Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
-
Mateusz111
- Junior
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Dla mnie sezon 2020 w Lublinie zanim się zaczął to już się skończył.
Akcja dystrybucji karnetów - żenada, zarząd stracił wiele w moich oczach tą decyzją, ale jeżeli tak jest lepiej to OK... z niecierpliwością czekam na oficjalny komentarz klubu.
Gratulacje dla osób, którym udało się kupić karnet, mam nadzieję że ten mix na trybunach przynajmniej utrzyma poziom poprzedniego sezonu.
Do zobaczenia na wyjazdach! Tam przynajmniej będę mógł siąść ze znajomymi i dopingować swój klub, z którym jestem od tylu lat...
Akcja dystrybucji karnetów - żenada, zarząd stracił wiele w moich oczach tą decyzją, ale jeżeli tak jest lepiej to OK... z niecierpliwością czekam na oficjalny komentarz klubu.
Gratulacje dla osób, którym udało się kupić karnet, mam nadzieję że ten mix na trybunach przynajmniej utrzyma poziom poprzedniego sezonu.
Do zobaczenia na wyjazdach! Tam przynajmniej będę mógł siąść ze znajomymi i dopingować swój klub, z którym jestem od tylu lat...
Klub to wrzuca na instagrama relacje innych ludzi, że udało im się kupić karnety, a na jakieś oficjalne info na Facebooku nie mają czasu.
Torsen pisze:Problemem nie jest ani numeracja krzesełek, ani wystawienie karnetów do ogólnej sprzedaży. Kto pierwszy, ten lepszy - dokładnie tak samo, jak w przypadku sprzedaży tradycyjnej, tylko "bardziej".
Problemem jest natomiast to, że przewidziano opcję wyboru miejsc, która nie działała, a próby skorzystania z niej spowodowały, że bilety rozeszły się w ramach wyboru automatycznego. To spowodowało, że konkurencja między osobami zainteresowanymi wyborem miejsc (czyli generalnie wszystkich, którzy na mecze będą chodzić), a osobami zainteresowanymi jakimikolwiek miejscami (czyli generalnie koników) była nawet nie tyle nierówna, co była farsą.
Przez to (zapewnienie o możliwości wyboru miejsca) ja tylko mam jeden, bo akcie desperacji wziąłem co zostało, a chcieliśmy (rodzinnie) sobie wybrać kilka karnetów obok siebie... a reszta siądzie przed tv..
dannie pisze:Zgadza się. Gdyby z góry przyjęto, że wszystkie miejsca przydzielane są automatycznie to nie byłoby tego problemu.
Albo odwrotnie - że właśnie trzeba wybrać.
Problem też rozwiązałyby karnety imienne, ale to wykluczałoby normalne życiowe sytuacje, jak pożyczenie karnetu koledze, gdy sami nie możemy pójść.
Torsen pisze:Problemem nie jest ani numeracja krzesełek, ani wystawienie karnetów do ogólnej sprzedaży. Kto pierwszy, ten lepszy - dokładnie tak samo, jak w przypadku sprzedaży tradycyjnej, tylko "bardziej".
Problemem jest natomiast to, że przewidziano opcję wyboru miejsc, która nie działała, a próby skorzystania z niej spowodowały, że bilety rozeszły się w ramach wyboru automatycznego. To spowodowało, że konkurencja między osobami zainteresowanymi wyborem miejsc (czyli generalnie wszystkich, którzy na mecze będą chodzić), a osobami zainteresowanymi jakimikolwiek miejscami (czyli generalnie koników) była nawet nie tyle nierówna, co była farsą.
Amen
Klub to wrzuca na instagrama relacje innych ludzi, że udało im się kupić karnety, a na jakieś oficjalne info na Facebooku nie mają czasu.
Tak jak mówiłem. To co było farsą i wizerunkową katastrofą klubu, on sam będzie przedstawiać jako sukces
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Ale to wszystko nie wina klubu tylko wina zainteresowania. gdyby jak za dawnych czasów chętnych na karnety było 100 osób to z powodzeniem byście wybrali co tylko chcecie, a tu popyt bardzo przewyższa podaż ot co.
-
rumburaque
- Szkółkowicz
Dokładnie... jak zwykle dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane. Ja słysząc jakie były "jaja" z biletami w tamtym roku wzieliśmy się na sposób, ja kupowałem z automatu, siostra obok mnie ze swojego konta z wyborem miejsc. Jej zanim wyświetliło że nie ma miejsc ja kupiłem dla nas karnety. Czyli morał jest taki że większość rzuciła się na wybór z automatu i zblokował się wybór miejsc? Tak sobie myślę że najłatwiej będzie wejść na mecz z kibicami przyjezdnymi...
