGRA LEPSZY.... BO TOR JEST DLA WSZYSTKICH TAKI SAM!!!!!!!!

meczy cie narzucony przeze mnie poziom dyskusji? mecza ci tez pewnie zarzuty pod katem swietego kaczmarka, ktory je.aniec wywiazywal sie ze swojej roboty? a to, ze kur.a mac fyda z jego polecenia puszczal waszysch z lotnych startow tez bylo spowodowane troska o sprawiedliwosc? podobno podobna afera z torem w gorzowie, oczywiscie tam tez oszukuja, ale na szczescie jest kaczmarek, ostatni prawy.

Awatar użytkownika
weslake

#305 Postautor: weslake » 30 sierpnia 2004, o 17:38

mikas pisze:

Zaraz zaraz jakie insynuacje, spytałem czy według Ciebie nie wygląda to podejrzanie jeśli mecz tych samych drużyn sędziuje pan co do którego w poprzednim meczu tego samego sezonu miedzy tymi samymi drużynami było tak wiele kontrowersji i podejrzeń o stronniczość?? Nie odwracaj kota ogonem tylko szczerze mi odpowiedz.

No cóż, staram się nie używać zdań pojedynczych bo wiem co to jest zdanie złożone. Szkoda, że nie zrozumiałeś mojego wcześniejszego posta...jeżeli klub lubelski wystąpi o zmianę arbitra to myślę, że kierownictwo Stali nie będzie miało nic przeciwko... Co do kontrowersji to nikt nikomu niczego nie udowodnił! Więc poruszamy się na miałkim podłożu INSYNUACJI i zejdźmy na ziemię....

elmo

#306 Postautor: elmo » 30 sierpnia 2004, o 17:41

Ale smety walicie, pokrzywdzeni przez los, przez wszystkich tylko nie przez was samych... Wasi jezdzcy pokazali klase, moze mieli slabszy dzien? A wy oczreniacie stal mimo tego ze NIKT niczego nie udowodnil NIKT z normalnych kibicow, dzialaczy, trenerow, zawodnikow itp. nie ma jakis wyimagowanych domyslow ja WY szanowni forumowicze... . To tylko swiadczy o waszym poziomie... ale coz bywa. Mam nadzieje, ze dostaniecie srogie lanie tam u was i troszke wytrzezwiejecie przez zime i w nastepnym sezonie w 1 lidze! Jak wczesniej wspomnialem pierwsza lekcje dostaniecie od gdanska obyscie wyciagneli odpowiednie wnioski... hej

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#307 Postautor: mikas » 30 sierpnia 2004, o 17:49

weslake pisze:
mikas pisze:

No cóż, staram się nie używać zdań pojedynczych bo wiem co to jest zdanie złożone. Szkoda, że nie zrozumiałeś mojego wcześniejszego posta...jeżeli klub lubelski wystąpi o zmianę arbitra to myślę, że kierownictwo Stali nie będzie miało nic przeciwko... Co do kontrowersji to nikt nikomu niczego nie udowodnił! Więc poruszamy się na miałkim podłożu INSYNUACJI i zejdźmy na ziemię....

Mimo że może i wiesz co to jest zdanie złożone to chyba ich nie rozumiesz,więc ja zapytam zdaniem pojedyńczym: Czy nie wygląda to według Ciebie podejrzanie??
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Zulu
Junior

#308 Postautor: Zulu » 30 sierpnia 2004, o 17:52

Jasiek_Sydney pisze:Jeden taki pan z Wroclawia wypozyczal za darmo swoich zawodnikow do Lublina i Rawicza, ale za to mial w dzialaczach tych klubow poparcie dla swoich pokreconych projektow. Wczesniej za darmo wykradal z pewnego klubu zawodnikow, az ow klub sie rozpadl, jednoczesnie na lewo i prawo
rozpowiadajac, jak to wszystkim slabszym klubom pomaga. Ba - za darmo wyciagal zawodnikow z paru klubow. Jednemu zas tam pomogl, ze tamten odebral sobie zycie. :( Inny zas po zlamaniu kregoslupa nie znalazl w klubie tego pana miejsca i pomoc, ktora otrzymywal, nagle zniknela, bo byl on juz bezuzyteczny.
A moze sie myle, ze tak bylo? Zakladam, ze kazdy wie, o kogo chodzi.

