Tż Sipma - Stal Rzeszów 41 : 49

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
łukasz

#551 Postautor: Å‚ukasz » 12 lipca 2004, o 17:12

Hollywood pisze:Już mi przeszło ! wczoraj byłem tak wkurw....
Dziwie sie dlaczego na meczu doszło do takiej sympatii dla kibiców Marnej Folii z Rzeszowa ????
Jak można z takimi chu... sie tak bratać ?

oto niektórze pomeczowe wypowiedzi kibiców polskich kondonów :

..... " lublin huj !!!!!! ::
Jak zrobiliście k***a bagno no to co siędzia miał zrobić? POjebało wam tego Januszka a tak wogóle to wszytkie Stachyry są powalone, pojeby.

..... " Lublin to dziady Karlsson to debil na początku sezonu żądal od STALI kilka tysięcy za podpis na kontrakcie!!!!!

.... " to wy dziwki jestescie.a tak powaznie-byliscie slabsi i tyle.

.... " WIO WIO !!!! :D WIO NA HULAJNOGI k***a STACHYRA NAWET NA TYM BY NIE UMIAL JECHAC TAK JAK JEGO SPARALIZOWANY SYNEK k***a jak sral w pory od dziecka tak teraz sra i sie na swoim guwnie wypierdala.

..... " stachyra ty masz i twój synek cepy w dowodzie.

....." skonczcie pierdolic lublinianie zaj...ani.nie umiecie sie pogodzic z porazka. "

popieram w100%
ale co sie dziwic przeciez to dzieci jakies sadzac po wygladzie.bali sie na stadionie to sie zaczeli pucowac a nasi kibice nie wiadomo dlaczego poszli do nich i krzyczeli stal stal i itd... paranoja!!!!
i jeszcze szaliki im oddawali... co sie dzieje przeciez szalik to swietosc!!!!!

Awatar użytkownika
Kenny

#553 Postautor: Kenny » 12 lipca 2004, o 17:16

Hollywood pisze:myślałeś że ktoś z Rzeszowa na meczu coś takiego powie ? przeciez oni robili w majty już w drodze do Lublina.

BUAHAHAAHA!! Że też zawsze muszą się znaleźć takie matoły :lol: Zauważyłem pewną prawidłowość. O ile matoły takie jak ww. pan są głośne na necie, to na stadionie ustępują osobom normalnym (niezakompleksionym?) i vice versa :).
Pozdrawiam kibiców z Lublina! Pokazaliście klasę. My, mam nadzieję, też.

łukasz

#554 Postautor: Å‚ukasz » 12 lipca 2004, o 17:20

a niby w czym pokazaliscie klase????????
jakos nie moge sobie przypomniec,jedyne co widzialem to jakies dzieci paletajace sie po sektorze i rzucajace serpentyny w polewaczke!!!
super zabawa jak w przedszkolu

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#555 Postautor: mikas » 12 lipca 2004, o 17:22

Sting wiem że był taki temat bo sam go założyłem :twisted: ale widac jakoś nie zabardzo zostały wyciągniete wnioski i teraz sie wszystko odbija czkawką.Ja już po meczu ze Stalą w Rzeszowie pisałem żeby sie nie podniecać, bo nie ma czym, ale wtedy wszyscy już pisali że Ekstraliga jest nasza. Jak częśc pisała że trzeba zrobic sprzęt to wiekszośc mówiła że bronia ich wyniki i nie ma sie co czepiać. To teraz właśnie widzimy wyniki. Sprzedali nie sprzedali to juz nie ważne, jesli Sledzia nie zobacze w tym tygodniu z nowiutkim silnikiem to nie chce Go widzieć na Zygmuntowskich i niech mi oddaje za karnet za reszte sezonu. A za Franka powinien jeżdzic Bałabuch. Zeby przy takim sprzęcie i potencjale w ciągu całego sezonu ani razu nie przekroczyc 10pkt?? To już jest dla mnie parodia.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#556 Postautor: Łoptymista » 12 lipca 2004, o 17:24

łukasz pisze:a niby w czym pokazaliscie klase????????
jakos nie moge sobie przypomniec,jedyne co widzialem to jakies dzieci paletajace sie po sektorze i rzucajace serpentyny w polewaczke!!!

