Motor Lublin - GKM Grudziądz ( 17.07.2020 g.20:30)
Re: Motor Lublin - GKM Grudziądz ( 17.07.2020 g.20:30)
Dodam jeszcze: młodzież super.
Z tymi ostrzeżeniami i wykluczeniami przy starcie to są cyrki. Kiedyś wynik meczu zostanie wypaczony i będzie płacz.
Antyżużel (mowa o procedurach startowych).
Antyżużel (mowa o procedurach startowych).
Zagarowi należą się zdecydowanie słowa przeprosin z mojej strony bo to, co jedzie to jakiś kosmos. Kompletnie się nie spodziewałem, a jeszcze słyszę, że pomaga Trofikowi. Szczęka na podłodze.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
- tezetomaniak
- Trener
Moim zdaniem Bjerre niesłusznie został ukarany ostrzeżeniami. Ruszył się oczywiście, ale potem zatrzymał i w momencie startu stał zabetonowany. Pośmiewisko.
Skoro się ruszył to słusznie. Ja też nie popieram tego przepisu, jest idiotyczny, ale... jest
-
CKM1946
- Zawodowiec
Dziś to sędzie przegina strasznie i przedłuża procedure startową. Też mi się wydaje że Bjerre 2 razy czysto startował.
Ale się nie ruszył. Tak to się każdy rusza.. Sędzia to kretyn. To drugie ostrzeżenie Bjerre to jakaś kpina i dopiero może być precedens jak durny Demski będzie tego bronił a kolejni sędziowie sobie na takie żarty pozwalać
Olkowicz Tworki
Bjerre dzisiaj rusza się na każdym starcie dosłownie. Nie są to jakieś mega ruchy ale są. Trafił akurat na sędziego, który tego nie puszcza więc sorry bardzo.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
- tezetomaniak
- Trener
W trzecim starcie się ruszył, a sędzia go nie wyklucza, interpretując to jako "wkręcenie gazu"...
Ta muzyczka kojarzona z panami z trumną nie była dla GKMu, tylko dla całej dyscypliny.
Ta muzyczka kojarzona z panami z trumną nie była dla GKMu, tylko dla całej dyscypliny.
Regulamin to tylko luźne sugestie 
Richie Faulkner:
Słaby ten żużel.
Ale mamy drużynę potwora. Brak medalu w tym roku bardzo mnie zdziwi.
Matej na "lubelskim torze po opadach w tygodniu" to szatan :)
Pedersen skończ już karierę.
Richie Faulkner:
Czy za takie coś sędzia nie może wykluczyć np. do końca zawodów za niesportowe zachowanie ?
-
CKM1946
- Zawodowiec
kuba pisze:Czy za takie coś sędzia nie może wykluczyć np. do końca zawodów za niesportowe zachowanie ?
Nie może
Ge(L)o pisze:Słaby ten żużel.
Spokojnie, zobaczymy w Zielonej jak nam pójdzie to będzie test naszej siły. Łatwo nie będzie.
Ostatnio zmieniony 17 lipca 2020, o 22:56 przez Perez, łącznie zmieniany 1 raz.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Lampart nie byłby sobą gdyby nie dał się przynajmniej raz wyprzedzić pod łokciem.
Pogrom piękny, "zaryzykuję" że bonus pewny. Grisza i Zagar klasa. MM jak zwykle słabszy początek meczu. Juniorzy lepiej ale na tle takiego przeciwnika ciężko coś powiedzieć.
Następny mecz będzie kluczowy.
Pogrom piękny, "zaryzykuję" że bonus pewny. Grisza i Zagar klasa. MM jak zwykle słabszy początek meczu. Juniorzy lepiej ale na tle takiego przeciwnika ciężko coś powiedzieć.
Następny mecz będzie kluczowy.
Richie Faulkner:
Jest moc - utrzymać to na wyjazdach i będzie pieknie
never ride faster than your angel can fly
Moc jest straszliwa. Każda para moze bezproblemowo pokonywać rywali. Juniorzy kroczek po kroczku do przodu i na tę chwilę tylko Leszno jawi sie mocniejsze. Ciekawi mnie wystep w ZG za tydzien bo w razie wygranej celujemy w 2 miejsce w rundzie zasadniczej oraz final z Lesznem.
Motor 2023: 1.Zmarzlik 2.Hampel 3.Holder 4. Kubera 5. Lindgren 6.Cierniak 7.Banbor 8.Lampart
Piękny mecz, jechali wszyscy, czego potwierdzeniem byl brak Hampela w nominowanych. Paweł pojechał naprawdę dobrze, może i rywal słaby, ale on miał długa przerwę, a mimo to nie odstawał. Super ze Matej i Grisza oddali bieg, jest drużyna.
No i komentarz, dla mnie dziś było swietnie. Częściowo może dlatego, że mecz luźny, ale sporo akcentów historycznych, sporo śmiechu, przy takim pogromie dziennikarze muszą dać coś od siebie. Komentarz że Nicki po parkingu porusza się nie wolniej niż po torze - mistrzostwo :)
No i komentarz, dla mnie dziś było swietnie. Częściowo może dlatego, że mecz luźny, ale sporo akcentów historycznych, sporo śmiechu, przy takim pogromie dziennikarze muszą dać coś od siebie. Komentarz że Nicki po parkingu porusza się nie wolniej niż po torze - mistrzostwo :)
Gratulacje. Czekamy na fajerwerki na wyjazdach. Cieszy forma Zagara, miałem o niego spore obawy. Po dzisiejszym meczu natomiast warte podkreślenia jest także to, że wraca stary, dobry Łełek. Paweł fajna jazda. Tak trzymaj.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Nasza drużyna pokazała moc. Widać, że rośnie z dnia na dzień. Mam mieszane uczucia co do startu juniorów w XV. Jasne - potrzeba im startów, buduje się atmosferę ale z drugiej strony można było Grudziądz zgnoić do spodu i na luzie jechać na rewanż.
Grześ Grudziądz został ogolony i to nie powiem z czym razem...:)
MOTOR LUBLIN
Dokładnie, tu już i tak nie było czego zbierać, a cieszy to, że seniorzy sami oddali biegi