Mam nadzieje, ze bedą mógł wypowiedzieć głoś Rzeszowski, i ze po tym poscie nie dostane odrazy bana.
Po pierwsze
No i jak tu sie dziwic Gelowi ze nie lubi Rzeszowiaków, ja tez juz mam do was coraz mniej sympatii jak czytam posty takich osobników jak Miras. I pomyslec ze jeszcze sezon temu nasze układy były takie dobre.
Ile razy mam to jeszcze pisac ??? ON JEST Z CHICAGO!! Ostatni mecz na jakim był u nas, to moze z 5 lat temu !!!
dokładnie. dopóki byliśmy biednymi żuczkami z drugiej ligi było ok. Dopiero kiedy okazalismy sę lepsi zaczęło się napinanie. taka mentalność
z toba to nie ma po co gadac. My sie napinamy ?? Historia pokazał, ze to wy sie napinacie. te cytaty "Rozjedziemy Rzeszów 60-30"
Ale ty kurde synku cffaniaczek jesteś.Co nie wierzysh w to.Mamy sznase na baraże.Wy też nie wygracie w barażach z ZKŻ-em.Więc nie pisz że zajmiemy czwrte miejsce wy też nie jesteście wcale kozaki boże udało wam się wygrać pare meczy fartem ale to nie znaczy że odrazu do ekstaligi wejdziecie
Chciałbym wiedziec który to mecz fartem wygralismy ?? To jest juz parodia, pierwszą czesc sezonu jechac bez Kuciapy i Trojanowskiego, druga czesc sezonu jechac bez Gjedde, ale i tak mamy farta
Jeju nastepny mÄ…dry
A co by było gdyby kaczmarek sie nie urodził??
Moze by tak rzeszowiacy zaczeli pisac na podstawie faktow a nie znow "co by było gdyby"?? Już się żygać chce od tych waszych tekstów!!
Proponowałbym sie spytac, zawodników i trenera co myśla o torze ??
"To, że na meczu byli Jerzy Kaczmarek, jako obserwator i Andrzej Haehne, wiceprezes GKSŻ i były prezes Stali, nie miało żadnego znaczenia"
http://www.gcnowiny.pl/apps/pbcs.dll/ar ... T/40712009 I mozna napisac, w druga strone juz sie zygac chce od tego zwalania na Kaczmarka, wasi zawodnicy mówią , ze to nie miało znaczenia, trener tez a wy wciąz swoje ??
Co wy pierdzielicie o tym Rzeszowie?Kim oni są? Boicie się Barana, Miesiąca, a może jakiegoś Gjedde itd. Wszystko zależy od podejścia poszczególnych zawodników bo co jak co, ten mecz z nimi w Lublinie był do wygrania... Juz bardziej bym się obawiał Gdańska...
Oprócz tego , ze odkad jada w pełnym składzie wygrali 9 z 11 meczy, w tym w Lublinie, i w Gorzowie gdzie wygrał tylko ekstraligowiec Lotos Gdansk, to rzeczywiscie nic innego wielkiego nie zrobili.
To niestety nie z Wami. Bez kombinowania raczej nie pojedziecie.
Znopwu zaczepka

My kobinujemy?? ciekawe w którym meczu
...od Krosna
A tak po prawdzie to wcale sie nie zdziwie jak bedzie jak napisales. Nie umieliscie wygrac uczciwie w Lublinie wiec dlaczego miałoby sie to teraz zmienic. Wam nie należy wierzyc w czystą grę
jak juz mówiłes, lepsza drużyna jest ta która wygra mecz, w tym sezonie z 3 meczy wygralismy 2, wiec my jestesmy lepsi !
A kto to jest Kuciapa?
7 zawodnik w Polsce.
Ale wtedy to był wilki przypadek
Przypadek i to ogromny był 16 kwietnia 2004
Wkurzash mnie czÅ‚owieku Rzeszów wielcy KOZACY JA NIE MOGE ZNALEŹLI SIĘ .I myslÄ… ze Å›a dobzi MACIE POPROSTU CZÅOWIEKU FARTA
no ja nie moge