Wyluzuj. Ekipa kibiców z Rz. nieźle się zaprezentowała czy to sie komuś podoba czy nie. Następnym razem polecam baczniej przyglądać się temu co się dzieje na stadionie.

łukasz

#557 Postautor: Å‚ukasz » 12 lipca 2004, o 17:36

bo mnie wku... te ich wypowiedzi o torze i ich poziomie i o Jasiu itd. gwiazdy pier... na przyczepnym torze nie moga jechac jak sie boja to niech w szachy graja... kiedys jak mial byc tor przyczepny to Rysio oral po lokcie a teraz? tor rowny zroszony woda a te mameje rzeszowskie i ta kur... kaczmarek cos pierd...
chu... pisze do gksż

Zulu
Junior

#558 Postautor: Zulu » 12 lipca 2004, o 17:37

Łoptymista pisze:

Wyluzuj. Ekipa kibiców z Rz. nieźle się zaprezentowała czy to sie komuś podoba czy nie. Następnym razem polecam baczniej przyglądać się temu co się dzieje na stadionie.

Mnie utkwiło w pamięci głośne skandowanie przez sektor rzeszowski "Unia tarnów ch...je." Dość dziwne zachowanie biorąc pod uwagę, że jeździły tylko ekipy TŻ-tu i Stali, a spotkanie odbywało się na torze w Lublinie. Gdyby nie to, goście zrobiliby na mnie całkowicie pozytywne wrażenie. Lecz, niestety, tak się nie stało a opinie o kulturalnym dopingu z ich strony można tak naprawdę między bajki włożyć.

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#559 Postautor: Dobromir » 12 lipca 2004, o 17:38

Mnie dziwi tylko to że nasi nagle( od tego sezonu) przestali umiec jeździc na twardym suchym torze. Przecież cały zeszły sezon jeździli na suchutkim torze i wszystkich łoili ( pamiętam nawet że na meczu z WKM jak tor był troche grzązki to zaczynali sie gubić) a tu nagle coś im sie przestawiło i daja dupy. Już mecz z Grudziądzem to pokazał jakby był Hamill to byśmy z trzydziestki nie wyszli

Awatar użytkownika
Antyprzydupas

#561 Postautor: Antyprzydupas » 12 lipca 2004, o 17:41

wszystko ok Zulu tylko ze z nami byli kibice z Lublina i to samo robili...
Fajnie sie czyta Wasze teksty o sprzedawaniu, kupowaniu meczy:D:D:D:D:D NIe zly ubaw :D:D:D:D:D Tylko nie wiem co maja na celu obelgi rzucane w nasza strone?

pozdrawiam

WYGRALIÅšMY!!!!!:D:D:D:D:D

Kilok

#562 Postautor: Kilok » 12 lipca 2004, o 17:44

Łoptymista pisze:

Dokladnie kibice z Rzeszowa zaprezentowali sie bardzo dobrze.No chyba nie powiecie ze ponoć najglosniejszy sektor w Lublinie na przeciwko startu (przez niektorych zwany "Żyleta" ) zaprezentowal sie lepiej??

Sober
Senior

#563 Postautor: Sober » 12 lipca 2004, o 17:54

sting126 pisze:Ja tylko bronie zawodnikow jesli chodzi o rzekome sprzedanie meczu - poza tym w calosci sie z Toba zgadzam. Za Franka niech jedzie Jelen, Balabuch z 6. a na rezerwie Dawid i moze cos z tego bedzie...

Ja już wole sprzedawczyka Frankowa niż Jelenia na seniorze. Przynajmniej on może jakieś 4 pkt. wywalczy. Zresztą odbyło sie spotkanie i mam nadzieje, ze wszystko zostanie wyjasnione. Mysle, ze mozna mu dac ostatnia szanse. Jak zrobi mniej niz 5 pkt - WONT z naszego klubu. Jak jelen pojedzie jako junior to moze zrobi 1 pkt. w biegu juniorskim, a tak jak pojedzie Bałabuch to będzie 2:4 albo 1:5....(Hliba Dawid na pewno nie objedzie, ewentualnie drugiego ich juniora, a Bałabuch na 99% ostatni...)

