Tż Sipma - Stal Rzeszów 41 : 49

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Kamil232

#51 Postautor: Kamil232 » 5 lipca 2004, o 22:38

Celig pisze:GDAŃSK przegra w... RZESZOWIE??? Ty chyba żartujesz. Poprzednio wygraliśmy z nimi na wyjeździe 34:56 dla LOTOSU!!! A ty mi mówisz, że przegramy z nimi :?: :?: :?: Chyba nie widziałeś nigdy jak się jedzie po Gdańsku... Nie bez powodu nasza drużyna zwie się GKS Wybrzeże Gdańsk. PS Liczę na to (i też tak myślę) że to wy będziecie w barażach i je wygracie.

ZAWSZE I WSZĘDZIE

G
K
S

PANOWAĆ BĘDZIE

:!: :twisted: :twisted: :twisted: :!:

Panie nie chce sie "napinac" ale wtedy jechalismy bez Kuciapy, ze słabym Baranem(tzn, nei miał wogole sprzetu ), bez Rempały oraz z Gjedde który w jechał pierwszy mecz na naszym torze ;]
Zapewinam Cie ze przy obecnej formie naszych zawodników u siebie jestesmy groźni i dla Gksu ;]

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#52 Postautor: Gelo » 5 lipca 2004, o 23:49

Celig pisze:GDAŃSK przegra w... RZESZOWIE??? Ty chyba żartujesz.

Nie nie żartuje. To Rzeszów bedzie rozdawał karty w playoffach. Kto tam wygra ma 90 procent awansu w kieszeni.

Geest
Senior

#54 Postautor: Geest » 6 lipca 2004, o 09:16

Gelo pisze:
Celig pisze:GDAŃSK przegra w... RZESZOWIE??? Ty chyba żartujesz.

Nie nie żartuje. To Rzeszów bedzie rozdawał karty w playoffach. Kto tam wygra ma 90 procent awansu w kieszeni.

Rzeszow tam wygra, ale raczej nie awansuje:P

Awatar użytkownika
istred
Trener

#55 Postautor: istred » 6 lipca 2004, o 09:59

sting126 pisze:I niestety nie sposob sie z Gelem nie zgodzic... My w Rzeszowie wygralismy dosc szczesliwie i szczerze mowiac nie wydaje mi sie, zebysmy potrafili powtorzyc ten sukces w rundzie finalowej. Chociaz to jest sport i wszystko moze sie zdarzyc to sadze jednak, ze uklad (jesli Rzeszow awansuje do czworki ofkoz - bo nie wiadomo co w koncu z Gdanskiem i Grudziadzem) spowoduje, ze wszystkie zespoly przegraja po 3 mecze na wyjezdzie i wygraja 3 u siebie - to doprowadzi do sytuacji, ze tabela przed play-offami bedzie wygladala identycznie po ich zakonczeniu.

Dlatego decydowac bedzie bilans bezposrednich spotkan, czyli kazdy punkt moze decydowac o awansie. Zapowiadaja sie ogromne emocje :twisted:

michal

#56 Postautor: michal » 6 lipca 2004, o 10:04

Niestety Główna Komisja Sprzedawczyków i Żuli dopiero wczoraj przypomniała sobie o regulaminie i nakazała odjechanie meczu w Gdańsku w ten piątek :(. Naszemu zespołowi na dobre to nie wyjdzie, jazda przez całą Polskę, zużycie sprzętu i zapewne lekkie podłamanie psychiczne po pogromie jaki nas czeka na morzem :? To sprawia, że nasze szanse na korzystny wynik w Lublinie zmniejszają się z niewielkich na ... zerowe :cry:

Awatar użytkownika
istred
Trener

#57 Postautor: istred » 6 lipca 2004, o 10:07

Moze sie jednak sprezycie i pokonacie Gdansk, to by nam bardzo pomogło, a i wam by nie zaszkodziło :).

arOn_ek
Kontakt:

#58 Postautor: arOn_ek » 6 lipca 2004, o 10:18

Dokladnie bedzi etak jak juz ktos wczesniej napomnial... Jesli (:!:) uda nam sie zakwalifikowac do rundy play-off (owczywiscie chodzi mi o pierwsza czworkie) to wtedy my bedziemy rozdawac karty... Bo bedzie juz wtedy praktycznie przesadzone ze ani o baraze ani o pierwsze miejsce walczyc nie bedziemy... Ale jesli dzialacze beda chcieli miec kibicow na meczach u siebie nie moga "olac" sprawy i oddawac meczy u siebie... Dlatego tez kto wygra w Rzeszowie bedzie mial duzo wieksze szanse na baraze / awans...

