Narazie kilka cytatów, a pozniej sam opisze mecz ;]
mnie njabardziej zawiódł Śledź, ktory nie potrafił sobie poradzić z kiepskim Miesiącem....
Ten kiepski Miesiac pokonał na ich torach Karlssona, Jabłonskiego, Chrzanowskiego !!!!!!!
Jednym słowem awans mamy z głowy.
Knappol , Dawidek i Tomaszek .... oni powinni u nas zostać, reszta co? oczywiście podziekować im należy. Szkoda to i przykro mówic, ale niestety, cały mecz bardzo denerwujący dla mnie. Od początku coś się święciło i to było wiac gołym okiem. Widac jak chcą ekstraligi nasi.
Grzesio byłes dziś najleprzy!!!!!!!! Dawid znakomicie pojechałeś naprawde słowa uznania !!!!!!!!!!!!!!! Tomek wracaj do nas bo bez ciebie nie jest nam dobrze!!!!!!!!!
Dziwie sie wam tyle dla was rybka zrobił a wy go po jednym meczu przekreslacie...
To samo KArlik co było po meczu w Rzeszowie ? Wynoszony pod niebiosa za 17 pkt , a teraz
Co to za "kibice"
Heh ludzie jak czytam wasze opinie to troszq mnie przeraża. A może przeanalizujecie sytuacje Marma wygrała 6 ostatnich meczów z 7 które jeździła są w formie wreszcie w pełnym składzie po prostu byli lepsi od nas dzisiaj i tyle i nie ma co płakać i odwracaćsięod drużyny tak robiąpseudo fani nie można zawsze wygrywać własnie teraz należy drużyne wspierać. A tu jakieś transparenty nie przychodźmy na stadion puknijcie się w główki TO JEST SPORT wygrywa lepszy dzisiaj Rzeszów triumfuje a 2 miesiące temu to my wyjeżdżaliśmy od nich z 2 punktami... Przemyślcie co piszecie najpierw a nie jakieśpierdoły o meczu sprzedanym ile wy macie lat 12 że takie bzdury wypisujecie ...
100% sie zgadzam, troche honoru ?
Ps te flagi Marma - to byla tragedia
zgadzam sie w 100% , ale cóz ;/;/
Franek to juz nie wiem jak opisac co zrobil, ale nawet jesli nie sprzedal tego meczu (w co watpie) to po prostu pokazal dzis jak daleko gdzies ma wszystkich kibicow
Pisał to juz darkman, stary nawet nie wierz jakie jest zadłuzenie naszego klubu !! Jestesmi biedni jak mysz koscielna, za co mielibysmy kupic!!????
nawet nie wiem co napisac...
pewne jest ze mecz byl ustalony z gory.jak wiecie na meczu byl p.Kaczmarek i caly czas mial wiadomosci co dzieje sie w gdansku.jak wiadomo zanosilo sie na to ze tam bedzie walkower dla grudziadza bo ktos rzucil na tor jakas petarde.marma o tym dobrze wiedziala a kaczmarek mial lacznosc z gdanskeim na komorce. rzeszow sie bal ze grudziac moze miec dwa i zalatwili sobie wygrana...
a ze nam blizej do rzeszowa i to tak sie skonczylo...
ja to tak widze i mysle ze nie ma innego wytlumaczenia
skoro mamy takie chody, to czemu odrazu nie załatwilismy sobie przed sezonem e-ligi?? no dobra chociaz barazów bo 1 miejsce byłoby podjrzane czemu sobie przy takich chodach tego nie załatwilismy ??
o Kaczmarku i torze pisalem kilka postow wczesniej - wiadomo bylo, ze o to rzeszowianom chodzi i cel osiagneli - w kilku poprzednich meczach bylo juz tak, ze tor nie byl do konca regulaminowy - do tej pory sie udawalo - dzisiaj juz nie...
U Franka i Karlssona wyszla wczorajsza bundesliga - 800 km samochodem i jazda w meczu to nienajlepszy pomysl raczej, a u Darka Anglia z kolei - suma summarum nie ma na czym jechac i w kolejnych spotkaniach pojedzie pewnie na sprzecie Piszcza... Dawidowi tez rozsypal sie silnik i sytuacja mimo dobrej zdobyczy punktowej tez nie do pozazdroszczenia...
Ale dziwie sie niektorym, ze pisza iz nie mamy o co walczyc... MAMY! Zwyciestwo z Gorzowem za tydzien daje nam znowu drugie miejsce i naprawde nienajgorsza sytuacje - jesli nie ospuscimy, z porazki wyciagniemy odpowiednie wnioski to 2. miejsce i baraze jest w naszym zasiegu. Oby tylko kazdy klub teraz nie chcial obserwatora w Lublinie bo wtedy dupa...
sam kolega mówi... jak zobaczyłem ten tor, bez opadów , a tu takie bagno

Nie mówcie mi ze to był regulaminowy tor, bo taki na pewno nie był!
I równiez sie dziwie wam ze mowicie ze nie macie o co walczyc

