Tż Sipma - Stal Rzeszów 41 : 49

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

Tż Sipma - Stal Rzeszów 41 : 49

#1 Postautor: Dobromir » 4 lipca 2004, o 20:29

Czas najwyższy zeby założyć ten wątek bo meczyk szykuje sie przedniej marki , śmiem twierdzić że cięższy niż z gdańskiem bo rzeszów pojedzie chyba pierwszy mecz w tym sezonie w optymalnym składzie Stawiam że bedzie taki:
Kuciapa
Trojanowski
Baran
T Rempała
Gjedde
MiesiÄ…c
Rzeszowianie są w bardzo wysokiej formie szczególnie Baran i Kuciapa choc i Rempala napewno będzie groźny( półfinał IME w Lublinie ) noi nie wiadomo co pokaże Trojan z Gjedde, ale damy rade stawiam że bedzie 48:42 dla Teżetu

michal

#2 Postautor: michal » 4 lipca 2004, o 21:01

Ja powiem tak: my już swoje zrobiliśmy i możemy pojechać na całkowitym luzie. Zapewne po raz pierwszy w tym sezonie pojedziemy najmocniejszym składem. Na wygraną nie liczę, ale oczekuję że Stal podejmie walkę i zapewni kibicom mocne wrażenia 8)

Awatar użytkownika
KubuÅ›
Junior
Kontakt:

#3 Postautor: KubuÅ› » 4 lipca 2004, o 21:25

Bedzie to bardzo ciekawy meczyk. Mam nadzieje ze nasi seniorzy pojada na miare oczekiwan, juniorzy tak samo, a Peter zrobi cos okolo 15 punktow. Obstawiam wynik 49 : 41 dl TÅ».

max3
Zawodowiec

#4 Postautor: max3 » 4 lipca 2004, o 21:53

Gjedde w 99% nie wystapi w tym meczu,kontuzja do konca nie wyleczona, probowal cos trenowac ale noga go boli ,a co do Rempaly to nie sadze ,ze po kontuzji unas dobze pojedzie ,w rzeszowie jest beton w miare rowny unas tor przyczepny i troche dziurawy wiec raczka raczej nie wytrzyma ,co do juniorow stali to na naszym torze nic kompletnie nie zdzialaja na pewno mocnym punktem bedzie Baran , no i kuciapa. Sadze ,ze przebieg meczu bedzie podobny do meczu z Ostrowem czyli wygramy okolo 52:38.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#5 Postautor: Gelo » 4 lipca 2004, o 22:48

Z Gjedde czy bez Stal nie wygra u nas. stawiam podobnie jak max - 10-14 punktów dla nas

Gość

#6 Postautor: Gość » 4 lipca 2004, o 22:53

a co im po gjedde czy juniorach?? skoro taka stal gorzow czy lotos gdansk polegli w lublnie to rzeszow tym bardziej!! i nie ma o czym gadac!!

Gość

#7 Postautor: Gość » 4 lipca 2004, o 23:01

Wydaje mi się, że będzie to naprawde fantastyczne widowisko. To co pokazują teraz poszczególni zawodnicy Rzeszowa to coś nadzwyczajnego. Na pewno będą problemy z Baranem i Kuciapą, no i może Rempałą jak sie wyleczy koleś. Jednak ja jestem średnim optymistą i obstawiam 49:41 dla TŻ SIPMA LUBLIN !!

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#8 Postautor: maestro76 » 4 lipca 2004, o 23:16

witam,a ja mysle ze bedzie bolec-obym sie mylil :?
pozdr
ps.baran,kuciapa,trojan i maja35 pkt
never ride faster than your angel can fly

konradeczek_fransik

#9 Postautor: konradeczek_fransik » 4 lipca 2004, o 23:26

a ja Witam kibicow z Lublina:):) dzisiaj wygralismy z Gorzowem co Was ucieszylo:):) i jade do Was z nadzieją ze Nasi moze pokuszą sie o niespodzianke...:):) chodz patrząc z punktu widzenia jak STAL jeździ u Was to nie mamy szans:( nawet z Gjeede

a pisanie ze Rzeszow napewno nie wygra bo przegral u Was Gorzow i Gdańsk jest poje....:):) my zremisowalismy w Grudziądzu a Wy polegliscie... eh taka gadka jest powalona narazie:):)
gdzie Ci
mody
ktorzy
mi
posty kiedys
wywalali
:P

