Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Tak z innej beczki, wie ktoś gdzie/jak najkorzystniej wykupić dostęp internetowy do kanałów sportowych nc+ aby móc oglądać Ekstraligę na laptopie?
Kshyhu pisze:Może jakiś czas temu, bo tak rzeczywiście było. Ale potem wyszła jakaś unijna dyrektywa, czy coś, że nie mogą blokować (swobodny przepływ usług) i od tamtej pory śmiga. Sprawdzone w październiku w Paryżu (nc+go na telefonie i tablecie).
Mieszałem do 2012 w Belgii i miałem problem teraz może i coś się zmieniło.
Dzięki za odpowiedzi. Właśnie chciałem kupić pakiet za 20zł na Player.pl, żeby oglądać NC+, ale okazało się, że nie mogę zapłacić spoza Polski i dlatego też bałem się, że nawet jak ktoś mi kupi to nie bedę mógl oglądać bez VPN :)
Czyli na dzień dzisiejszy, żeby móc oglądać wszystkie mecze Ekstraligi, najtaniej wykupić pakiet sportowy w player.pl za 20zł + Eleven Sports na ich stronie za 15zł ?
Czyli na dzień dzisiejszy, żeby móc oglądać wszystkie mecze Ekstraligi, najtaniej wykupić pakiet sportowy w player.pl za 20zł + Eleven Sports na ich stronie za 15zł ?
-
Misio1987lbn
Mad pisze:Kshyhu pisze:Może jakiś czas temu, bo tak rzeczywiście było. Ale potem wyszła jakaś unijna dyrektywa, czy coś, że nie mogą blokować (swobodny przepływ usług) i od tamtej pory śmiga. Sprawdzone w październiku w Paryżu (nc+go na telefonie i tablecie).
Mieszałem do 2012 w Belgii i miałem problem teraz może i coś się zmieniło.
No zmieniło się.. Wcześniej faktycznie trzeba było vpn ale teraz już nc+go śmiga.. przynajmniej w Belgii..
Popek pisze:Dzięki za odpowiedzi. Właśnie chciałem kupić pakiet za 20zł na Player.pl, żeby oglądać NC+, ale okazało się, że nie mogę zapłacić spoza Polski i dlatego też bałem się, że nawet jak ktoś mi kupi to nie bedę mógl oglądać bez VPN :)
jak bedzie najtaniej to nie wiem, ja mam na player.pl ten pakiet gdzie jest NC+ i Eleven, ale pewnie mozna to taniej ogarnac
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
pierwszywiraz
a strony typu weeb.tv albo wizja.tv ? tam można wykupić pakiet na całą telewizje
też właśnie szukam czegoś i zastanawiam się nad tymi 2 portalami
też właśnie szukam czegoś i zastanawiam się nad tymi 2 portalami
-
pierwszywiraz
wykupilem własnie na 3 dni na próbe za 2,5$ zl na filmbit.ws
miesiąc kosztuje 6$
nsport działa więc mozna probować
miesiąc kosztuje 6$
-
SpeedwayGMtwitter
- Junior
- Kontakt:
W ten weekend 6 meczów TV. Kto interesuję się żużlem, a nie ma ochoty skakać pomiędzy 10 stronami z reklamami w tle...Awizowane składy na weekendowe mecze (mojego autorstwa):

Odnośnie różnego rodzaju pirackich stron proponujących programy TV za $.
Osobiście wolałbym wykupić pakiet Eleven za 15zł.
Co do nSport+ to korzystna jest opcja wykupu takiego pakietu na player.pl:"START EXTRA" - 60zł/120dni, w który wychodzi 15zł/msc, a oprócz nSport+ są też inne kanały.
Najważniejszy jest fakt iż prawdopodobieństwo przerwania, słabej jakości czy też przycinania transmisji w legalnych źródłach jest dużo,dużo mniejsze niż na tych pirackich stronach.

pierwszywiraz pisze:wykupilem własnie na 3 dni na próbe za 2,5$ zl na filmbit.ws
miesiąc kosztuje 6$
Odnośnie różnego rodzaju pirackich stron proponujących programy TV za $.