Po pierwsze - w tym sezonie zawodnicy, o których Ci chodzi zostali wypożyczeni przez TŻ za cięzkie pieniądze. I jak sam pewnie zauważyłeś, Lublin na Nich ( piszę z dużej litery tylko ze względu na ś.p. Dadiego) interesu nie zrobił. Wręcz przeciwnie. Poza tym, z jednej strony tyle nieciekawych opinii krązy na temat pana Rusko ( bo chyba o nim mowa) a z drugiej - Atlas Wrocław jest od wielu lat chyba najbardziej pożądanym klubem klubem żużlowym wśród polskich zawodników. Przypadek ? Wolałbyś jeżdzić u Rusko za terminowo wypłacane pieniądze czy w klubie prowadzonym przez dobrodusznych amatorów - za Bóg zapłać ? Myślę, że takie w Polsce są realia: kto ma miękkie serce ten ma twardą d... A Wrocław w przeciwieństwie do 90 % klubów w Polsce razi sobie chyba nienajgorzej, co w dużej mierze zawdzięcza osobie, o której wspominałeś. Reguły startów we Wrocławiu są może i twarde, ale w końcu nikt nie zmusza zawodników do jazdy w Atlasie. Business is business. No i nie rozumiem, co ma Atlas i Rusko do wątku barażowego pomiędzy Lublinem a Rzeszowem ? Twoja argumentacja, z całym szacunkiem, przypomina mi tę ze starego kawału o CCCP: " A u was to murzynów biją." Tak na marginesie, na forum rzeszowskim robi furorę avatar z przekreślonym kangurem w tle i napisem "Jasiek." Zakładam, że kazdy wie, o kogo chodzi. :wink:
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2004, o 17:56 przez Zulu, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
weslake

#309 Postautor: weslake » 30 sierpnia 2004, o 17:54

Geest pisze:
weslake pisze:
Geest pisze:kaczmarek przyjechal do lublina zrobic tor pod rzeszow. teraz sie slyszy, ze w gorzowie bylo podobnie, a rzeszowiaki ciagle udaja ze tego nie widza? czy to jest normalne? i wez sie weslake nie filozuj tu o dorabianiu teorii. co, moze w lublinie nam sie przewidzialo i tak naprawde nie bylo zadnego kaczmarka a mecz zaczal sie bez polgodzinnego opoznienia spowodowanego ubijaniem toru?
a czy normalne jest, ze snow bedzie sedziowala fyda? nic nie wydaje sie weslake'owi 'dziwne'? jeszcze tylko tego brakuje, aby rzeszow sobie walec do lublina przywiozl...

No cóż jakoś męczy mnie dyskusja na tym poziomie ale po pierwsze, przeczytaj sobie dokładnie co napisałem wcześniej a później zastanów się czy słusznie zarzuciłeś mi, że zaprzeczałem obecności Kaczmarka na meczu. Starałem się tam wyraźnie zaznaczyć, że Kaczmarek był sprowadzony na ten mecz bo zrobiło się głośno na temat specjalnego "przygotowania" toru, więc Stal chciała mieć pewność, że tor będzie regulaminowo przygotowany, czytaj równy i bez dziur!!!!! Chodzilo tutaj także o to, że w składzie Stali było dwóch rekonwalescentów!
Zaręczam Ci, że w tym spotkaniu będzie podobnie, tzn. na pewno pojawi się obserwator (pewnie już nie Kaczmarek), który będzie dbał o to aby tor był regulaminowo przygotowany! Czyli bez "dziur" i bez "brony"!
I założę się, że tym razem Jasiek Stachyra nie podejdzie przed meczem do Tomka Rempały i nie powie mu: "Ty sobie dzisiaj na tym torze nie pojeździsz"... To tak na marginesie...

Pozdrawiam kibiców z Lublina...
NIECH WYGRA LEPSZY.... BO TOR JEST DLA WSZYSTKICH TAKI SAM!!!!!!!!

meczy cie narzucony przeze mnie poziom dyskusji? mecza ci tez pewnie zarzuty pod katem swietego kaczmarka, ktory je.aniec wywiazywal sie ze swojej roboty? a to, ze kur.a mac fyda z jego polecenia puszczal waszysch z lotnych startow tez bylo spowodowane troska o sprawiedliwosc? podobno podobna afera z torem w gorzowie, oczywiscie tam tez oszukuja, ale na szczescie jest kaczmarek, ostatni prawy.

Drogi kibicu zachowanie Kaczmarka było do przewidzenia tuż przed meczem bo zawsze gdzie sędziował ten człowiek tor musiał wyglądać tak jak przed meczem naszych drużyn w Lublinie! Niestety nie wszyscy czytają dokłądnie moje wpisy na tym forum! Przecież ja nie bronię Kaczmarka! Inna spawa to jakaś wymyślona "afera z torem w Gorzowie". Gdzie Ty to człowieku usłyszałeś? Pewnie od Gela...

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#310 Postautor: Gelo » 30 sierpnia 2004, o 18:03

Inna spawa to jakaś wymyślona "afera z torem w Gorzowie". Gdzie Ty to człowieku usłyszałeś? Pewnie od Gela...