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#564 Postautor: grzesieck » 12 lipca 2004, o 17:56

Ja tam sie ciesze ze w piatek wyjezdzam i nie bede musial ogladac teatrzyku w wykonaniu naszych w meczu z Gorzowem. A jeszcze przed rozpoczeciem meczu z jasiem sie sralismy ze "kurwa, co to bedzie?nie bedzie nas na meczu" i takie tam....a tak to moze wysle najwyzej mesa staremu: "jak tam wynik meczu?" .

PS. Brawda dla Grzesia za caly mecz i akcje w 13 biegu.
PS2. Brawa dla Dawida!
METHANOL ADVENTURE TEAM

obiektywny

#565 Postautor: obiektywny » 12 lipca 2004, o 17:58

To pewnie żaden dowód na to że mecz został sprzedany, ale coś w tym musiało być. A chodzi o jedną sytuację przed meczem. Siedziałem jak zwykle na pomalowanym sektorze i stanął przede mną człowiek i powiedział do tych, którzy siedzieli za mną: "Nie zdziwcie się jeśli przegramy ten mecz". Jasnowidz?

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#566 Postautor: jacur78 » 12 lipca 2004, o 17:58

Ja juz poznalem przyczyne naszej porazki! Jest jedna kwestia ktora zapewne wplynela ze nasi zarowno w Grudziadzu jak i z Rzeszowem doznali porazki!

CHCIALBYM WSZYTKIM KIBICOM POKORNIE POWIEDZIEC ZE TO MOJA WINA, BOWIEM NA OBA TE WSPOMNIANE MECZE NIE ZABRALEM MEJ ZUZLOWEJ KATANY, KTORA JAK DO TEJ PORY ZAWSZE PRZYNOSLILA NASZYM SZCZESCIE!

Poza tym jestem zalamany bo padl jeden z moich mitow ze jak przyjde nie ogolony na mecz to nasi zawsze wygrywaja! Przed meczem ze Stala nie golilem sie tydzien!

PS. Wszystkich kibicow chcialbym oficjalnie za ma postawe przeprosic
Ostatnio zmieniony 12 lipca 2004, o 18:02 przez jacur78, łącznie zmieniany 1 raz.

rayallen

#567 Postautor: rayallen » 12 lipca 2004, o 18:02

Cóż, jeśli rewelacje z panem Kaczmarkiem się potwierdzą, to bedziemy mieli jeden wielki przekręt.

Zresztą od dawna wiadomoże GKSŻ to banda kretynów. Kaczmarek jest przewodniczącym kolegium sędziów, a to chyba gośc, który ma na koncie więcej afer niż całe zuzlowe środowisko razem wzięte.

Kamil232

#568 Postautor: Kamil232 » 12 lipca 2004, o 18:02

Narazie kilka cytatów, a pozniej sam opisze mecz ;]
mnie njabardziej zawiódł Śledź, ktory nie potrafił sobie poradzić z kiepskim Miesiącem....

Ten kiepski Miesiac pokonał na ich torach Karlssona, Jabłonskiego, Chrzanowskiego !!!!!!!

Jednym słowem awans mamy z głowy.
Knappol , Dawidek i Tomaszek .... oni powinni u nas zostać, reszta co? oczywiście podziekować im należy. Szkoda to i przykro mówic, ale niestety, cały mecz bardzo denerwujący dla mnie. Od początku coś się święciło i to było wiac gołym okiem. Widac jak chcą ekstraligi nasi.
Grzesio byłes dziś najleprzy!!!!!!!! Dawid znakomicie pojechałeś naprawde słowa uznania !!!!!!!!!!!!!!! Tomek wracaj do nas bo bez ciebie nie jest nam dobrze!!!!!!!!!