Osobiście wolałbym wykupić pakiet Eleven za 15zł.
Co do nSport+ to korzystna jest opcja wykupu takiego pakietu na player.pl:"START EXTRA" - 60zł/120dni, w który wychodzi 15zł/msc, a oprócz nSport+ są też inne kanały.
Najważniejszy jest fakt iż prawdopodobieństwo przerwania, słabej jakości czy też przycinania transmisji w legalnych źródłach jest dużo,dużo mniejsze niż na tych pirackich stronach.
Na NSPORT+ gadaja o Nas i na czarnego konia rozgrywek typują :)
NA ZAWSZE WIERNI !!!
CHCESZ DOSTAĆ BILET NA MECZ?? ZAJRZYJ NA NASZ FANPAGE
https://www.facebook.com/ncplusfelicitylublin/
Nasz Salon NC+ w FELICITY w sezonie 2019 będzie wspierał Lubelski Żużel
https://www.facebook.com/Kamery-Lublin/
CHCESZ DOSTAĆ BILET NA MECZ?? ZAJRZYJ NA NASZ FANPAGE
https://www.facebook.com/ncplusfelicitylublin/
Nasz Salon NC+ w FELICITY w sezonie 2019 będzie wspierał Lubelski Żużel
https://www.facebook.com/Kamery-Lublin/
^^^Chcą sobie oglądalność podnieść ;)
Te nowe panie w nc+ tragedia zero dykcji wiedzy tylko buzie ładne do tego starszy przedpełski który ma kłopoty ze złożeniem zdania no i złotoustny Olkowicz.
Jak patrze na Thomsena to cos nie widze tej przepasci miedzy 1 liga a ekstraliga ;)
-
SpeedwayGMtwitter
- Junior
- Kontakt:
kondzio78 pisze:Te nowe panie w nc+ tragedia zero dykcji wiedzy tylko buzie ładne do tego starszy przedpełski który ma kłopoty ze złożeniem zdania no i złotoustny Olkowicz.
Przecież oba dzisiejsze mecze Ekstraligi są w Eleven Sports nie nc+... xD
Swoją drogą ciekawe czy Michelsen odpali jak Thomsen. W dzisiejszym skarbie kibica-żuzel PS jest notka, że Stal Gorzów wahała się między Michelsenem, a Thomsenem i zapytała swoich zawodników, którzy jednomyślnie chcieli o Thomsena.-(taka ciekawostka)
SpeedwayGMtwitter pisze:kondzio78 pisze:Te nowe panie w nc+ tragedia zero dykcji wiedzy tylko buzie ładne do tego starszy przedpełski który ma kłopoty ze złożeniem zdania no i złotoustny Olkowicz.
Przecież oba dzisiejsze mecze Ekstraligi są w Eleven Sports nie nc+... xD
Swoją drogą ciekawe czy Michelsen odpali jak Thomsen. W dzisiejszym skarbie kibica-żuzel PS jest notka, że Stal Gorzów wahała się między Michelsenem, a Thomsenem i zapytała swoich zawodników, którzy jednomyślnie chcieli o Thomsena.-(taka ciekawostka)
Ktoś z Gdańska pisał, że jako człowiek jest zdecydowanie łatwiejszy w "obejściu". MM ma swoje humory ponoć :) Ale za trollowanie Mrozka na twitterze MM ma u mnie dodatkowy plus ;)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Za Michelsenem wlecze się łatka konfliktowego od czasów jego wstępów w Unii Tarnów.
A co do Pań, to nie są nowe. Anita Mazur już w tamtym sezonie była w Eleven i była obecna na kilku meczach Motoru. Natomiast ta druga (nie pamiętam nazwiska) to chyba transfer z Eurosportu, gdzie była obecna na SEC-u.
Ogolnie obie Panie radzą sobie całkiem ok jak dla mnie
A co do Pań, to nie są nowe. Anita Mazur już w tamtym sezonie była w Eleven i była obecna na kilku meczach Motoru. Natomiast ta druga (nie pamiętam nazwiska) to chyba transfer z Eurosportu, gdzie była obecna na SEC-u.