Po tym co się działo patrząc to klub strzelił sobie w kolano. Po 470 też by poszły przez dwa, trzy dni. 8tys x 150 pln różnicy daje 1,2 bańki w plecy, nawet bańka niech będzie lekko licząc. Ktoś powinien za to beknąć. Zero rozpoznania rynku pod względem zależności pomiędzy ceną, a zapotrzebowaniem. Dodatkowe 1 mln pln dla przekonania w czerwcu np Piotrka Pawlickiego ;)
PS a tak część tej kasy trafi w lepkie łapki koni...
PS a tak część tej kasy trafi w lepkie łapki koni...
- Łoptymista
- Trener
Generalnie to jak inne rzeczy w naszym klubie są organizowane tak jak cała sprzedaż karnetów to trochemniej dziwi, ze nie mamy Doylow i Kasprzakow. Trochę smuteczek.
Łoptymista pisze:Generalnie to jak inne rzeczy w naszym klubie są organizowane tak jak cała sprzedaż karnetów to trochemniej dziwi, ze nie mamy Doylow i Kasprzakow.
Dokładnie! Ta farsa jest znakomitym podsumowaniem okresu transferowego.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
-
Republika15
Jeden wieczór.Tyle zajęło Klubowi ugaszenie entuzjazmu i zapału kilku tysiącom kibiców. Nie dano nawet szans na uczciwe zawalczenie o wejściówki celowo wprowadzając w błąd o wyborze miejsc z mapki.Zastanawiające jest jak duża część stadionu została zblokowana jeszcze przed 20:20 ?
Teraz już mnie nie dziwi fakt niedopuszczenia w przedsprzedaży karnetów dla tych którzy mieli takowe z 2019..Klub postąpił bardzo nieładnie i nie fair w stosunku do nas.Kibicować nie przestaniemy.Będzie nas więcej na wyjazdach.
Teraz już mnie nie dziwi fakt niedopuszczenia w przedsprzedaży karnetów dla tych którzy mieli takowe z 2019..Klub postąpił bardzo nieładnie i nie fair w stosunku do nas.Kibicować nie przestaniemy.Będzie nas więcej na wyjazdach.
Jakimś fartem udało mi się kupić w sektorze i miejscu o którym wcześniej myślałem.
A co z miejscami stojącymi ?
Przecież to przynajmniej 1 tysiąc biletów które można by wypuszczać przed każdym meczem
A co z miejscami stojącymi ?
Przecież to przynajmniej 1 tysiąc biletów które można by wypuszczać przed każdym meczem
never ride faster than your angel can fly
Miejsc stojących w tym sezonie nie będzie. Tak samo jak siedzenia na schodach.
-
TreleMorele
- Senior
Prezes mówił że będą miejsca stojące..
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Będą stojące na koronie. Nie będzie tylko można siedzieć na schodach pomiędzy sektorami.
A jakiż, to był problem zrobić imienne karnety, i wpuścić w eter info że tylko na podstawie dow. osobistego wejście na stadion. Chcesz więcej karnetów wpisujesz pesele kolegów. Gwarantuje, ze żaden konik nie kupiłby bilety, a żaden kibic nie odkupiłby ewentualnie od konika. Jak klub chciałby nad tym zapanowac jeszcze bardziej wystarczyłoby zrobic System Kontroli Dostępu, którą z chęcią bym im to wykonał. A dodatkowo, szłoby to przy bramkach znacznie sprawniej, bezpieczniej, i profesjonalniej.
Ale spokojnie, znając życie przed sezonem będę pewnie u Siebie w Salonie miał promocję na BILETY, Więc dla potrzebujących pewnie coś zaradzimy.
Ale spokojnie, znając życie przed sezonem będę pewnie u Siebie w Salonie miał promocję na BILETY, Więc dla potrzebujących pewnie coś zaradzimy.
NA ZAWSZE WIERNI !!!
CHCESZ DOSTAĆ BILET NA MECZ?? ZAJRZYJ NA NASZ FANPAGE
https://www.facebook.com/ncplusfelicitylublin/
Nasz Salon NC+ w FELICITY w sezonie 2019 będzie wspierał Lubelski Żużel
https://www.facebook.com/Kamery-Lublin/
CHCESZ DOSTAĆ BILET NA MECZ?? ZAJRZYJ NA NASZ FANPAGE
https://www.facebook.com/ncplusfelicitylublin/
Nasz Salon NC+ w FELICITY w sezonie 2019 będzie wspierał Lubelski Żużel
https://www.facebook.com/Kamery-Lublin/
Statystyki podawane przez znajomych są fatalne. Wielu z tych, którzy są przy klubie od lat, którzy kupują karnety, dopingują i jeżdżą na wyjazdy nie ma wyjściówek. Kępa, oddawaj statuetkę dla najlepszych kibiców, bo właśnie tym najlepszym naplułeś w twarz, a faworyzowani są sezonowcy, łowcy gadżetów i ludzie przypadkowi.