Awatar użytkownika
weslake

#10 Postautor: weslake » 5 lipca 2004, o 09:45

Zapowiada się ładny meczyk. Stal jest na fali i przyjedzie powalczyć o zwycięstwo. Wszyscy w Rzeszowie pamiętają wiosenną porażkę z Lublinem i wszyscy chcą rewanżu...
Tż jest jednak faworytem tego spotkania i wygrana Stali byłaby sporą niespodzianką. Jak znam Stachyrę to odmoczy odpowiednio tor pod Karlssona bo to jest w tej chwili jedyny pewny punkt Waszej drużyny...
Co do Stali to jeszcze nie wiadomo jaki zawodnik zagraniczny wystąpi w Lublinie. Jest mało prawdopodobne aby był to Gjedde bo odczuwa jeszcze kontuzję. Zresztą na tor w Lublinie potrzeba "startowca" a Gjedde do nich się nie zalicza. Maciek, Karol, Tomek i Rafał T. o nich jestem jakoś spokojny....
Oczywiście na meczyk się wybieram i przy okazji odwiedzę starych znajomych w Lublinie...
Pozdrowienia
"Jeśli masz mówić głupoty, lepiej nic nie mów"

Awatar użytkownika
dustin

#11 Postautor: dustin » 5 lipca 2004, o 10:06

Żartujecie???????????????!!!!!!!!!!!!
52:38 dla Lublina???????
Jestem z Lublina, kocham tą drużynę, ale ludzie, zastanówcie się!
Mam nadzieję, że wygramy, myślę, że jest to jak najbardziej mozliwe , ale będzie to minimalne zwycięstwo. Nasi wczoraj oprócz Jurka niewiele pokazali, a Rzeszów bez problemów pokonał Gorzów, który u nas zdobył 42 pkt. My w Rzeszowie wygraliśmy 1 pkt, a jechali oni delikatnie mówiąc, nie najsilniejszym składem. I co, na podstawie tego sądzicie, że będzie to bezapelacyjna wygrana??? :lol: Ja obstawiam coś około 46:44, 47;43 dla teżetu naturalnie. :twisted:

Czarek
Trener

#12 Postautor: Czarek » 5 lipca 2004, o 10:10

Jeśli Stal przyjedzie z obcokrajowcem, to niespodzianka będzie nasza wygrana.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

michal

#14 Postautor: michal » 5 lipca 2004, o 10:40

Chodzą słuchy, że w Gdańsku może być przekręt na zasadzie "wy dajecie nam wygrać dziś, za to w pierwszej czwórce my wam nie przeszkadzamy w zdobyciu 4 pkt". Nie bardzo chcę w to wierzyć, bo gdyby Lotos przegrał u siebie w GTŻ to byłoby zbyt ewidentne i GKSŻ musiałaby im się dobrać do dupska :P

Jeśli chodzi o mecz w Lublinie to zapewne po raz kolejny pojedziemy krajowym składem, bo nie sądzę żeby Gjedde się wykurował. Torem straszyć nas nie musicie bo w naszym zespole nie ma nowicjuszy i na pewno na każdej nawierzchni sobie poradzą (o ile będzie regulaminowa ale do tego wątpliwości nie mam). Po Tomku Rempale wczoraj nie było widać śladu kontuzji, tor nie był wcale jak beton (zawodnicy notowali czasy w okolicach 68s a na betonie nie ma szans tak szybko pojechać) a i dziury się gdzieniegdzie pojawiły. W formie są Baran i Kuciapa, choć ten drugi zostaje na startach co do tej pory mu się nie przytrafiało. Trojanowski jeździ nieźle, ale nie tak jak na początku sezonu. Ogólnie mój typ to jakieś 50-40, wówczas obie strony nie będą miały powodu do narzekań.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#15 Postautor: grzesieck » 5 lipca 2004, o 10:40

Daniel i Dawid bez problemów beda robic juniorow rzeszowskich i tego jestem w 100% pewien!
Kuciapa u nas nie blyszczał chyba nigdy...na pewno kazdy z naszych seniorów jest w stanie go objechać, tak samo jak i Barana.
Rempała jest po kontuzji wiec pewnie za wiele nie pokaze...
Trojanowski jest niepewnym zawodnikiem na wyjezdzie (takie jest moje zdanie) i watpie zeby nawiazal jakakolwiek walke z Peterem albo Knappem.
Gjedde nie pojedzie wiec jego pewnie zastali Wilk ktory nie oszukujmy sie jest zawodnikiem na max.5 pkt na naszym torze.

Nawet bez Piszcza ten mecz powinnismy spokojnie wygrac, obstawiam ze 50:40 - 54:36. Ale to jest tylko moja opinia wiec pewnie zaraz posypia sie wpisy cytujace moj post ze to, ze tamto itd.
METHANOL ADVENTURE TEAM

michal

#16 Postautor: michal » 5 lipca 2004, o 10:42

grzesieck pisze:Kuciapa u nas nie blyszczał chyba nigdy...
Rok temu w Gnieźnie też tak mówili po olimpiadzie Maćka w 2002 roku a okazało się, że w dwóch ubiegłorocznych meczach na torze w Gnieźnie Kuciapa zdobył... 28 punktów. Więc ostroznie z takimi stwierdzeniami.

grzesieck pisze: Ale to jest tylko moja opinia wiec pewnie zaraz posypia sie wpisy cytujace moj post ze to, ze tamto itd.