Ogolnie obie Panie radzą sobie całkiem ok jak dla mnie
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
I są całkiem ładne. Na kawę by się umówił 
Flagg pisze:Za Michelsenem wlecze się łatka konfliktowego od czasów jego wstępów w Unii Tarnów.
Nie bardzo wiem, co tam się działo :/ Mam nadzieję, że ta "łatka" nie ujawni się u nas. Moim zdaniem jest lepszy od Thomsena i ma w niedzielę okazję to potwierdzić :) Oby AJ z tylko jednym mechanikiem dał radę pojechać co najmniej tak, jak sezon temu. Martwi mnie trochę Lambo, a w zasadzie brak Jego treningów u nas. Sam nie wierzę w to, co piszę ale patrząc na wczorajszy trening jestem zbudowany postawą Dawida, nie wiem jak było dziś. O juniorów jestem spokojny. Niech to wszystko tylko przełoży się na warunki meczowe to będziemy zadowoleni! :)
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
blajar pisze:Nie bardzo wiem, co tam się działo :/ Mam nadzieję, że ta "łatka" nie ujawni się u nas.
Michelsen nie dogadywał się z Baranem i miał z nim dość otwarty konflikt, z którym nie krył sie ani zawodnik, ani trener. Duńczyk zarzucał Baranowi, ze nie traktuje równo zawodników krajowych i zagraniczych (faworyzując tych pierwszych). Ponadto były też jakieś kwasy z Jamrógiem. Ale już w Gdańsku ponoć żadnych problemów nie było. Marcin Wójcik w 5:1 tez bardzo pozytywnie się o Duńczyku wypowiadał, w kwestii atmosfery w szatni. Ogólnie Michelsen sprawia wrażenie zawodnika, który potrzebuje zaufania.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Flagg pisze:blajar pisze:Nie bardzo wiem, co tam się działo :/ Mam nadzieję, że ta "łatka" nie ujawni się u nas.
Michelsen nie dogadywał się z Baranem i miał z nim dość otwarty konflikt, z którym nie krył sie ani zawodnik, ani trener. Duńczyk zarzucał Baranowi, ze nie traktuje równo zawodników krajowych i zagraniczych (faworyzując tych pierwszych). Ponadto były też jakieś kwasy z Jamrógiem. Ale już w Gdańsku ponoć żadnych problemów nie było. Marcin Wójcik w 5:1 tez bardzo pozytywnie się o Duńczyku wypowiadał, w kwestii atmosfery w szatni. Ogólnie Michelsen sprawia wrażenie zawodnika, który potrzebuje zaufania.
W takim przypadku jestem spokojny. Dzięki za wyjaśnienie.
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
nic dziwnego, skoro zawodnik z jedną z najwyższych średnich w lidze nie łapał się do składu. Miał prawo być wkurzony. Na sparingu w Gdańsku kibice bardzo dobrze go wspominali i oklaskiwali jak wygrywał biegi dla Motoru, a i on o Gdańsku wypowiadał się w samych superlatywach.Flagg pisze:blajar pisze:Nie bardzo wiem, co tam się działo :/ Mam nadzieję, że ta "łatka" nie ujawni się u nas.
Eleven dało radę jeśli chodzi o realizację. Drażnili tylko Korościel i Olkowicz, ale może po prostu tylko mi jakoś nie pasuje ich styl. No i głos jednej z tych dziewczyn jakiś taki irytujący.
Na plus pójście śladem GP i wywiady z dwoma zawodnikami od razu po meczu przy torze.
Na plus pójście śladem GP i wywiady z dwoma zawodnikami od razu po meczu przy torze.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
-
SpeedwayGMtwitter
- Junior
- Kontakt:
Krosno-Kraków:
https://www.youtube.com/watch?v=cyMOcX9RYHs
https://www.youtube.com/watch?v=cyMOcX9RYHs
Był kiedyś taki kanał na YT który wrzucał skróty praktycznie wszystkich meczów z TV, działa to jeszcze?
Motor mocny
ostafa miał problem z komentowaniem meczów Motoru przez Tomka Dryłę . chyba po dzisiejszym meczu "morda " mu się zamknie