smiac sie czy płakac ??
MY MAMY FARTA ??? od play-offów jedziemy w pełnym składzie i tyo my mamy farta ???
Popatrz na mecze waszej drużyny z 16 kwietnia 2004r i 18 lipca 2004r.
To juz przechodzi ludzkie pojecie...boshee my mamy farta, ja pier.....
fartowne zwyciestwo na Stalą Gorzów
chyba mówisz o waszym meczu ?? w którym momencie mielismy farta ?? To nie w naszym mecz oni wyszli w ostatnim biegu na 5-1 i nagle ktos upad ??
Nawet Miesiąc, z którego jeszcze tak niedawno śmieli się nawet sami rzeszowianie, potrafi utrzeć nosa "asom" i przywozi regularnie kilka punktów
w tym zazwyczaj gustował, chwalony tu tak jasiek, który nie widział go na torze rok....ja zawsze w niego wierzyłem, wiedziałem ze w koncu odapli i wszystkim szczeki popadaja
Nie sądze ze ubijanie toru (a w zasadzie jezdzenie po nim polewaczką przez kilkanascie minut) aż tak bardzo zmyliło nasze asy i ich rozkojarzyło że aż bidulki przegrały. Nie oszukujmy się. To niestety nasi zawodnicy chyba uważali że mecz wygra się sam...
Podpisuje sie po tym obiema rekami co zreszta potwierdzil w podanym wyzej przezemnie wywiadzie Janusz Stachyra
Ta, klęska TŻ to przede wszystkim zasługa lubelskich zawodników. Skoro są profesjonalistami (zawodowcami) to dlaczego nie potrafili dopasować się do toru? Szukanie winy w torze jest śmieszne. Czy Knapp, Śledź, Franków etc jeżdżą na żużlu od 2 sezonów by tłumaczyć ich w ten sposób? Tym bardziej jest to zabawne, że młody Stachyra w tym samym meczu wykręcił bodajże swój najlepszy wynik w tym sezonie. Dopełnieniem całego cyrku - wywołanego przez całą plejade lubelskich "profesorów" od sportu żużlowego jest wypowiedź trenera Janusza Stachyry, który publicznie stwierdził, że tor nie rzutował na końcowy wynik.
100000% racji
Jak ja już mam dosyc takiej berbleluchy. Stal lepsza - pod jakim względem się pytam? Obcokrajowca, juniorów, punktów? Rzeszowskie przedszkole na poparcie swoich idiotycznych tez ma argumentację " BO TAK
Juz pisałeś, wygrywa zawsze ten który jest lepszy

wiec z 3 mezcy wygralismy 2,wiec jestesmy lepsi proste ??
No to bąk panie JAG bo o ile wiem (i nie tylko ja) tor po jak to nazywasz skrupulatnie "przedmeczowych zebiagach" nie uległ radykalnej, ba niemal żadnej zmianie. Dowodów wcale nie musisz daleko szukać. Porozmawiaj e.q. z Mariuszem Frankowem
po raz kolejny podpisuje sie obiema rekami...równiez na forum z Rzeszowa jeden z uzytkowników, napisał ze rozmawiał z zawodnikami, i twierdza oni, ze to prawie po tych zabiegach sie nie zmienił !
Śmiem nawet twierdzić, że Lublin ma większego pecha niż Rzeszów, ale nikt się przez to nie napina, nie gdyba - gdyby nie kontuzje bylibyśmy mistrzami świata...
bosheeee
a wiec jedziemy :
Na pcoatku seoznu kontuzja Piotrka Winiarza peknieta kośc, nastepnie kontuzja Trojanowskiego który sttracił cały sezon, nastepnie kontuzja Micała i Miesiaca, nastepnie złamany obojczyk Winiarza, i po powrocie kontuzja

która wyklucza go juz drugi sezon
Wszyscy mysleli ze juz limit sie wyczerpał ,ale nie kontuzja Macka nie jedzie przez połwoe rudny, poxniej kontujza Trojana, nastepnie kontuzja Gjedde nie jedzie przez połwoe rundy, poźniej kontuzja T.Rempały mimo to wygrywamy z Grudziadzem i kontuzzja Trojana złamyany palec...
Wystarczy ??
Rzeszów, spójrzcie na siebie - macie flagi z napisem MARMA! W internecie napinacie się jak nigdy, a jak przyjeżdżacie do Lublina to wielcy przyjaciele. Nazywacie swój klub MARMA
Od kiedy my piszemy marma

tylko jacy goscie pewnie co zaczeli od teraz na zuzel chodzic tak pisza...ZAWSZE BEDDZIE STAL!!
a co do napinani, ja juz mówiłem, jak widac to wy sie napinaliscie, bo my zawsze wierzylismy w swoja drużyne i pisalismy ze mamy szanse wygrac np. w Lublinie, to wy odrazu sie oburzaliscie, ze sie napinamy bo jak w Lublinie nie wygrał Gdanks to Rzeszow wygra ?? jak sie okazało wasze wpisy były napinka

A na szczescie ci kibice na stadionie sa 1000razy lepsi od was tu na forum, mozna sie razem bawic, tych kilku z was co przez cały mecz siedzli w naszym sekotrze, razem z nami spiewali cos zajebistego ;]
Odpowiedziałem na posty, na które uwazałem, ze jest potrzeba ;] Starałem sie nie obrazac, ani nie przeklinac, mam nadzieje, ze za ten wpis nie dostane bana, bo takie przypadki sie zdarzały....
Wszystko zapewne zdecyduje sie 19 wrzesnia, wtedy napiszemy kto był lepszy kto nie? kto jest w barazach itd.
Ja mam nadzieje ze baraze bedą RZESZÓW-BYDGOSZCZ ;]
Ale różnie moze byc
Pozdrawiam kibców z Lublina