Zgadłeś :shock: :D

michal

#18 Postautor: michal » 5 lipca 2004, o 10:50

Ru$eK pisze:
grzesieck pisze:Daniel i Dawid bez problemów beda robic juniorow rzeszowskich i tego jestem w 100% pewien!
Nie bądź taki pewnien. Daniel juz nie raz pokazywał ze daje sie objezdzac jak dziecko, róznym rywalom. Prędzej na stwierdzenie Dawida moge sie przychylić.
My na jnuirów nie liczymy, więc każdy zdobyty przez Miesiąca punkt ponad przysługującą mu jedynkę za pierwszy bieg będzie plusem na naszą korzyść :D

Awatar użytkownika
superman

#20 Postautor: superman » 5 lipca 2004, o 11:20

ja licze na dobra jazde ZKS!!wiem ze gjedde po kontuzji jesli wystapi to niewile pojedzie a rempala tez napewno odczuwa skutki kontuzji. o Macka z Karolem to sie nie boje pojada na kazdym torze i z ich strony bedziemy mieli najwiecej radosci!!!jest sznasa przeciwnicy jada bez piszcza ale wszystko bedzie zalezalo od dyspozycji dnia obydwu zespolow. Jednak faworytem jest TZ
ZKS STAL RZESZÓW

Awatar użytkownika
istred
Trener

#21 Postautor: istred » 5 lipca 2004, o 11:27

Naszych seniorow w Lublinie jest bardzo ciężko objechać i potrafia wygrac z każdym. Objechali i Chrzanowskiego, Koscieche, Jedrzejaka ... to i nie powinni miec klopotow z Kuciapa i Baranem mimo, ze ci wyraznie sa w bardzo dobrej formie.
Co do juniorów to wydaje sie, ze moga powalczyc z zawodnikami sredniej klasy (jak na 1 lige) tylko w Lublinie.
Wynik w granicach 38-52 jest mozliwy.

Co do sytuacji, ze Gdansk daje wygrac u siebie Grudziadzowi to patrzac na sytuacje w tabeli jest to mozliwe, ale z drugiej strony nie moge doszukac sie w tym wiekszego sensu. Przeciez Lublin, Gorzow i Gdansk beda jezdzic z ta sama druzyna i czy to bedzie Rzeszow czy Grudziadz nie ma chyba wiekszego znaczenia bo prawdopodobnie, albo wszyscy na tym wyjezdzie beda wygrywali albo przegrywali (w Grudziadzy chyba wszyscy wygraja, a w Rzeszowie pewnie wsyszyscy przegraja) i wszystko wyjasni sie w bezposrednich meczach.

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#22 Postautor: Erwin » 5 lipca 2004, o 11:28

Ru$eK pisze:
grzesieck pisze:Daniel i Dawid bez problemów beda robic juniorow rzeszowskich i tego jestem w 100% pewien!
Nie bądź taki pewnien. Daniel juz nie raz pokazywał ze daje sie objezdzac jak dziecko, róznym rywalom. Prędzej na stwierdzenie Dawida moge sie przychylić.

Sądzę wrecz odwrotnie, szczerze mówiąc, Dawid mi się nie widzi :x .
Można było wczoraj dostrzec że chłopak nie potrafi walczyć na torze, poprostu się boi "kontaktowej" jazdy. Nie jest dobrze :?

Awatar użytkownika
Miras

#24 Postautor: Miras » 5 lipca 2004, o 13:09

Przy takiej formie Barana,Kuciapy,Rempaly czy nawet Trojanowskiego Rzeszów powinien bez wiekszych problemów zainkasowac dwa punkty z oslabionym Lublinem a gdy jeszcze dodamy obcokrajowca to nie wyjdziecie z 30 :!: :P Samym Karlssonem meczu nie wygracie!Sledz juz powoli zbliza sie ku koncowi kariery a Knapp czy Franków to troszke lepsza wersja Wilka czy Firleja!Gdyby nie kontuzje to Rzeszów bylby obok Gdanska faworytem do awansu w tym sezonie! :!:

MÓJ TYP: 34:56 dla MARMY RZESZÓW :lol: :lol:

Knapp idol Lublina - zalosne. Przeciez on wyglada jak mlot na tym motorze :P

PS. Pozdrawiam Michala :D
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
kezman
Kontakt:

#25 Postautor: kezman » 5 lipca 2004, o 13:20

Miras Ty chyba nie wiesz co piszesz!!! Lublin nie przegrał w tym sezonie meczu i według mnei nie przegra. Mają wyrównany skład i atut własnego toru na ktorym kazdy z nich moze wygrać z lepszymi od siebie i zrobić bardzo wiele punktów.

Jako kibic Stali musze wierzyć w swoją drużynę. Będę bardzo zadowolony jak podejmiemy walkę i zrobimy dobre wrażenie. To tyle...

pozdrawiam i do zobaczenia na meczu.