#2524 Postautor: Nieznajomy » 2 listopada 2018, o 23:46
Czytam na bieżąco te posty i jest mi zwyczajnie przykro patrzec na to co niektórzy wypisują, dla nas ten rok będzie najważniejszym od dobrych 23 - może nawet więcej, bo jak pamietam wtedy było - nie kłamiąc - dziadostwo. Teraz po prostu nie mamy wyrobionej marki, oczywistym jest ze każdego rodzaju przeskok na poziom wyzej niesie za sobą większe oczekiwania i zarazem trudniejsze scenariusze, skład, którym dysponujemy strasznie mi się podoba, nawet, jeśli mielibyśmy spaść to przyjmę to ze spokojem - ja jednak mysle ze nie będziemy chłopcem do bicia, Ci ludzie maja cos do udowodnienia, to dla nich idealna okazja by zaprezentowac swoje możliwości w najlepszej lidze świata. Inna kwestia - sport żużlowy to już co raz większa losowosc - względem wcześniejszych lat teraz największym atutem jest sprzęt, to pokazał w zeszłym roku szczepaniak - gdy był na szczycie i w tym, gdy jechał co najmniej o dwa poziomy gorzej, identycznie z Gala który ma sylwetkę niczym paralita a jednak przez znaczna czesc sezonu mógł byc w top5 nice ligi, która przeciez nie była taka słaba. Najważniejsze to teraz sprowadzić kozaka który zrobi z naszego toru n-tego zawodnika obok kibiców, pokieruje chłopakami, 6/7 miejsce jest realne, sport żużlowy jest piękny chociażby ze względu na swoją nieprzywidywalnosc. Skoro mamy kasę, zainwestujmy to w sprzęt i niech się dzieje wola boska, ja jestem dobrej myśli. Czas oceny przyjdzie jak ktoś wspomniał - w październiku, listopadzie - ale 2019.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk