Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Ja zacząłem od razu, ale naiwnie liczyłem, że uda się mapę odpalić w pierwszej minucie i najwyraźniej przegapiłem swój moment na automatyczne przydzielenie
.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Dobra już sprawdziłem, faktycznie szary to rezerwacja. Na różowe pola mozna klikac i wybierac
ide o zaklad ze "strecze" nadal beda siedziec tam gdzie zawsze siedzieli - ale coz - bylo troche do przewidzenia :(((
never ride faster than your angel can fly
Eventim miał ogarnąć. Co za żenada.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
czy rzedu sa numerowane od gory czy od dolu?
eventim ogarnia, wszystko działa płynnie, stronie się nie zawiesza. Po prostu się sprzedały
Przed chwilą wgrała mi się mapa. Tylko 8 miejsc wolnych było na całym stadionie, więc ludzie zarezerwowali chyba wszystko z automatu i kiszą to w koszyku.
Numerowane od dołu.
Numerowane od dołu.
Moim zdaniem Eventim dał dupy, to fizycznie niemożliwe, żeby 10k karnetów poszło w pół minuty przy limicie 10szt/konto.
Motor mocnyj!
Jesteś pewien? A w ile rozchodzily się bilety?
wybrałem dwa fioletowe a i tak wyskoczyło że zajęte
Ktoś cię wyprzedził ;)
Widac że nie tylko mnie ;p
Przed chwila mi się udało bez problemu wybierajcie miejsca z automatu i tak przydziela obok siebie.
-
rumburaque
- Szkółkowicz
kuźwa udało się, co prawda z automatu 3 normalne, 1 ulgowy i 2 dziecięce, w jednym sektorze i jednym rzędzie, więc familia zabezpieczona. Poszedłem jak Miesiąc ze startu, trochę poszarpało pobujało ale poszło:)
Mi się jeszcze 2 obok nie udało ani razu "złapać". Pojedyncze parę razy tylko. Paranoja.
Richie Faulkner:
Tylko ze albo są obecnie niedostępne albo można wybrać np tylko 1. Tego jeszcze nie grali
chwila nieuwagi...i zostałem z niczym... Kupię 2 normalne i 2 na Trybunę Główną :)
Mam karnet z zakładu pracy, więc będę siedział hen, hen daleko, z emerytami ;)
Zakupiłem bratu - po drugim podejściu udało się. Tylko, że będzie siedział gdzieś indziej.
Kumple i znajomi jeszcze gdzieś indziej [!]
Opłata serwisowa 5 zł dla ulgowych i 6,4 dla normalnych oraz 8,9 za wysyłkę pocztą.
Losowane miejsca da się nabyć, ale plan stadionu to totalna porażka [!]
Zakupiłem bratu - po drugim podejściu udało się. Tylko, że będzie siedział gdzieś indziej.
Kumple i znajomi jeszcze gdzieś indziej [!]
Opłata serwisowa 5 zł dla ulgowych i 6,4 dla normalnych oraz 8,9 za wysyłkę pocztą.
Losowane miejsca da się nabyć, ale plan stadionu to totalna porażka [!]
od 1988 tylko SPEEDWAY
Parodia, tyle można powiedzieć. Moze i jestem w stanie uwierzyć, ze 10 tys karnetów poszło w 3 minuty poprzez wybór miejsc z automatu, ale Ci, którzy próbowali wybrac z planu miejsc zostali wsypani na minę, bo wybór miejsc...nie działał. Wiec po 5 minutach walki o załadowanie planu już było po frytkach. Jak dla mnie to szczyt żenady. A ten szczyt jest jeszcze wyższy przez fakt, ze klub zdecydował się wyprzedać cały stadion poprzez karnety.
Ale spoko. Niedlugo zacznie się druga faza sprzedaży. Na OLX, z ceną o 100% wyższą.
Ale spoko. Niedlugo zacznie się druga faza sprzedaży. Na OLX, z ceną o 100% wyższą.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Nie wierzę, że dostępne byly wszystkie miejsca. Myślę, ze dodawac będą systematycznie
Dokładnie jak pisze Flagg. Każdy kto nie klikał automatycznych miejsc od pierwszej sekundy tylko chciał popatrzeć na mapę został bez karnetu ze względu na eventim.
Żenada.
Żenada.
Richie Faulkner:
Przez aplikacje brak oplat tylko wyslka 8.9zl powinni zrobic sprzedaz karnetów dzis bez wyboru miejsc a po otrzymaniu kazdy by sobie wybral na stronie eventim miejsca bylo by sprawniej i bez zgrzytów
Klub nie przemyślał tego ruchu. Żeby pójść na jakikolwiek mecz zmuszony byłem kupić karnet. Jako że nie mieszkam w Lublinie i pewnie będę mógł pójść na wybrane mecze, na pozostałych meczach moje miejsce będzie wolne. Szczęśliwie mi przydzieliło miejsce na górnym rzędzie:) Myślę, że takich osób będzie więcej, ale cóż klub nie pozostawił nam wyboru...
W tamtym roku kupowałem w STS-ie. Otrzymałem voucher, a karnety odebrałem w stacji Speed-Car.
Teraz brakowało mi możliwości odbioru na miejscu.
Teraz brakowało mi możliwości odbioru na miejscu.
od 1988 tylko SPEEDWAY
My mamy 3 karnety w 3 roznych sektorach, ale mamy. Licze na jakies wymiany. Jeden z karnetow na SE. Takze jakby ktos chcial w zamian za np. C4 ;)