Czarek pisze:Jak Motor zdobędzie 42 punkty to mogę wsadzić mordę w kubeł na tydzień.
Niech będzie. 41 i mniej ja milknę.
Czarek pisze:Jak Motor zdobędzie 42 punkty to mogę wsadzić mordę w kubeł na tydzień.
istred pisze:Czarek pisze:Jak Motor zdobędzie 42 punkty to mogę wsadzić mordę w kubeł na tydzień.
luCas pisze:Realny wynik w obecnej sytuacji to niestety 40-50. Komisarz nie da za bardzo pokombinowac z torem i znajac zycie bedzie betonowanie.
A dodatkowo jak jest przyczepny to prędkości są wyższe i trudniej jest się złożyć w wiraż, co powoduje, że jest bardziej niebezpieczny, a nie o to przecież chodzi.Nasz tor jest za długi (duże prędkości) i za wąski do wyprzedzania przy obecnych tłumikach. Mogą to robić tylko najwięksi twardziele typu Jonsson Łaguta ewentualnie rywale jadący za Dawidem Lampartem.
Flagg pisze:Tor powinien być atutem gospodarza. Jeśli gospodarz chce zrobić tor przyczepny, a zarazem będzie on regulaminowy, to nie powinno mu się tego zabraniać. Niestety, drużyny przeciwne wykorzystują chory argument typu "jest przyczepnie, to na pewno nie jest równo" i wymuszają robienie betonu
Gelo pisze: Mogą to robić tylko najwięksi twardziele typu Jonsson Łaguta ewentualnie rywale jadący za Dawidem Lampartem.
Gelo pisze:to jest chyba największa bolączka ekstraligi - gospodarz nie może decydować jaki tor przygotować. Prawdopodobnie chodziło o wyrównanie szans ale akurat w naszym przypadku - betonowanie toru na Grudziądz to strzał w kolano.
owen1989 pisze:Pytanie do znawców regulaminu.
Czy jest już z góry wiadomo kto pojedzie i w którym biegu za z/z w miejsce Laguty ? Czy to wybiera trener w trakcie meczu ? Wydaje mi się, że kiedyś to szło jakoś z automatu i w trakcie meczu nikt nie miał na to wpływu..
istred pisze:Czarek pisze:Jak Motor zdobędzie 42 punkty to mogę wsadzić mordę w kubeł na tydzień.
Mad pisze:A jak my na tym tle wyglądamy?