P.S. Pozdro dla Kibicow TZ-u i dla tamtejszego FC... Szczegolnie dla Fan-clubowiczek :P
"Każdy człowiek ma prawo do wolności wyrażania
własnej opinii bez jakiejkolwiek ingerencji...."

art.19 Powszechnej Deklaracji Ludzkich Praw ONZ

Czarek
Trener

#59 Postautor: Czarek » 6 lipca 2004, o 10:26

Chyba nikt się nie zastanowił, że z Wybrzeżem u siebie pojedziemy bez Piszcza. Wtedy raczej przegramy.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#60 Postautor: istred » 6 lipca 2004, o 10:32

Czarek pisze:Chyba nikt się nie zastanowił, że z Wybrzeżem u siebie pojedziemy bez Piszcza. Wtedy raczej przegramy.

Mecz z Gdanskiem jest do wygrania.
1. Poprzednio wygralismy dosc wyraznie i z kilkupunktowa przewaga.
2. Jechalismy bez juniorow, ktorzy w Lublinie powinni objezdzac juniorow gdańskich i razem z Mordelem mogą zrobic tyle punktów co miał Piszcz.
3. Franek ma na czym jechac i mysle, ze stac go na wiecej niz to co pokazał w rundzie zasadniczej ...jesli tylko bedzie chcial.

jotem

#61 Postautor: jotem » 6 lipca 2004, o 11:43

Wracając do tematu "Lublin-Rzeszów" mam nadzieję obejrzeć ładną walkę między naszymi zawodnikami a Kuciapą, Baranem, "Trojanem" i T.Rempałą - specjalnie na mecz przyjadę z nad jeziorka 8) - więc liczę że mecz nie będzie do jednej bramki. Patrząc realnie gospodarze powinni wygrać w granicach 8-12 pkt.
PS 1. wiadomo o której mecz?
PS 2. gości proponuję posadzić na "trybunie" pod zegarem :twisted: :wink:

Gość

#62 Postautor: Gość » 6 lipca 2004, o 12:28

ja siedze od kilku lat na pierwszym luku w jednym miejscu!! zawsze na kazdym meczu jestem te 2,5-3-godziny przed czasem!!
jesli ktos by chcial , to moge zajac mu miejsce, ale musi sie zgloscic do mnie na gg ta ososba na nr 3201935!!

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#63 Postautor: grzesieck » 6 lipca 2004, o 12:50

mks_montex pisze:ja siedze od kilku lat na pierwszym luku w jednym miejscu!! zawsze na kazdym meczu jestem te 2,5-3-godziny przed czasem!!
jesli ktos by chcial , to moge zajac mu miejsce, ale musi sie zgloscic do mnie na gg ta ososba na nr 3201935!!

Eeeee, to taki żart nie? :lol: Pierwszy łuk przeciez raczej pustkami swieci...
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#64 Postautor: RadeKas » 6 lipca 2004, o 13:16

Moze chodzilo mu o wejscie w pierwszy luk, bo tam o miejsce faktycznie nie latwo.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#65 Postautor: Gelo » 6 lipca 2004, o 13:19

RadeKas pisze:Moze chodzilo mu o wejscie w pierwszy luk, bo tam o miejsce faktycznie nie latwo.

Albo o wyjscie z łuku - tam tez nie jest łatwo - odczuwam to na własnej skórze ;)

Shack
Administrator

#66 Postautor: Shack » 6 lipca 2004, o 14:10

arOn_ek pisze:Dokladnie bedzi etak jak juz ktos wczesniej napomnial... Jesli (:!:) uda nam sie zakwalifikowac do rundy play-off (owczywiscie chodzi mi o pierwsza czworkie) to wtedy my bedziemy rozdawac karty... Bo bedzie juz wtedy praktycznie przesadzone ze ani o baraze ani o pierwsze miejsce walczyc nie bedziemy

znaczy ze powoli ustalacie cennik ile jaki mecz bedzie kosztował ? :] czy co innego miales na mysli mowiac ze bedziecie rozdawac karty :twisted:

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#67 Postautor: mikas » 6 lipca 2004, o 15:00

Gelo pisze:
RadeKas pisze:Moze chodzilo mu o wejscie w pierwszy luk, bo tam o miejsce faktycznie nie latwo.