Dziwie sie wam tyle dla was rybka zrobił a wy go po jednym meczu przekreslacie...
To samo KArlik co było po meczu w Rzeszowie ? Wynoszony pod niebiosa za 17 pkt , a teraz :?
Co to za "kibice" :?
Heh ludzie jak czytam wasze opinie to troszq mnie przeraża. A może przeanalizujecie sytuacje Marma wygrała 6 ostatnich meczów z 7 które jeździła są w formie wreszcie w pełnym składzie po prostu byli lepsi od nas dzisiaj i tyle i nie ma co płakać i odwracaćsięod drużyny tak robiąpseudo fani nie można zawsze wygrywać własnie teraz należy drużyne wspierać. A tu jakieś transparenty nie przychodźmy na stadion puknijcie się w główki TO JEST SPORT wygrywa lepszy dzisiaj Rzeszów triumfuje a 2 miesiące temu to my wyjeżdżaliśmy od nich z 2 punktami... Przemyślcie co piszecie najpierw a nie jakieśpierdoły o meczu sprzedanym ile wy macie lat 12 że takie bzdury wypisujecie ...

100% sie zgadzam, troche honoru ?
Ps te flagi Marma - to byla tragedia

zgadzam sie w 100% , ale cóz ;/;/

Franek to juz nie wiem jak opisac co zrobil, ale nawet jesli nie sprzedal tego meczu (w co watpie) to po prostu pokazal dzis jak daleko gdzies ma wszystkich kibicow

Pisał to juz darkman, stary nawet nie wierz jakie jest zadłuzenie naszego klubu !! Jestesmi biedni jak mysz koscielna, za co mielibysmy kupic!!????
nawet nie wiem co napisac...
pewne jest ze mecz byl ustalony z gory.jak wiecie na meczu byl p.Kaczmarek i caly czas mial wiadomosci co dzieje sie w gdansku.jak wiadomo zanosilo sie na to ze tam bedzie walkower dla grudziadza bo ktos rzucil na tor jakas petarde.marma o tym dobrze wiedziala a kaczmarek mial lacznosc z gdanskeim na komorce. rzeszow sie bal ze grudziac moze miec dwa i zalatwili sobie wygrana...
a ze nam blizej do rzeszowa i to tak sie skonczylo...
ja to tak widze i mysle ze nie ma innego wytlumaczenia

skoro mamy takie chody, to czemu odrazu nie załatwilismy sobie przed sezonem e-ligi?? no dobra chociaz barazów bo 1 miejsce byłoby podjrzane czemu sobie przy takich chodach tego nie załatwilismy ??
o Kaczmarku i torze pisalem kilka postow wczesniej - wiadomo bylo, ze o to rzeszowianom chodzi i cel osiagneli - w kilku poprzednich meczach bylo juz tak, ze tor nie byl do konca regulaminowy - do tej pory sie udawalo - dzisiaj juz nie...
U Franka i Karlssona wyszla wczorajsza bundesliga - 800 km samochodem i jazda w meczu to nienajlepszy pomysl raczej, a u Darka Anglia z kolei - suma summarum nie ma na czym jechac i w kolejnych spotkaniach pojedzie pewnie na sprzecie Piszcza... Dawidowi tez rozsypal sie silnik i sytuacja mimo dobrej zdobyczy punktowej tez nie do pozazdroszczenia...

Ale dziwie sie niektorym, ze pisza iz nie mamy o co walczyc... MAMY! Zwyciestwo z Gorzowem za tydzien daje nam znowu drugie miejsce i naprawde nienajgorsza sytuacje - jesli nie ospuscimy, z porazki wyciagniemy odpowiednie wnioski to 2. miejsce i baraze jest w naszym zasiegu. Oby tylko kazdy klub teraz nie chcial obserwatora w Lublinie bo wtedy dupa...

sam kolega mówi... jak zobaczyłem ten tor, bez opadów , a tu takie bagno :shock: Nie mówcie mi ze to był regulaminowy tor, bo taki na pewno nie był!
I równiez sie dziwie wam ze mowicie ze nie macie o co walczyc :shock: W koncu jak niby kupilismy ten mecz, to powinnismy wam odpuscic dwa kolejne w play-offach wiec nie rozumiem o co chodzi :lol:
Emocje powoli opadaja...
Tak po glebszej analizie to ta dzisiejsza porazka w niczym nam nie przeszkadza... Bo spojrzcie - nie oszukujmy sie na 1. miejsce szans raczej nie mielismy, za tydzien wygramy u siebie z Gorzowem (co jest raczej realne) wracamy na 2. miejsce i mamy znow 2 pkt. przewagi. Stal raczej na wyjezdzie nie wygra (podobnie jak my) i powinna wygrac wszystko u siebie (podobnie jak my) - wiec daje nam to 2. miejsce po fazie play-off. A tak po prawdzie jak sie sprezymy to i w Gorzowie mozemy wygrac (w Rzeszowie chyba tez) wiec drugie miejsce na koniec rozgrwek dalej jest realne (i to bardzo wg mnie)...

