Play Off - TŻ Sipma - Wybrzeże Gdańsk 41:37

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
arek200
Szkółkowicz
Kontakt:

#101 Postautor: arek200 » 18 sierpnia 2004, o 23:12

No to mnie rozmieszyłeś do łeż. Aż mi zajady popękały ze śmiechu. Czytania ze zrozumieniem to ty mnie nie ucz, ok? Proszę, ściągnięte z waszego forum. Chyba mi nie powiesz, że sam to wymyśliłem. Żałosny jesteś typie tak jak ten twój Kaczmarek

SHARK pisze:Dla nas też nie ma znaczenia kto pojedzie, Wilk czy Gjedde, bo nasz prezes opłacił już p. Kaczmarka. Więc tego meczu napewno nie wygracie!
Sayonara Gorzów!

Jasiek pisze:
No i prosze. Po co w Rzeszowie drugi obcokrajowiec, skoro jest Jerzy
Kaczmarek? :lol:

StrongU pisze:Ja tu koorde nie widze logiki...
O ile sie orientuje to jedziemy z obserwatorem...
Jeśli mielibysmy pojechac bez Ciapka i Charliego to po kiego nam ten obserwator???

Awatar użytkownika
michal85

#102 Postautor: michal85 » 18 sierpnia 2004, o 23:15

no i 2 osoby, w tym jedna notabene z Austalii, to z pewnoscia "az wrze" :lol: poczucie humoryu to Ty zapewne masz...

pozdarwiam

arek200
Szkółkowicz
Kontakt:

#103 Postautor: arek200 » 18 sierpnia 2004, o 23:19

michal85 pisze:no i 2 osoby, w tym jedna notabene z Austalii, to z pewnoscia "az wrze" :lol: poczucie humoryu to Ty zapewne masz...

pozdarwiam

5 z matematyki. albo ślepy jestem albo 3 posty widzę. a specjalnie się nie musiałem zagłębiać w odnalezienie ich. A typ z Australii to też kibic. zresztą te posty to z ostatniej strony waszego forum o tym meczu. Więc chyba nie zaprzeczysz, że trochę tych głosów jest

Awatar użytkownika
toni

#104 Postautor: toni » 18 sierpnia 2004, o 23:23

Tym razem rzeszowiakom nie pomoze Kaczmarek bo ta szuja sama ma teraz ciepło koło dupy i nie wie jak z tego wyjdzie po tych wszystkich dziadostwach...... :?: :?: :?:
Jednak na Kaczmarku swiat się nie konczy ....... a Heahne czy jak mu tam jest przecież w Prezydium GKSŻ i juz jego głowa w tym,zeby wyznaczyc innego speca od mokrej roboty...............

arek200
Szkółkowicz
Kontakt:

#106 Postautor: arek200 » 19 sierpnia 2004, o 00:16

Musimy wygrać. I chyba Franków i Knapp o tym wiedzą. Grzesio na pewno ambitnie podejdzie do tego meczu. Dla Frankowa ten mecz może być ważny, bo jak popłyniemy to może u nas już nie jeździć. Myślę, że pokazanie się z dobrej strony jest dla niego ważne.

Na szczęście Mordel ma coś do udowodnienia, a jak znam życie t on jak chciał to jechał zawsze. Mam nadzieję, że dalej tak jest.

Trumna też pokazał, że parę pktów może urwać. A juniorzy jak pjadą lepiej od juniorów z Gdańska to będzie super.

Trzeba wierzyć. Szansa jest.

