Start Gniezno - Motor Lublin 11.06.2017
Re: Start Gniezno - Motor Lublin 11.06.2017
Dobrze, że chociaż w Rzeszowie jest przyczepnie i mamy dwóch rzeszowiaków 
Co ten Śledź kombinuje? Czemu Pedersen za Kuciapę a nie Lambert?
Motor mocny
Napinka to bedzie na kapitana Jeleniewskiego KTORY ZNOWU DAJE DUPY KIEDY TRZEBA POTWIERDZIC ZE JEST SIE DOBRYM ZUZLOWCEM. Jelen to jelen a nie zuzlowiec
Pedersen to się dopiero pokazał w taktycznej....
To jest jakas masakra. Bjarne za Kuciape? Brak slow. 35 pkt to max
Ge(L)o pisze:Mówię Wam, będzie dobrze !
super, fajne pocieszenie tylko kim my mamy wygrać ten finał w play off? Jeleń nie jedzie, Miesiąc szarpie, ale nie wiele z tego wynika. Bjarne przywozi zero, a Kuciapa z kontuzji się nie może wyleczyć, a Labmert to nie wiadomo czy w ogóle będzie miał termin.
Na prawdę żenująco się to ogląda. NAWET KUTWA OPOLE LEPIEJ POJECHAŁO.
Ostatnio zmieniony 11 czerwca 2017, o 18:47 przez mustafa, łącznie zmieniany 1 raz.
Te zera Jeleniewskiego w Lublinie pokazują że jest cienki jak barszcz wigilijny !!
Juz wiadomo dlaczego nikt nie bil sie o Jelenia. Punkty na juniorach, puszczanie gazu. Kpina.

Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Ten wynik jak dotad to wstyd!
Kapitan? 1,1,1
Kapitan? 1,1,1
never ride faster than your angel can fly
Jelen, wez sie juz z Krosnem dogadaj teraz, oni zawsze po taniosci! No jak mozna zamykac gaz wyprzedzajac rywala?
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Chcieliśmy weryfikacji sił zespołów, to ją mamy:) Pisałem już, że Gniezno mądrze zbudowało skład i dodatkowo trafili z Nowakiem, który wyrasta na najlepszego zawodnika tej ligi. Plus juniorzy, którzy robią postępy, w przeciwieństwie do naszych.
Blamaż Daniela. Nie wypada takiemu zawodnikowi się tak kompromitować.
Blamaż Daniela. Nie wypada takiemu zawodnikowi się tak kompromitować.
Dzisiaj w Rawiczu by przegrali. Masakra, szlagier drugiej ligi to to nie jest. Teraz to już walka o honor.
Dobra, bez paniki.
Przyjdzie czas rozliczeń, licencji to przygotujemy dobre kwity i będzie awans
Przyjdzie czas rozliczeń, licencji to przygotujemy dobre kwity i będzie awans
Gniezno pokazuje naszym dobra lekcje na tą chwilę. Bryluja w momentach startowych i potrafią sobie pomagać na torze.
U nas źle to wszystko wygląda dzisiaj.
Dziwię się że Maciek ciągle jeździ, przez to będzie miał problemy z tym aby w trakcie sezonu wyzdrowieć.
U nas źle to wszystko wygląda dzisiaj.
Dziwię się że Maciek ciągle jeździ, przez to będzie miał problemy z tym aby w trakcie sezonu wyzdrowieć.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
może to chodzi o to żeby Gniezno z torbami puścić?
Ten sędzia jest pijany czy niespełna rozumu?
Motor mocny
Spokojnie. To taka taktyka. Wykończyć Gniezno finansowo
to zaslona dymna jest tam beton zero walki i emocji
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Burza pojechałby na takim torze, podobnie do Kuciapy. Miejmy nadzieję, że po tej porażce ktoś wstrzasnie tym zespolem.
I jeszcze jedno. Ja wiem, że jak się bierze kasę na szkółkę, to głupio brać kogoś z zewnątrz, ale tu nadziei na lepsze jutro nie widać...
10 punktów z bonusami juniorów z Gniezna. Jak zwykle żal d*pę ściska.
Ps. Niech Gniezno płaci za ten pogrom;) Smutne, że pozostały nam tylko takie żarty.
I jeszcze jedno. Ja wiem, że jak się bierze kasę na szkółkę, to głupio brać kogoś z zewnątrz, ale tu nadziei na lepsze jutro nie widać...
10 punktów z bonusami juniorów z Gniezna. Jak zwykle żal d*pę ściska.
Ps. Niech Gniezno płaci za ten pogrom;) Smutne, że pozostały nam tylko takie żarty.
Zimny prysznic, nauczka na przyszłość się przyda, lepiej teraz niz w play off, oby wciągnąć z tego meczu wnioski na przyszłość i jedziemy dalel bo co nam pozostało?Kuciapa od składu powinien być odstawiony aż do momentu kompletnego wyleczenia. Wole oglądać zdrowego Burze. Trzeba też sprawdzić Bobera a i Hansena nie zaszkodzi bo z tymi terminami Lamberta to nic nie wiadomo.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Po Jeleniewskim ten wynik spłynie jak po kaczce. Kasa za przygotowanie do sezonu wzięta, punktów już trochę natrzepał, a czy zespół awansuje czy nie to mało istotne, za rok na pewno jakiś kontrakt się złapie. Żużlowcy trochę inaczej podchodzą do tego niż kibice czy działacze, dla których brak awansu może być końcem żużla w Lublinie.
Pedersen też pokazuje całe G, jak na takie nazwisko. Na prawdę nie wiem kim my mamy wygrać tą ligę.
Jestem wielkim wygranym tego meczu, bo w ostatniej chwili zrezygnowałem z wyjazdu
Inna sprawa, że ewentualany finał Lublin - Gniezno mamy przegrany, bo nie wyobrażam sobie, że skoro teraz nie jedziemy tam w ogóle to pojedziemy później o wiele lepiej.
PS. Motor przegrał w Radzyniu 1:4. Znowu g...o nad Lublinem...
PS. Motor przegrał w Radzyniu 1:4. Znowu g...o nad Lublinem...
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.