nic wasz wczorajsza porażka nie nauczyła ???

aha i jeszcze jedno...
to co robili nasi kibice to po prostu ŻENADA!!!
rozumiem przywitanie i kulturalny doping ale wymiana SZALIKOW I FLAG???????? jak rzeszow zaniosl flage na sektor sipmy to myslalem ze nasi ja spala a oni ja wywiesili... szkoda slow i to jeszcze jakby rzeszow mial jakis szacunek do nas a tu nic najezdzaja na nas na kazdym kroku a wy idziecie do nich na sektor i wlazicie im w dupe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a po za tym to jakes same dzieci kilkunastoletnie ktore cos tam krzycza...
oj nie wiem czy to dobry pomysl bratac sie z ukraincami, juz nie pamietacie jak nas przyjeli u siebie,ile bylo ochrony i nie mozna bylo wyjsc z sektoru na druga strone. tak szybko puszczcie to w nie pamiec?
oczom nie wierzylem wczoraj na meczu... aj szkoda pisac

Załsone koles, czemu na meczu nie podszedłes do tych i tego nie powiedziałes ?? Brawo dla tych kibicow z Lublina pokazali ze mozna sie razem znakomicie BAWIC!!
Na szczescie na stadionach panuja inne zwyczaje niz na forach :| Widac po tym ze tu sie napinaja tylko jakies 10-latki, a na stadionie było zajebiscie !! POZDRO DLA TYCH GOSCI Z LUBLINA!! JESTESCIE ZAJEBISCI!! POKAZLISMY CAŁEJ POLSCE JAK MOZNA SIE RAZEM BAWIC !! POZDRO

Pozatym to była winna kibiców ze posadzono was na drugim łuku ?? Stary myslisz ?? Pały tak zdecydowały to my mielismy zrobic :shock:

Jak kibice z Rzeszowa napinajÄ… siÄ™ , bluzgajÄ… na nas , a mnie to wkur.... to ja jestem pseudo-kibiecem ?

My sie napinamy ? :lol: Stary po tym co widac to wy sie napinaliscie :shock: Typowaliscie jakies wyniki 61-29, a jak btyło ????

NIKT NA WAS NIE BLUZGAŁ, TO TY PISZESZ O JAKIS MARNYCH FOLIACH, INNI O UKRAINCACH, A POKAZ MI WPIS Z FORUM GDZIE KTOS WAS OBRAZAŁ ???

Mnie utkwiło w pamięci głośne skandowanie przez sektor rzeszowski "Unia tarnów ch...je." Dość dziwne zachowanie biorąc pod uwagę, że jeździły tylko ekipy TŻ-tu i Stali, a spotkanie odbywało się na torze w Lublinie. Gdyby nie to, goście zrobiliby na mnie całkowicie pozytywne wrażenie. Lecz, niestety, tak się nie stało a opinie o kulturalnym dopingu z ich strony można tak naprawdę między bajki włożyć

Byli wtedy z nami, kibice od was i nawet im sie to spodobało :):) Tez za bardzo nie pałają przyjażnia do buczoków :)

Wiec teraz napisze cos od siebie
Po pierwsze ZAJEBSITY DOPING NA SPOTKANIU!! Dzieki za przyjecie jednak okazało sie ze w Lublinie rzeczywiscie są dobzi kibice :)
Pokazalismy ze na stadionach moze byc jeszce przyjaźnie, i ze mozna razem dopingowac swoja drużyne :) Dzieki jeszcze raz i pozdro :)

Co do toru, to ja odkad chodze na zuzel, a bedzie juz z 8 lat, to w zyciu czegos takiego nie widziałem, nie padało nic slońce swieci, a tu przyjeżdżamy a tor jakby padało co najmniej 5 h :? Jak ktos juz pisał, ze był spreparowany, nie mozna tego słowa zdefiniowac, tylko tyle było widac ze tor jest dziurawy, ze sa na nim sciezki, co potwierdza nasi zawodnicy , kierownictwo i jak widac równiez niektóre osoby z Lublina...
Nie dziwicie sie ze kazano go ubijac.....
PRZED MECZEM MÓWILISCIE, ZE JESTESMY SMIESZNI BO COS GADAMY O TORZE, A ZE BEDZIE RÓWNY DLA KAZDEGO !!
I TAK BYŁO TOR WCZORAJ BYŁ RÓWNY DLA KAZDEGO!!!

