Motor Lublin w sezonie 2020
- MikeMistrz
- Senior
Re: Motor Lublin w sezonie 2020
Gość na FB ma Paweł Roman Rurarz. Założyłem, że Paweł to imię :)
Flagg pisze:MikeMistrz pisze:Paweł z audycji 5:1 napisał na FB, że od 17 do 20 mają zostać opublikowane 3 filmiki dotyczące naszego składu. Jednocześnie dodał, że i tak wszystko wiadomo jak chodzi o skład (więc pewnie bez niespodzianek -> Zagar, Jamróg + ewentualnie Bober).
Problem w tym, ze w audycji 5:1 nie ma żadnego Pawła :D Są Chylu, Roman i Michał :) Co nie zmienia oczywiście faktu, że skład jest znany i żadnych niespodzianek nie będzie.
No skład oficjalnie nie jest znany,
Max Fricke jechał mpkiem 14 w stronę zygmuntowskich.
-
TreleMorele
- Senior
Skład znany czekamy tylko na potwierdzenie .
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
GlacaLBN pisze:Juniorzy:
Jakub Banucha
Wiktor Firmuga
Kacper Gosik
Wiktor Lampart
Radosław Pyrchla
Jakub Szpytma
Maksymilian Śledź
Wiktor Trofimow
To jest aktualna lista lubelskich juniorów ?
Zamiast Gosika wpisz Rachubika.
A co się z Gosikiem stało? Zakończył karierę?
mema pisze:Zamiast Gosika wpisz Rachubika.
Rachubik to ma zdaje się koło 14 lat i licencję 250. Do tej żużlowej jeszcze trochę czasu mu zostało.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Juniorów z licencją nam obrodziło w tym roku jak ta lala... Są szanse na dwa składy w DMPJ?
Czy jest szansa na zrobienie prezentacji w klimatach Helloween ? Fajna wesoła tradycja !
"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah
"
Flagg pisze:Problem w tym, ze w audycji 5:1 nie ma żadnego Pawła :D Są Chylu, Roman i Michał :) Co nie zmienia oczywiście faktu, że skład jest znany i żadnych niespodzianek nie będzie.
Paweł to właśnie Roman :) Roman to jego ksywa
Czasami coś napisze
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
-
KibicMotoru
- Szkółkowicz
Dobrze ,że wszystko się dzisiaj wyjaśni i ustaną wszelkie spekulacje. Przy okazji okaże się kto jakie miał info odnośnie transferów do naszego klubu. Zaraz zacznie się czepianie na forum ,że miałem info o Janowskim/Drabiku bo tak pisałem. Nie wypieram się tego,poczekam i wszystko się wyjaśni, krążyły po mieście newsy o silnym polskim seniorze.Czy się sprawdzą ? Na szczęście za kilka godzin i ja się dowiem.
-
TreleMorele
- Senior
tym seniorem miał być Kasprzak wybrał Gorzów i zostaliśmy z Jamrogiem . Janowski to jakieś fantazje. Ogólnie wygląda to blado ale co poradzić taki mamy rynek .
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Jakby nie patrzeć to pozyskamy dwóch wicemistrzów Polski, więc to jest sukces który da nam wymarzoną i upragnioną rundę playy off.
Zazdroszczę optymizmu :)
mema pisze:GlacaLBN pisze:Juniorzy:
Jakub Banucha
Wiktor Firmuga
Kacper Gosik
Wiktor Lampart
Radosław Pyrchla
Jakub Szpytma
Maksymilian Śledź
Wiktor Trofimow
To jest aktualna lista lubelskich juniorów ?
Zamiast Gosika wpisz Rachubika.
Szkoda, że nie ma podstaw do budowy innego ośrodka żużlowego w naszym województwie (Biała Podlaska, Zamość?) i objeżdżania swoich juniorów tak jak ma to miejsce w Rawiczu.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Mogli by już podać skład :) Jak coś wiecie to pisać. W końcu już otwarte okienko transferowe, więc nikt was nie zastrzeli 
Podobno będą dwie umowy 2-letnie z Lampartem i Łaguta (to akurat duży plus ). Szkoda ,ze Kuba nie zrobił sobie opcji rezerwowej na wypadek gdyby się Kasprzak rozmyślił .
- niespokojny
- Trener
Z Mikkelem mogłaby też być dwuletnia. Pora zastanowić się jak ten skład złożyć. Myślę, że optymalnie będzie w stylu:
Michelsen
Jamróg
Zagar
Miesiąc
Laguta
Lampart
Trofimov
Chyba wszystkie pary zbliżone potencjałem, dodatkowo Zagar z Miesiącem to walczaki, więc lepiej żeby w pierwszym biegu nie jechali tylko jak już się coś odsypie. Liczę na spokojne utrzymanie, wszystko powyżej będzie na duży plus.
Co do Jamroga to u nas na torze powinien się sprawdzić. Jak przyjechał ze Spartą to zrobił 6+1, należy jednak pamiętać o kontrowersyjnej sytuacji z jego drugiego biegu, gdy tasowali sie z Michelsenem. Mikkel zabrał mu nogę więc tak naprawdę byłoby 8+1 albo 9+1.
Michelsen
Jamróg
Zagar
Miesiąc
Laguta
Lampart
Trofimov
Chyba wszystkie pary zbliżone potencjałem, dodatkowo Zagar z Miesiącem to walczaki, więc lepiej żeby w pierwszym biegu nie jechali tylko jak już się coś odsypie. Liczę na spokojne utrzymanie, wszystko powyżej będzie na duży plus.
Co do Jamroga to u nas na torze powinien się sprawdzić. Jak przyjechał ze Spartą to zrobił 6+1, należy jednak pamiętać o kontrowersyjnej sytuacji z jego drugiego biegu, gdy tasowali sie z Michelsenem. Mikkel zabrał mu nogę więc tak naprawdę byłoby 8+1 albo 9+1.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
2 para na twardych torach loteria .
Można już na lotnisko jechać, miejsce sobie zająć max?
Fantys pisze:Można już na lotnisko jechać, miejsce sobie zająć max?
Trzeba stretchem owinąć miejsce w kolejce.
Czasami coś napisze
Jak dla mnie - kolega wyżej wygrał.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Ma ktoś strecz pożyczyć? Skończył mi się, cały sezon o miejsca walczyłem.
-
Motorfan999
Sledzio pisze:Mogli by już podać skład :) Jak coś wiecie to pisać. W końcu już otwarte okienko transferowe, więc nikt was nie zastrzeli
Zagar i Jamrog
Odchodzą, Lampart Dawid i Lambert
Grisza i Wiktor na 2 lata
-
Motorfan999
Barti pisze:Fantys pisze:Można już na lotnisko jechać, miejsce sobie zająć max?
Trzeba stretchem owinąć miejsce w kolejce.
Nie będzie kolejek, miejsca numerowane na całym stadionie