Może mój post nie zdobędzie dużej popularności, ale nie zgadzam sie z pretensjami do klubu. Został wybrany dystrybutor karnetów, strona działała i dało sie kupić. Nie ma podstaw do tego, zeby obwiniać kogokolwiek o to, ze zapotrzebowanie na bilety znacząco przerosło podaż, co zreszta miało juz miejsce w obecnym sezonie. Osoby, które są wściekłe bo nie udało im sie kupić biletów rozumiem, natomiast było do przewidzenia, ze może nie udać sie kupić konkretnych miejsc w konkretnym sektorze. Może zamiast wystawiać 1 osobę na zakup 5 czy więcej karnetów, trzeba było próbować w 5 osób i którejś udałoby sie kupić? Może trzeba było wrzucić do koszyka te losowe karnety a nie na siłę szukać wymarzonych miejscówek?
Zeby była jasność, zgadzam sie co do tego, ze powinna być to nauczka na przyszłość i da sie to zorganizować lepiej, o czym pisałem wczesniej i co pewnie w kolejnych latach będzie wprowadzone.
Ja kupiłem karnety losowo przydzielone, w innym sektorze niż chciałem. Ale kupiłem te co wyskoczyły i nie narzekam.
Zeby była jasność, zgadzam sie co do tego, ze powinna być to nauczka na przyszłość i da sie to zorganizować lepiej, o czym pisałem wczesniej i co pewnie w kolejnych latach będzie wprowadzone.
Ja kupiłem karnety losowo przydzielone, w innym sektorze niż chciałem. Ale kupiłem te co wyskoczyły i nie narzekam.
Czarek pisze:Statystyki podawane przez znajomych są fatalne. Wielu z tych, którzy są przy klubie od lat, którzy kupują karnety, dopingują i jeżdżą na wyjazdy nie ma wyjściówek. Kępa, oddawaj statuetkę dla najlepszych kibiców, bo właśnie tym najlepszym naplułeś w twarz, a faworyzowani są sezonowcy, łowcy gadżetów i ludzie przypadkowi.
W jaki sposób faworyzowani? Mieli dokładnie takie same możliwości zakupu jak każdy inny...
proponuję trochę wstrzymać się z osądami i wylewaniem żali pod kierunkiem klub. Klub wybrał najlepszą firmę obecnie na rynku która dystrybuuje bilety, i co padła ze swoimi serwerami. Czy ktoś mógł to przewidzieć, chyba nie bo w obecnym sezonie klika tysięcy biletów sprzedało się w ciągu 3 minut i problemu wtedy nie było. Klub mógł wystawić na sprzedaż w kasach to tydzień byśmy tam stali a narzekania byłoby 5 razy więcej. Nie udało się wszystkim kopić bo stadion jest za mały i cała odpowiedź. Nie kupiliście, a teraz wylewacie swoja " żółć" na Na Pana Kępę, co by nie zrobił i jakiego rozwiązania by nie wprowadził to nie zadowoli wszystkich.
Podsumowując gdyby nie Ci ludzie z zarządu to dalej byście oglądali żużel w tv i to nie swoją drózynę bo takie by nie było. Szacunek należy Im się .
Podsumowując gdyby nie Ci ludzie z zarządu to dalej byście oglądali żużel w tv i to nie swoją drózynę bo takie by nie było. Szacunek należy Im się .
To wytłumacz mi dlaczego inne wydarzenia na Eventim uwzględniają wybór miejsc, a tu było jakieś losowanie, poza tym nie było to w żaden sposób transparentne? Odpowiadam. Bo Klub tak chciał.
Znam osoby co miały zarezerwowane karnety wcześniej ....
Czarek pisze:To wytłumacz mi dlaczego inne wydarzenia na Eventim uwzględniają wybór miejsc, a tu było jakieś losowanie, poza tym nie było to w żaden sposób transparentne? Odpowiadam. Bo Klub tak chciał.
Bo inne wydarzenia na eventim nie sprzedają sie w ciągu 2 minut. Generalnie Ty odpaliłes mapkę i przeglądales miejsca, które w tym samym czasie kilka tysięcy ludzi wykupywało po losowym przydziale....
Ot i cała tajemnica....
Jeśli klub chciałby potajemnie sprzedawać komuś karnety to śmiem twierdzić, ze osoby z SE byłyby pierwsza taka grupą....
- Łoptymista
- Trener
Było ich całkiem sporo.
Więc żeby nie było podejrzeń że o 20.20 i 30 sekund nie ma już kilku sektorów - nie było w ogóle możliwości podglądu dostepnych miejsc. Proste.
never ride faster than your angel can fly