W koncu jak niby kupilismy ten mecz, to powinnismy wam odpuscic dwa kolejne w play-offach wiec nie rozumiem o co chodzi
Emocje powoli opadaja...
Tak po glebszej analizie to ta dzisiejsza porazka w niczym nam nie przeszkadza... Bo spojrzcie - nie oszukujmy sie na 1. miejsce szans raczej nie mielismy, za tydzien wygramy u siebie z Gorzowem (co jest raczej realne) wracamy na 2. miejsce i mamy znow 2 pkt. przewagi. Stal raczej na wyjezdzie nie wygra (podobnie jak my) i powinna wygrac wszystko u siebie (podobnie jak my) - wiec daje nam to 2. miejsce po fazie play-off. A tak po prawdzie jak sie sprezymy to i w Gorzowie mozemy wygrac (w Rzeszowie chyba tez) wiec drugie miejsce na koniec rozgrwek dalej jest realne (i to bardzo wg mnie)...
nic wasz wczorajsza porażka nie nauczyła ???
aha i jeszcze jedno...
to co robili nasi kibice to po prostu ŻENADA!!!
rozumiem przywitanie i kulturalny doping ale wymiana SZALIKOW I FLAG???????? jak rzeszow zaniosl flage na sektor sipmy to myslalem ze nasi ja spala a oni ja wywiesili... szkoda slow i to jeszcze jakby rzeszow mial jakis szacunek do nas a tu nic najezdzaja na nas na kazdym kroku a wy idziecie do nich na sektor i wlazicie im w dupe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a po za tym to jakes same dzieci kilkunastoletnie ktore cos tam krzycza...
oj nie wiem czy to dobry pomysl bratac sie z ukraincami, juz nie pamietacie jak nas przyjeli u siebie,ile bylo ochrony i nie mozna bylo wyjsc z sektoru na druga strone. tak szybko puszczcie to w nie pamiec?
oczom nie wierzylem wczoraj na meczu... aj szkoda pisac
Załsone koles, czemu na meczu nie podszedłes do tych i tego nie powiedziałes ?? Brawo dla tych kibicow z Lublina pokazali ze mozna sie razem znakomicie BAWIC!!
Na szczescie na stadionach panuja inne zwyczaje niz na forach

Widac po tym ze tu sie napinaja tylko jakies 10-latki, a na stadionie byÅ‚o zajebiscie !! POZDRO DLA TYCH GOSCI Z LUBLINA!! JESTESCIE ZAJEBISCI!! POKAZLISMY CAÅEJ POLSCE JAK MOZNA SIE RAZEM BAWIC !! POZDRO
Pozatym to była winna kibiców ze posadzono was na drugim łuku ?? Stary myslisz ?? Pały tak zdecydowały to my mielismy zrobic
Jak kibice z Rzeszowa napinajÄ… siÄ™ , bluzgajÄ… na nas , a mnie to wkur.... to ja jestem pseudo-kibiecem ?
My sie napinamy ?

Stary po tym co widac to wy sie napinaliscie

Typowaliscie jakies wyniki 61-29, a jak btyło ????
NIKT NA WAS NIE BLUZGAÅ, TO TY PISZESZ O JAKIS MARNYCH FOLIACH, INNI O UKRAINCACH, A POKAZ MI WPIS Z
FORUM GDZIE KTOS WAS OBRAZAÅ ???
Mnie utkwiło w pamięci głośne skandowanie przez sektor rzeszowski "Unia tarnów ch...je." Dość dziwne zachowanie biorąc pod uwagę, że jeździły tylko ekipy TŻ-tu i Stali, a spotkanie odbywało się na torze w Lublinie. Gdyby nie to, goście zrobiliby na mnie całkowicie pozytywne wrażenie. Lecz, niestety, tak się nie stało a opinie o kulturalnym dopingu z ich strony można tak naprawdę między bajki włożyć
Byli wtedy z nami, kibice od was i nawet im sie to spodobało

:) Tez za bardzo nie pałają przyjażnia do buczoków
Wiec teraz napisze cos od siebie
Po pierwsze ZAJEBSITY DOPING NA SPOTKANIU!! Dzieki za przyjecie jednak okazało sie ze w Lublinie rzeczywiscie są dobzi kibice
Pokazalismy ze na stadionach moze byc jeszce przyjaźnie, i ze mozna razem dopingowac swoja drużyne

Dzieki jeszcze raz i pozdro
Co do toru, to ja odkad chodze na zuzel, a bedzie juz z 8 lat, to w zyciu czegos takiego nie widziałem, nie padało nic slońce swieci, a tu przyjeżdżamy a tor jakby padało co najmniej 5 h

Jak ktos juz pisał, ze był spreparowany, nie mozna tego słowa zdefiniowac, tylko tyle było widac ze tor jest dziurawy, ze sa na nim sciezki, co potwierdza nasi zawodnicy , kierownictwo i jak widac równiez niektóre osoby z Lublina...
Nie dziwicie sie ze kazano go ubijac.....
PRZED MECZEM MÓWILISCIE, ZE JESTESMY SMIESZNI BO COS GADAMY O TORZE, A ZE BEDZIE RÓWNY DLA KAZDEGO !!
I TAK BYÅO TOR WCZORAJ BYÅ RÓWNY DLA KAZDEGO!!!
Jak juz pisałem, co to za kibice którzy po jednej porażce po jednym słabym meczu wywalaja np. Śledzia który tyle zrobił dla klubu

Opanujcie sie ! Karlik najlepiej punktujacy a wy go chcecie...wywalac
Pozdrowienia dla tych kibców ze stadionu
PS. Mówienie ze Stachyra nam sprzedał mecz jest śmieszne, on tak bardzo chce udowodnic wciąz ze go nie słusznie wywalono ze Stali, ze predzej by sprzedał zone niz nam mecz !!!