Skoro jestes miernym słuchaczem to się odwal człeniu. Gdzie wyczytales u mnie że była w gorzowie afera z torem? Była afera z Zorro a nie z torem

Awatar użytkownika
weslake

#311 Postautor: weslake » 30 sierpnia 2004, o 18:08

mikas pisze:
weslake pisze:
mikas pisze:

Mimo że może i wiesz co to jest zdanie złożone to chyba ich nie rozumiesz,więc ja zapytam zdaniem pojedyńczym: Czy nie wygląda to według Ciebie podejrzanie??

Nie, nie jest to dla mnie podejrzane po prostu decyduje rozdzielnik i tyle...
Sędziego wyznacza Prezydium GKSŻ na wniosek kolegium sędziów. Zresztą wolałbym aby kto inny sędziował te zawody...

Awatar użytkownika
weslake

#312 Postautor: weslake » 30 sierpnia 2004, o 18:18

Gelo pisze:
Inna spawa to jakaś wymyślona "afera z torem w Gorzowie". Gdzie Ty to człowieku usłyszałeś? Pewnie od Gela...

Skoro jestes miernym słuchaczem to się odwal człeniu. Gdzie wyczytales u mnie że była w gorzowie afera z torem? Była afera z Zorro a nie z torem

OCZYWIÅšCIE POTWIERDZAM, JAK WCZEÅšNIEJ!
NO PROSZĘ A TERAZ JESZCZE AFERA Z ZORRO. CZEKAMY CO SIĘ JESZCZE WYDARZY I CO ZOBACZY ŚWIATŁO DZIENNE, CZEKAMY NA UJAWNIANIE KOLEJNYCH AFER...
A PROPOS AFERY Z GORZOWSKIM TOREM ZNAM TYLKO JEDNO PEWNE ŹRÓDŁO KONFABULACJI WIĘC STĄD POWIĄZANIE Z CZŁOWIEKIEM, KTÓREGO BIERNIE NASŁUCHUJĘ...

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#313 Postautor: mikas » 30 sierpnia 2004, o 18:23

weslake pisze:
mikas pisze:
weslake pisze:
mikas pisze:

Sędziego wyznacza Prezydium GKSŻ na wniosek kolegium sędziów. Zresztą wolałbym aby kto inny sędziował te zawody...

Sędziego defacto wyznacza pan kaczmarek!!!!! Ktory po meczu z lipca jest napewno w naszych działaczach zakochany i chce dla nich i naszej drużyny jak najlepiej :evil:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
weslake

#314 Postautor: weslake » 30 sierpnia 2004, o 18:34

mikas pisze:
weslake pisze:
mikas pisze:
weslake pisze:
mikas pisze:

Sędziego defacto wyznacza pan kaczmarek!!!!! Ktory po meczu z lipca jest napewno w naszych działaczach zakochany i chce dla nich i naszej drużyny jak najlepiej :evil:

Zobaczymy jak sprawa się potoczy. Jak pisałem wcześniej jeśli Motor zaprotestuje i poszuka poparcia w rzeszowie raczej na pewno je otrzyma... I wtedy mam nadzieję, ten wątek spiskowej teorii się skończy...

Shack
Administrator

#315 Postautor: Shack » 30 sierpnia 2004, o 18:35

tnij cytaty gosciu !!!

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#316 Postautor: mikas » 30 sierpnia 2004, o 19:10

weslake pisze:Zobaczymy jak sprawa się potoczy. Jak pisałem wcześniej jeśli Motor zaprotestuje i poszuka poparcia w rzeszowie raczej na pewno je otrzyma... I wtedy mam nadzieję, ten wątek spiskowej teorii się skończy...

Tak i kaczmarek wyznaczy wtedy swojego innego przydupasa np. Czarneckiego i bedzie sie śmiał nam w twarz. On tylko na to czeka. Chodzi mi bardziej o to żeby to wasi działacze podeszli do tematu w sposob taki zeby mecz nie budził podejrzen bo to jest takze w ich interesie. Mam nadzieje ze wszystko odbedzie się czysto i wygra lepsza drużyna.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#317 Postautor: Gelo » 30 sierpnia 2004, o 19:19

Chodzi mi bardziej o to żeby to wasi działacze podeszli do tematu w sposob taki zeby mecz nie budził podejrzen bo to jest takze w ich interesie. Mam nadzieje ze wszystko odbedzie się czysto i wygra lepsza drużyna.

