Dariusz Śledź- "dziękujemy" za jazdę przeciw TŻ !!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#227 Postautor: Lublin_Fan » 31 lipca 2004, o 20:58

Kubbas pisze:Co to Darka to mysle ze jesli b.dobrze pojedzie z lotosem (moze nie odrazu komplet) i po walce przywiezie te 10-11 pkt. to bedzie super.

He 10-11 punktów zrobi, ale łącznie w dwumeczu....

Ps. DziÅ› leszczu nie masz szans ;)

Pozdr.

Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#228 Postautor: Kubbas » 31 lipca 2004, o 21:02

Lublin_Fan pisze:He 10-11 punktów zrobi, ale łącznie w dwumeczu....

Jeszcze sie kolego zdziwisz.
Lublin_Fan pisze:Ps. DziÅ› leszczu nie masz szans ;)
Pozdr.

Taaa przyznaj sie ze wczoraj dostales 10:9 :D (te 9 to tylko dzieki mojej litosci ;) )

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#229 Postautor: Maxx » 1 sierpnia 2004, o 13:09

Gawrzyk pisze:
Maxx pisze:A Jak myślicie, co musi zrobić Śledź żeby się zrehabilitować w oczach kibiców?

nic. nawet gdyby robile teraz po 15 punktow to juz zdania o nim nie zmienie... 8)

No fakt, co zawalił to cofnąć się niestety nie da. Ale może chociaż spróbować ratować honor, o ile rzecz jasna zna takie pojęcie...

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#230 Postautor: Łoptymista » 1 sierpnia 2004, o 15:33

Maxx pisze:
Gawrzyk pisze:
Maxx pisze:A Jak myślicie, co musi zrobić Śledź żeby się zrehabilitować w oczach kibiców?

nic. nawet gdyby robile teraz po 15 punktow to juz zdania o nim nie zmienie... 8)

No fakt, co zawalił to cofnąć się niestety nie da. Ale może chociaż spróbować ratować honor, o ile rzecz jasna zna takie pojęcie...

hihihihi. Śledź i honor.... Ten wątek robi się coraz bardziej abstrakcyjny.
Od ratowania "honoru" to on ma wywiady i opowieści o przejściowych kłopotach ze sprzętem, o tym jak kocha się scigać no i przede wszytkim jak zależy mu na zwycięstwach jego ukochanej drużyny.
Takie bajdużenie marketingowcy nazywaliby budowaniem wizerunku. I gdyby tylko to się liczyło Śledź byłby naszym najlepszym zawodnikiem. Niestety w żuzlu trzeba się jeszcze ścigać.
Czy dobrze poinformowani wiedzą jak mnasz ulubieniec spędził ostatni tydzień. W Anglii go nie było... więc może pojechał do mechanika robić maszyny....
Taaaaa, nawet zabawne to ostatnie zdanie.

Zulu
Junior

#231 Postautor: Zulu » 1 sierpnia 2004, o 23:00

Na podstawie tego, co Śledź ostatnio wyczynia, nie będzie chyba przesadą jeśli napiszę, że bardziej by się przydał drużynie myjąc motocykl Jeleniewskiemu. Paradoksalnie, rehabilitacja Darka w następnych meczach tak naprawdę bardziej potrzebna jest klubowi niż jemu, więc bym się tu specjalnie nie podniecał - kompletów nie będzie.

arek200
Szkółkowicz
Kontakt:

#232 Postautor: arek200 » 5 sierpnia 2004, o 21:20

Szczerze powiedziawszy najlepiej by było gdyby Darek odniósł teraz kontuzję :D Oczywiście daleki jestem od tego żeby życzyć mu wypadku ani czegokolwiek złego, z drugiej jednak strony jeśli chodzi o dobro zespołu to można za niego by było puścić ZZ i niech Karlsson, Knapp i powiedzmy Franków czy ktokolwiek inny za niego jeżdżą. Nie jestem pewien kto jest z naszego klubu w pierwszej trójce na play-offy ale chyba Darek o ile pamiętam.

To tylko taki pomysł, ale nie życzę Darkowi niczego złego.

Gosia
Szkółkowicz

#233 Postautor: Gosia » 5 sierpnia 2004, o 22:19

Wiecie coś a mnie zastanawia jedno Bo kazdy tak tylko osądza i osądza a czy ktos z was podszedł do Darka po meczu w Rzeszowie i spytał się co sie stało i dlaczego tak kiepsko?? Łatwo kogoś nazwać sprzedawczykiem itp ale skąd ta 100% pewność ze tak własnie jest Jeszcze niedawno kazdy wychwalał Darka pod niebiosa A teraz prosze łaska kibica... Ja nie bronie Darka bo jak się patrzyło na jego jazde w Rzeszowie to az cisnienie się człowiekowi podnosiło Ale to tylko człowiek i chyba lekką przesadą jest od razu go przekreślać nie wspomne już o wysyłaniu go na "urlop" i o ZZ Kazdy go rozlicza, wymysla historie co do Darek nie wyprawia gdzie teraz jest itp Czy wam się az tak nudzi Darek to dorosły facet i wie co robi skoro nie zalezy mu na druzynie i na kibicach mowi się trudno chociaz juz teraz mogę powiedzieć ze na 100% tak nie jest !! Może tak byście zastanowili sie troche nad postawą Frankowo bo wydaje mi się ze jemu więcej można byłoby zarzucić..... Pozdrawiam

KrzyÅ›
Junior