Albo o wyjscie z łuku - tam tez nie jest łatwo - odczuwam to na własnej skórze ;)

Gelu nie przesadzaj na meczu z Gnieznem bylem 10 min przed meczem i bez problemu zająłem tam swoją ulubiona miejscówkę :wink:
Ale fakt na Rzeszów to 1,5 godzinki przed meczem trzeba być.
Chyba niewiele jest na świecie miejsc gdzie ludzie tak sie poświęcają żeby zająć sobie kawałek betonu :D :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#68 Postautor: dannie » 6 lipca 2004, o 15:41

meczyk bedzie ciekawy i dobrze... bo emocji w tym sezonie na Zygmuntowskich nie brakuje, mysle jednak ze wygramy... no poprostu nie ma innego wyjscia, walka o awans trwa i mysle ze obecnie to my "jestesmy" w barazach tak wiec u siebie trzeba wygrac wszystko.

zgodze sie takze ze Rzeszow zadecyduje kto awansuje (ale rym :D ) ...mysle ze wszyscy wygraja u siebie... moze Gdansk pokusi sie o zwyciestwo na Podkarpaciu i zapewni sobie awans - ale zobaczymy :)

co do kibicow to zobaczymy co pokaze Rzeszow :) - ilu ich bedzie... oby jak najwiecej... a siadac niech siadaja na luku (zawsze fajniejsza fala)...

a tak poza tym nie ma co sie klocic... narazie wszyscy zadowoleni... Rzeszow raczej wchodzi do "4"... my 2 miejsce... baraze w zasiegu... wiec jest dobrze... a wyjazd na poludnie zapowiada sie bardzo fajnie... moze strzeli 500... :D :D :D (chodzi o liczbe lubelskich kibicow w Rzeszowie)

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#70 Postautor: $korzen$ » 6 lipca 2004, o 17:18

Rzeszowianie jak zwykle lubia pomarzyc ..... ale za marzenia na cale szczescie nie karaja. Najlepiej jakbysmy odskoczyli juz na poczatku zeby nie bylo niepotrzebnych nerwow tak jak z Gorzowem. Jechac powinnismy skladem takim jak w Grudziadzu, tylko Jurka trzeba dac z Jeleniem. Typuje 53:37 dla TÅ»-tu.

Snys
Zawodowiec

#71 Postautor: Snys » 6 lipca 2004, o 18:06

No wlasnie o ktorej mecz ?

Typuje 50:40 dla TÅ»

łukasz

#72 Postautor: Å‚ukasz » 6 lipca 2004, o 18:22

PAJDA pisze:
łukasz pisze:ja chcialbym tylko dodac ze trzeba usadzic "gosci" na koncu drugiej prostej i jesli ktos ma na to wplyw prosze niech to zalatwi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie moga zajac miejsca na pierwszym luku bo nas usadzili w najch... miejscu!!!

wykluczone !!!!!!!
to jest moja miejscowka !!!!!

tylko ze tam siedzisz tylko ty a na luku siedzi kilkaset osob a po za tym goscie nie moga siedziec na najlepszym miejscu na stadionie !!!

Shack
Administrator

#73 Postautor: Shack » 6 lipca 2004, o 18:49

mecz 17:30 zdaje sie, choc moze mnie pamiec mylic ;)

Sober
Senior

#74 Postautor: Sober » 6 lipca 2004, o 19:22

Mecz jest oczwyiście do wygrania jednak - trzeba włożyć jakiś wysiłek. Jeżeli nasi zawodnicy sobie oleją zaody tak jak to było w Grudziądzu, to możemy mieć przykrą niespodzianke. Wystarczy chcieć :!: Naszych zawodników stać nawet na takie zdobycze punktowe:
Karlsson 15
Knapp 12
Śledź 11
Franky 10
Jeleń 5
Dawid 2
I to nie jest wcale marzenie. Trzeba po prostu włożyc w to 100% zaangażowania. Ze sprzętem chyba już sie wszyscy nasi zawodnicy dogadali. No może oprócz Dawida

Piotrbaz

#75 Postautor: Piotrbaz » 6 lipca 2004, o 19:38

nie widze innego wyjscia jak wygrana powyzej 49:41 .. musimy sie spiąc maksymalnie bo bez piszcza bedzie o wiele ciezej.. w rzeszowie wygralizmy "na farta" chociaz nalezało nam sie za walkę do konca..

rzeszów u nas nei ma wększysz szans ale nie mozemy ich zlekcewazyc bo ostatnio Baran naprzykład zasówa na torze jak crump.. dodac do tego kuciape , trojana, i ich obco 8) ..moze byc bardzo ciekawy mecz :D