Motor Lublin w sezonie 2018
Re: Motor Lublin w sezonie 2018
Jesli mialbym wybierac miedzy w/w dwojka to wybieram Hancocka :) :) Prawda jest taka ze jeden i drugi mogliby co najwyzej Gregowi lyzwe na buta zakladac.
Prawda jest taka, że każdy woli Hancocka, ale jeśli się nie uda to co? Mamy ogłosić żałobę narodową?
Jak sie nie uda to trudno. Trzeba zyc dalej :)
Tak abstrahujac od dyskusji na temat wyzszosci Bogdanovsa nad Baranem, to wyobrazcie sobie emocjonujacy mecz z takim Gdanskiem, gdy jedziemy czworka walczakow - Ogor, Karol, AJ, Lamborginhi na przyczepnym torze z wieloma mijankami. Cos wspanialego :-) Mijanki Piszczyka z Ogórem u nas bodajze w 2005 to jedna z najlepszych rzeczy jaka mialem okazje widziec w mojej krotkiej historii sledzenia tego sportu. I zaden przeplacony Hancock nie jest potrzebny, aby zapelnic trybuny do pelna majac taka ekipe, ktora wedlug mnie spokojnie powalczylaby o czworke.
Brakuje mi w ankiecie:
W.Kułakov
D.Berge
CH.Harris
no i M.Smolinskiego
Kudriaszov, Andersen, Czugunov nie szukają angażu Motorze
W.Kułakov
D.Berge
CH.Harris
no i M.Smolinskiego
Boże spraw by nam się chciało tak jak nam się nie che
Ojj tak, to byly swietne mecze, rok 2004. Ale najepsza akcje w tamtym sezonie i tak zrobil Piszcz w Ostrowie. Bieg chyba 12, Piszcz z Jeleniem jechali na Klingbera i Dyma. Pamietam, ze nieznacznie wygrywalismy. Klingberg z Dymem wyszli na 5:1 ale Piszcz byl zajebiscie przelozony i w wejsciu w II luk I okrazenia jadac po szerokiej zamknal (dosc agresywnie) Klingberga w kraweznik nastepnie lekko podniosl kolo wypuszczajac sie na szeroka i koncertowo pakujac Dyma w bande wychodzi z 3 pozycji na 1. Akcja jakiej nie powstydzilby sie Darcy Ward. W busie pol drogi do Lublina jaralismy sie ta akcja. Ale mijanki w Lublinie rowniez byly swietne, ale ta akcje Piszcza to bede mial przed oczami nawet i za 40 lat.
Szacunek dla użytkownika, który zarejestrował się i po 14 latach postanowił napisać swój pierwszy post 
Eh... Brak czasu :)
Madc00w pisze:Brakuje mi w ankiecie:
W.Kułakov
D.Berge
CH.Harris
no i M.Smolinskiego
Jesli chodzi o Smolinskiego to zgoda ale z resztą to pociagnales drogi uzytkowniku :)
Madc00w pisze:Brakuje mi w ankiecie:
W.Kułakov
D.Berge
CH.Harris
no i M.Smolinskiego
No jeszcze gruby Mads moze wchodzi w gre.... ?!
Ktoś na górze pociagnał z Pedersen, Bechem i Schleinem. Moim zdaniem Kułakow to dobry rusek, Berge solidny młody zawodnik no a Harris to akurat taki angielski miesiąc. Skład z Miesiącem Kułakowem i Harrisem to samobójstwo ale widowisko gwarantowane.
pavell pisze:Madc00w pisze:Brakuje mi w ankiecie:
W.Kułakov
D.Berge
CH.Harris
no i M.Smolinskiego
No jeszcze gruby Mads moze wchodzi w gre.... ?!