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#107 Postautor: Radzio » 19 sierpnia 2004, o 08:43

Ja myślę, że wygrana jest w zasięgu naszej ręki, choć bedzie trzeba dużo zdrowia zostawic na torze. Obstawiam wynik 48-42
Franków 8
Mordel 4
Knapp 9
Truminski 6
Peter 14
Stachyra 5
Jeleniewski 2
a co bedzie to zobaczymy juz w niedziele.:)

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#108 Postautor: Gelo » 19 sierpnia 2004, o 10:39

Trening rzeczywiscie wypadł kiepsko (a jednostronna maszyna startowa to już dziadostwo ekstremalne) ale jakoś nabieram wiary w zwycięstwo. Wybrzeże jest do pokonania i trzeba to zrobic. Pierwszy mecz pokazał, że strach ma wielkie oczy, a nawet odpadowych asów można pokonać. Liczę, że Peter ich zneutralizuje. Jabole, Stojanowski czy Pecyna w obecnej formie to nie są zawodnicy, których nie mogliby pokonać u siebie Jurek czy Seba. Obstawiam 47:43 dla nas

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#109 Postautor: Talib » 19 sierpnia 2004, o 10:49

Ja trochę nie na temat. Jeśli chodzi o pana "weryfikatora" Kaczmarka to wróbelki ćwierkają, że nie tylko lubelski klub posiada takie ciekawe rachunki wystawione przez tego pana. Niech więc Rzeszów lepiej trenuje, bo tym razem nie będzie żadnych wałków z robieniem toru pod gości.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#110 Postautor: Gelo » 19 sierpnia 2004, o 10:52

Talib pisze:Ja trochę nie na temat. Jeśli chodzi o pana "weryfikatora" Kaczmarka to wróbelki ćwierkają, że nie tylko lubelski klub posiada takie ciekawe rachunki wystawione przez tego pana. Niech więc Rzeszów lepiej trenuje, bo tym razem nie będzie żadnych wałków z robieniem toru pod gości.

Ciekawe w jakim składzie przyjedzie do nas Rzeszów. Czy znowu pod numerem 8 wystawią Kaczmarka, czy może zastosują zastępstwo zawodnika. A moze przyjadą osłabieni brakiem swojego lidera.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#111 Postautor: Talib » 19 sierpnia 2004, o 10:56

Ja na ich miejscu na Kaczmarka bym nie liczył.

maloh
Szkółkowicz

#112 Postautor: maloh » 19 sierpnia 2004, o 11:18

Gelo pisze:Trening rzeczywiscie wypadł kiepsko (a jednostronna maszyna startowa to już dziadostwo ekstremalne) ale jakoś nabieram wiary w zwycięstwo. Wybrzeże jest do pokonania i trzeba to zrobic. Pierwszy mecz pokazał, że strach ma wielkie oczy, a nawet odpadowych asów można pokonać. Liczę, że Peter ich zneutralizuje. Jabole, Stojanowski czy Pecyna w obecnej formie to nie są zawodnicy, których nie mogliby pokonać u siebie Jurek czy Seba. Obstawiam 47:43 dla nas

odpady odpadami - ale nie "dymają" własnego klubu przynajmniej :)
a co do tego że Mordel będzie wygrywał z w/w zawodnikami - a kogo on wozi w Lublinie ? kiedy on trenował ostatnim razem ?:) otwieranie bramy sie nie liczy !!! :lol:
jeszcze sie niemiło rozczarujesz :)

Awatar użytkownika
istred
Trener

#113 Postautor: istred » 19 sierpnia 2004, o 11:22

maloh pisze: kiedy on trenował ostatnim razem ?:) otwieranie bramy sie nie liczy !!! :lol:

wczoraj

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#114 Postautor: Gelo » 19 sierpnia 2004, o 11:30

odpady odpadami - ale nie "dymają" własnego klubu przynajmniej :)

Uderz w stół itd... to, że ktoś dyma własny klub tylko potęguje moją niechęć do tego kogoś. Racja Maloh - gratuluję awansu i zazdroszcze.
a co do tego że Mordel będzie wygrywał z w/w zawodnikami - a kogo on wozi w Lublinie ?

Cięzko powiedziec bo w Lublinie pojechał tylko dwa razy.
kiedy on trenował ostatnim razem ?:)

Wczoraj. Szło mu nienajgorzej (jak na niego)

Jurek rozczrowuje mnie juz tyle lat, że kolejny zawalony mecz nie ma dla mnie znaczenia. Wiem tylko tyle, że ma facet potencjał na pokonanie Chrzanka i Kościechy. Niestety to tylko potencjał, za którym nic nie idzie. Ale jego zadaniem jest wygrywanie z Waszą drugą linią i myślę, że przyparty do muru może to zrobic.

Awatar użytkownika
KubuÅ›
Junior
Kontakt:

#115 Postautor: KubuÅ› » 19 sierpnia 2004, o 11:31

Gelo pisze:Trening rzeczywiscie wypadł kiepsko (a jednostronna maszyna startowa to już dziadostwo ekstremalne) ale jakoś nabieram wiary w zwycięstwo. Wybrzeże jest do pokonania i trzeba to zrobic. Pierwszy mecz pokazał, że strach ma wielkie oczy, a nawet odpadowych asów można pokonać. Liczę, że Peter ich zneutralizuje. Jabole, Stojanowski czy Pecyna w obecnej formie to nie są zawodnicy, których nie mogliby pokonać u siebie Jurek czy Seba. Obstawiam 47:43 dla nas

Ja uwazam ze Jurka jest stac na przywiezienie w tym meczu 4-5 punktow.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#116 Postautor: Gelo » 19 sierpnia 2004, o 11:45

Ja uwazam ze Jurka jest stac na przywiezienie w tym meczu 4-5 punktow.

Ja uważam podobnie - z Sebą mają zrobić 10 oczek. Wszystko powyżej będzie sporym osiągnięciem

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#117 Postautor: Maxx » 19 sierpnia 2004, o 16:59

Obawiam się, że w tym meczu możemy mieć poważne problemy. W pierwszej fazie pewnie odjedziemy Gdańszczanom na kilka oczek, ale jak Chrzanek i spółka spasują się z torem to może być cieniutko...
Chłopaki jadą teraz dla kibiców mając pewny awans w kieszeni. To jest jazda na luzie a nie z nożem na gardle jak u nas i to jest zasadnicza różnica.
Mogą być problemy choć mam nadzieję, że jednak uda nam się po raz drugi w tym sezonie powstrzymać gdańską "Dream Machine".

Perro Verde

#118 Postautor: Perro Verde » 19 sierpnia 2004, o 17:24

nie wypada nie zgodzić się z przedmówcą.
W pierwszej fazie zapewne na kilka punktów odjedziemy jednak nie będzie to jakaś ogromna przewaga. Chłopcy z Gdańska nie dadzą się już pewnie zaskoczyć torem, jak to było w pierwszej rundzie. Chyba, że Pan Rysio wpadnie na jakiś chytry plan i wtajemniczy w niego tylko naszych chłopaków.

Nasz skład gorszy niż w pierwszej rundzie. Brakuje dwóch ówczesnych liderów. Mordel i Trumiński mimo najszczerszych chęci, choćby odpychali się nogami od toru luk tych nie zapełnią. Choć mam nadzieje, że się będę mylił. Może uda im się wywalczyć 17 (tyle zrobił Śledz i Piszcz). Wtedy będę mógł uderzyć się w me niewierne serce.

Serce podpowiada że może "jakoś to będzie" i wygramy. Z drugiej strony rozum mówi, że Gdańsk to za wysokie progi na nasz lubelskie nogi.

Awatar użytkownika
KubuÅ›
Junior
Kontakt:

#119 Postautor: KubuÅ› » 19 sierpnia 2004, o 17:48

Perro Verde pisze:nie wypada nie zgodzić się z przedmówcą.
W pierwszej fazie zapewne na kilka punktów odjedziemy jednak nie będzie to jakaś ogromna przewaga. Chłopcy z Gdańska nie dadzą się już pewnie zaskoczyć torem, jak to było w pierwszej rundzie. Chyba, że Pan Rysio wpadnie na jakiś chytry plan i wtajemniczy w niego tylko naszych chłopaków.

