Sledzio pisze:Ja mam tylko nadzieje że Jonsson o wiele lepiej będzie jeździł na naszym torze niż w meczu Polska- Mistrzowie Świata w 2013r.
W tegorocznym finale SEC też nic konkretnego nie pokazał...
Sledzio pisze:Ja mam tylko nadzieje że Jonsson o wiele lepiej będzie jeździł na naszym torze niż w meczu Polska- Mistrzowie Świata w 2013r.
bartollo pisze:Skoro o Jonssonie wiadomo, Lampartach wiadomo, Mastersie wiadomo to na kogo jeszcze czekamy? :)
Torsen pisze:Klubowy fanpejdż został niedawno polubiony przez... oficjalną stronę Vaculika.
edit
I Sajfutdinowa :)
Rzeczywiście. Ale w kontekście spekulacji to nic nie zmienia :)Kshyhu pisze:A to nie jest tak, że to nasz fanpejdż polubił tamte?
Hans pisze:Pewnie w klubie grafike robia na szybko do skladu i stad to opoznienie :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Najwięcej użytkowników (573) było online wt paź 06, 2015 14:42
grzesieck pisze:rekordy frekwencji na forum zawsze bijemy po spektakularnych kleskach, poprzednie rekordy to porazka z Polonia Pila (wtedy co Karol wozil Pawlickich) i przegrane baraze z Daugavpils.
Ge(L)o pisze:Wobec rozgrywek ligowych w Anglii - Masters i Lambert mogą być mało dyspozycyjni jak zwykle i wtedy nie mamy wyboru składu.
DrPaiHiWo pisze:Jesli wzmocnienia miałyby się sprowadzć tylko do AJ, Karola, Lampartów i Sama, wtedy pierwsza czwórka będzie raczej w sferze marzeń...
esli wzmocnienia miałyby się sprowadzć tylko do AJ, Karola, Lampartów i Sama, wtedy pierwsza czwórka będzie raczej w sferze marzeń.