wypadł mi już z głowy na zawsze
Ruscy typu Kułakow czy Kudriaszow są spoko pod jednym warunkiem - jak mają dobry sprzęt. Umiejętności i woli walki zwłaszcza na ciężkich nawierzchniach (np. mecz z Wandą Kraków 2010) nie można im odmówić. Ich zakontraktowanie wiąże się z potrzebą zapewnienia sprzętu na którym będą wymiatać. Na początku koszmarnego sezonu 2014 Kudriaszow jak miał sprzęt to jeździł dobrze, z biegiem sezonu wyglądało to coraz słabiej. Pozostało 5 dni, po konferencji Stali Rzeszów będziemy wiedzieć na czym stoimy. Czy będzie Hancock czy nie będzie
PS. Mam przeczucie że Bjarne Pedersen trafi do Wandy Kraków
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Łatwiejszą kasę miałby na przykład w Ostrowie :) Po co się ma obijać po I lidze i jeździć łyżwą po torze z takim Rybnikiem, czy Gdańskiem . Po drugie, jeśli nasi działacze uraczą nas tylko kontraktem Mastersa, to i Bjarne może być im potrzebny, tfu tfu 
ezbeg pisze:Ruscy typu Kułakow czy Kudriaszow są spoko pod jednym warunkiem - jak mają dobry sprzęt. Umiejętności i woli walki zwłaszcza na ciężkich nawierzchniach (np. mecz z Wandą Kraków 2010) nie można im odmówić. Ich zakontraktowanie wiąże się z potrzebą zapewnienia sprzętu na którym będą wymiatać. Na początku koszmarnego sezonu 2014 Kudriaszow jak miał sprzęt to jeździł dobrze, z biegiem sezonu wyglądało to coraz słabiej. Pozostało 5 dni, po konferencji Stali Rzeszów będziemy wiedzieć na czym stoimy. Czy będzie Hancock czy nie będzie![]()
Dajmy kasę na Kułakowa, Karpova, Czugunowa (ruskie w cenie) zamiast dla Hancocka :)
Z uwagi na naszą przynależność do NATO jednak jestem za Hancockiem. 
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
$korzen$ pisze:Ale najepsza akcje w tamtym sezonie i tak zrobil Piszcz w Ostrowie. Bieg chyba 12, Piszcz z Jeleniem jechali na Klingbera i Dyma. Pamietam, ze nieznacznie wygrywalismy. Klingberg z Dymem wyszli na 5:1 ale Piszcz byl zajebiscie przelozony i w wejsciu w II luk I okrazenia jadac po szerokiej zamknal (dosc agresywnie) Klingberga w kraweznik nastepnie lekko podniosl kolo wypuszczajac sie na szeroka i koncertowo pakujac Dyma w bande wychodzi z 3 pozycji na 1.
Ta akcja to nr 1 wyjazdowych mijanek wg mojego prywatnego rankingu. Piszcz to chyba miał tam dwumetrowy łokieć, że dał rade wejść w krawężnik drugiego łuku przed rywalem.
Kosciuch w Łodzi ,ale skład skompletowali.
max3 pisze:Kosciuch w Łodzi ,ale skład skompletowali.
Przecie kosciuch to poziom Barana :) Mysle ze wroci na swoj poziom i do sredniej 2.0 nie dobije
Motor 2023: 1.Zmarzlik 2.Hampel 3.Holder 4. Kubera 5. Lindgren 6.Cierniak 7.Banbor 8.Lampart
-
jacek1985a1
max3 pisze:Kosciuch w Łodzi ,ale skład skompletowali.
A gdzie ogłosili ??
jacek1985a1 pisze:max3 pisze:Kosciuch w Łodzi ,ale skład skompletowali.
A gdzie ogłosili ??
pewnie jasnowidz nigdzie tego oficjalnie nie podali jeszcze tak jak naszego składu
Nasz skład ma być ogłoszony w najbliższy poniedziałek na konferencji. Takie dostałem przed chwilą info i mam nadzieje, że tym razem nic już nie stanie na przeszkodzie.
jerry78 pisze:Nasz skład ma być ogłoszony w najbliższy poniedziałek na konferencji. Takie dostałem przed chwilą info i mam nadzieje, że tym razem nic już nie stanie na przeszkodzie.
Hm 13 listopada dobrze że to nie piątek, okienko się kończy 14 więc czas najwyższy
alombard pisze:Z uwagi na naszą przynależność do NATO jednak jestem za Hancockiem.
A ja uważam kasę jaką trzeba wypłacić za dziadka Hancocka lepiej przeznaczyć na dwóch np. R Tungate i N. Morris / inwestycja pewniejsza i nie na jeden sezon .
jerry78 pisze:Nasz skład ma być ogłoszony w najbliższy poniedziałek na konferencji. Takie dostałem przed chwilą info i mam nadzieje, że tym razem nic już nie stanie na przeszkodzie.
To dowiedz się jeszcze czy skład jest już zamknięty ?
Bez względu na nazwiska.
O nie nie pytam
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld