tezetomaniak pisze:Miesiąc przaktorzył jak Pedersen. Kontakt był, nie mam szans na punkty, kładę się i liczę na sędziego. 15 bieg również farsa.
Żenujące jest jedynie to, że musiał się położyć żeby sędzia przerwał bieg.
tezetomaniak pisze:Miesiąc przaktorzył jak Pedersen. Kontakt był, nie mam szans na punkty, kładę się i liczę na sędziego. 15 bieg również farsa.
Kargolo pisze:Żenujące jest jedynie to, że musiał się położyć żeby sędzia przerwał bieg.
Ge(L)o pisze:Michelsen czapki z głów za wynik punktowy, ale dziwne gesty w stronę juniora swojej drużyny (i to jeszcze podczas biegu) mógłby sobie darować.
kibicLBN pisze:W 100% popieram. Niech zrobi swoje, a po sezonie jak zejdzie ze stawek można myśleć nad negocjacjami.
blajar pisze:Mikkel absolutnie niełapany, juniorzy doskonale.
Flagg pisze: Czy Paweł mógł się utrzymać? Oczywiście, że mógł. Tylko po co?

samba pisze:Też to czytałem, rozważali kogo z Motoru zabiorą a Wiktor to już był ich xd. Teraz za to ustalają skład na 1 lige, w którym widzą Doyla
Flagg pisze:samba pisze:Też to czytałem, rozważali kogo z Motoru zabiorą a Wiktor to już był ich xd. Teraz za to ustalają skład na 1 lige, w którym widzą Doyla
Doyle ma ponoć kontrakt do 2020 roku. Nie wiem czy to potwierdzona informacja i czy jest w nim klauzula spadku.
koldi8 pisze:- a propos wzmocnienia zapadła mi taka scena po meczu, Wy się bawiliście ze swoimi zawodnikami, nieliczni kibice z Torunia którzy zostali na stadionie (większość wyszła po 13 biegu) robiła sobie zdjęcia Waszej fety, bo naprawdę to robiło wrażenie, a gdzieś w tle zawodnicy Apatora dziękują pustym trybunom i nagle dochodzą do Waszego sektora i Jason Doyle przestaje rozmawiać z Holderami i zatrzymuje się przy sektorze Motoru, Wy skandujecie jego nazwisko a on jako jedyny na chwilę się zatrzymał, myślę że to było
symboliczne przywitanie z Motorem w następnym roku, zresztą już po pierwszym meczu chyba atmosfera w Lublinie zrobiła na nim wrażenie.
Przyszłość toruńskiego żużla maluje się w ciemnych barwach, a właściwie bliski wydaje się spadek zespołu do I ligi. Czy Jason pozostałby w drużynie Aniołów w razie spadku? – To jest bardzo trudne pytanie. Moi mechanicy pochodzą z Torunia, mam tutaj wiele fantastycznych wspomnień. Motoarena to świetny tor do ścigania. Jednak człowiek idąc do góry nie chciałby się cofać, więc jazda w I lidze mogłaby być dla mnie czymś trudnym. Ale na dziś ciężko jednoznacznie odpowiedzieć – zamyka temat Doyle.
Flagg pisze:Na Doyle'a nie tylko Motor będzie mieć ochotę, ale i kilka innych klubów chętnie go przytuli i sypnie groszem.
Przy czym pamiętajmy, ze Doyle jeździ w Szwecji z AJ-em i Lambertem. Zapewne dokładnie wypyta się ich o nasz klub (jeśli jeszcze tego nie zrobił :)