Jak juz pisałem, co to za kibice którzy po jednej porażce po jednym słabym meczu wywalaja np. Śledzia który tyle zrobił dla klubu :shock: Opanujcie sie ! Karlik najlepiej punktujacy a wy go chcecie...wywalac :shock:

Pozdrowienia dla tych kibców ze stadionu :) :) :)

PS. Mówienie ze Stachyra nam sprzedał mecz jest śmieszne, on tak bardzo chce udowodnic wciąz ze go nie słusznie wywalono ze Stali, ze predzej by sprzedał zone niz nam mecz !!! :?

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#569 Postautor: mikas » 12 lipca 2004, o 18:04

obiektywny pisze:To pewnie żaden dowód na to że mecz został sprzedany, ale coś w tym musiało być. A chodzi o jedną sytuację przed meczem. Siedziałem jak zwykle na pomalowanym sektorze i stanął przede mną człowiek i powiedział do tych, którzy siedzieli za mną: "Nie zdziwcie się jeśli przegramy ten mecz". Jasnowidz?

Chyba siedzieliśmy kolo siebie :wink: 8)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#570 Postautor: GIGI » 12 lipca 2004, o 18:06

pepe pisze:wszystko ok Zulu tylko ze z nami byli kibice z Lublina i to samo robili...
Fajnie sie czyta Wasze teksty o sprzedawaniu, kupowaniu meczy:D:D:D:D:D NIe zly ubaw :D:D:D:D:D Tylko nie wiem co maja na celu obelgi rzucane w nasza strone?

pozdrawiam

WYGRALIÅšMY!!!!!:D:D:D:D:D

proponuje artykuł na http://www.tzlublin.com

Awatar użytkownika
Antyprzydupas

#571 Postautor: Antyprzydupas » 12 lipca 2004, o 18:10

Czytalem go i naprawde (to nie jest tylko moje zdanie) rozwesela on wielu ludzi. Wy jesteście tacy dumni, tacy zapatrzeni w swoją drużynę, że po prostu nie umiecie się pogodzić z porażką ze Stalą Rzeszów, której tak nie doceniacie nadal. Będziecie szukać wszędzie przyczyn porażki oprócz własnej nie mocy. Na 'Sportowych Faktach' są wypowiedzi pomeczowe więc możecie tam przeczytać co mówią o torze zawodnicy.

pozdrawiam

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#572 Postautor: RadeKas » 12 lipca 2004, o 18:12

dodajmy... WASI zawodnicy...

Awatar użytkownika
Antyprzydupas

#573 Postautor: Antyprzydupas » 12 lipca 2004, o 18:15

No tak bo Wasi byli źli na siebie (bo tylko to im zostało) za przegrany mecz i mogli nie chciec udzioelac wywiadow...

Sober
Senior

#574 Postautor: Sober » 12 lipca 2004, o 18:20

Kamil232 pisze:sam kolega mówi... jak zobaczyłem ten tor, bez opadów , a tu takie bagno :shock: Nie mówcie mi ze to był regulaminowy tor, bo taki na pewno nie był!
Zapewne nie jesteś przystosowany do naszego toru. U was jest beton. Nasz tor prawie zawsze tak wyglądał i jakoś dziwnym trafem tylko Kaczmarkowi sie nie spodobał...

Awatar użytkownika
Antyprzydupas

#575 Postautor: Antyprzydupas » 12 lipca 2004, o 18:23

Zawsze tak wyglada? Nawet jak jest słońce przez kilka dni to tor wyglada jak błoto? Poza tym były porobione ścieżki które zauważylo wielu kibiców. Dziwne ze zlano tory 1 oraz 3 i dziwnym trafem wlasnie z amtch jechalismy w nastepnym biegu i przegrlaismy 1:5...