Nasz skład gorszy niż w pierwszej rundzie. Brakuje dwóch ówczesnych liderów. Mordel i Trumiński mimo najszczerszych chęci, choćby odpychali się nogami od toru luk tych nie zapełnią. Choć mam nadzieje, że się będę mylił. Może uda im się wywalczyć 17 (tyle zrobił Śledz i Piszcz). Wtedy będę mógł uderzyć się w me niewierne serce.

Serce podpowiada że może "jakoś to będzie" i wygramy. Z drugiej strony rozum mówi, że Gdańsk to za wysokie progi na nasz lubelskie nogi.

Tylko pamietaj ze wtedy nie jezdzil Jeleniewski a on powinien zrobic kilka punktow, no i Dawid jezdzil ale caly czas odczuwal skutki kontuzji wiec tez powinien zdobyc wiecej niz 1 pkt.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#120 Postautor: Maxx » 19 sierpnia 2004, o 17:56

$Kuba$ pisze:
Perro Verde pisze:nie wypada nie zgodzić się z przedmówcą.

Tylko pamietaj ze wtedy nie jezdzil Jeleniewski a on powinien zrobic kilka punktow, no i Dawid jezdzil ale caly czas odczuwal skutki kontuzji wiec tez powinien zdobyc wiecej niz 1 pkt.

W sumie jednak skład jest poważnie osłabiony w stosunku do pierwszego meczu a to nie pozwala na hurra optymizm niestety...

Awatar użytkownika
quess

#121 Postautor: quess » 19 sierpnia 2004, o 18:58

Awizowany sklad Wybrzeza na mecz :
1. R.Kosciecha
2. K.Stojanowski
3. K.Bjerre
4. K.Jablonski / K.Pecyna
5. T.Chrzanowski
6. M.Pacholak
7. M.Jablonski

Do Lublina w tym sezonie juz 3 raz jade (30.5 i jak wracalem z Rzeszowa czekalem na pociag prawie 3h wiec polazilem troche po miescie.) Mimo zapewnionego juz awansu i luzu uwazam, ze predzej (jesli juz) to przegramy w Rzeszowie, gdzie najprawdopodobniej pojedziemy bez obcokrajowca i napewno bez K. Jablonskiego.
40-50
Do barazu obojetne mi kto awansuj, byle nie Stal Gorzow... ale i tak Falubaz, nie powinien miec problemu..
W wolnym mieście Gdańsku
Gdzie korona w herbie jest
Mamy swą drużynę
Która zwie się GKS!!!

Nie ma że boli! Wybrzeże wszystkich pierdoli!!

Kurmanek pamietamy [']

Awatar użytkownika
istred
Trener

#122 Postautor: istred » 19 sierpnia 2004, o 19:17

Oby w niedziele pogoda dopisała. Niedawno na tvn meteo mówili, że ma padać w całym kraju a szczególnie na wschodzie.

Teoretycznie byłoby nam to na reke, bo może Piszcz by się wyleczył. Szkoda tylko kibiców, którzy planują przyjazd z Gdańska. Nie jest miło jechać 500 km z Gdańska żeby dowiedzieć się, że mecz jest odwołany.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#124 Postautor: Gelo » 19 sierpnia 2004, o 19:25

quess pisze:Awizowany sklad Wybrzeza na mecz :
1. R.Kosciecha
2. K.Stojanowski
3. K.Bjerre
4. K.Jablonski / K.Pecyna
5. T.Chrzanowski
6. M.Pacholak
7. M.Jablonski

sklad awizowany jest inny: Kosciecha - Jablonski, Stojanowski - Pecyna, Chrzanowski - Pacholak. Dziwi mnie druga para.