Mikas - to miał być żart mam nadzieję ;). Ich działacze nie podejdą do tego tematu inaczej, bo tandem rzeszowsko - kaczmarkowy działa bez zarzutu a cel uświęca środki. A że są podejrzenia? A co ich to obchodzi? Wejdą sobie do baraży, podejrzenia wysmieją i będą znowu pół roku z uporem maniaka trajkotać że byli w gazie. Taka mentalność o IQ musztardy.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#318 Postautor: mikas » 30 sierpnia 2004, o 19:21

Gelu akurat w tym wypadku trzeba było czytać między wierszami :wink: :twisted:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#319 Postautor: Gelo » 30 sierpnia 2004, o 19:24

mikas pisze:Gelu akurat w tym wypadku trzeba było czytać między wierszami :wink: :twisted:

ja to wiem ale musztardowcy niekoniecznie ;)

harry
Trener

#320 Postautor: harry » 30 sierpnia 2004, o 19:41

elmo pisze:Ale smety walicie, pokrzywdzeni przez los, przez wszystkich tylko nie przez was samych... Wasi jezdzcy pokazali klase, moze mieli slabszy dzien? A wy oczreniacie stal mimo tego ze NIKT niczego nie udowodnil NIKT z normalnych kibicow, dzialaczy, trenerow, zawodnikow itp. nie ma jakis wyimagowanych domyslow ja WY szanowni forumowicze... . To tylko swiadczy o waszym poziomie... ale coz bywa. Mam nadzieje, ze dostaniecie srogie lanie tam u was i troszke wytrzezwiejecie przez zime i w nastepnym sezonie w 1 lidze! Jak wczesniej wspomnialem pierwsza lekcje dostaniecie od gdanska obyscie wyciagneli odpowiednie wnioski... hej

Baaardzo ciekawe i jednocześnie logiczne. Stal jest czysta jak łza a człenio już wie, że dostaniemy baty od Gdańska. A skąd wiesz człowieczku ? A dlaczego to niby do nas ma Gdańsk przyjechać w dużo mocniejszym składzie? Czyżby mieli jakąś motywację? Jak wiesz to powiedz i nie wstyć się. My u was przegraliśmy 7 punktami z dywersantem Sledziem i bez Dawida a Gdańsk dostał 18 punktów bez waszego Giedde. To teraz mają do nas przyjechać i nagle metamorfoza super zwycięstwo bo Stal ich grzecznie poprosiła?? :lol: :lol: :lol:
Jeżeli faktycznie będą gryźli tor to będzie wszystko jasne. Tylko wtedy sie spytam czy to było w pakiecie czy odzielna opłata??? Jak wiesz to daj znać to nie bedziemy sie męczyć. I wtedy zobaczymy jak to jest z tym oczernianiem biednej i uczciwej do bólu Stali

harry
Trener

#321 Postautor: harry » 30 sierpnia 2004, o 19:43

A tak na marginesie to wygląda, że ten temat pobije wszelkie rekordy wpisów i oglądalności... Do meczu jeszcze 3 tygodnie a on pęcznieje z predkością światła

elmo

#322 Postautor: elmo » 30 sierpnia 2004, o 19:53

"człowieczku" grzegorz dzikowski (trener lotosu) w "lokalnej gazetce" po meczu ze stala : "Pojechalismy bardzo pasywnie. Przyjechalismy jednak z nastawieniem wygrania.Zawiodla cala druzyna, nie bylo lidera. Tomek Chrzanowski mial klopoty ze sprzetem: Kosicecha tez nie bardzo byl spasowany.NIe mial kto tego ciagnac. Takiej wpadki nie powinno byc. Gratulacje za to dla druzyny gospodarzy. Do lublina pojedziemy w najmocniejszym skladzie. " koniec cytatu!

harry
Trener

#323 Postautor: harry » 30 sierpnia 2004, o 20:01

No właśnie o to chodzi. DLACZEGO pojechali bardzo pasywnie??? Chrzanowski kłopoty ze sprzetem??? iawansował do GP a może już szkoda mu remontować bo po co? Najlepszy zawodnik I ligi? A Kościecha sie nie spasował??? A na wiosnę trenował u was na torze ze tak zapieprzał? Cytuj i mów co chcesz ale jęśli do nas przyjadą z obcym i będą bez kłopotów sprzetowych i spasowani to ja będę wiedział juz wszystko...

elmo

#324 Postautor: elmo » 30 sierpnia 2004, o 20:08

Zacytowalem bo nie biore inf wyssanych z palca(patrz kupowanie i podlozenie sie gdanska itd.) pokazcie mi jakis sensowny autentyczny i udowodniony argument ze tak bylo...Narazie to macie slabsza druzyne, ale nie mozecie sie z tym pogodzic do czasu.... pozdrowienia z wysp bananowych (marma mi zasponsorowala oł)

max3
Zawodowiec

#325 Postautor: max3 » 30 sierpnia 2004, o 20:11

Nasza druzyna musi byc po prostu sprytniejsza od marnych follii ,rzeszow zrobi wszystko ,zeby wygrac ten mecz .Zapewne beda chciel podkupic nam Karlssona ,ale nalezy pamietac ,ze rowniez i my mozemy pohandlowac :lol: .