Lubelski klub w sezonie 2015.
Re: Lubelski klub w sezonie 2015.
Awizo:
1. Ales Dryml
2. Kamil Pulczyński
3. Ronnie Jamroży
4. Patryk Malitowski
5. Mathias Thornblom
6. Mateusz Wieczorek
7. Oskar Bober
Jak nie pojedzie przynajmniej jeden z dwójki Masters/Lahti to naprawdę będzie kompromitacja, już nawet bym nie miał siły się śmiać...
1. Ales Dryml
2. Kamil Pulczyński
3. Ronnie Jamroży
4. Patryk Malitowski
5. Mathias Thornblom
6. Mateusz Wieczorek
7. Oskar Bober
Jak nie pojedzie przynajmniej jeden z dwójki Masters/Lahti to naprawdę będzie kompromitacja, już nawet bym nie miał siły się śmiać...
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
-
Pirat
Piocze pisze:Awizo:
1. Ales Dryml
2. Kamil Pulczyński
3. Ronnie Jamroży
4. Patryk Malitowski
5. Mathias Thornblom
6. Mateusz Wieczorek
7. Oskar Bober
Awizowany skład na sparing, jak już coś kopiujesz to zrób to od początku do końca...
Pirat pisze:Piocze pisze:Awizo:
1. Ales Dryml
2. Kamil Pulczyński
3. Ronnie Jamroży
4. Patryk Malitowski
5. Mathias Thornblom
6. Mateusz Wieczorek
7. Oskar Bober
Awizowany skład na sparing, jak już coś kopiujesz to zrób to od początku do końca...
No to miejmy nadzieję, że na mecz będzie inny
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
Cudów bym się nie spodziewał.Konsekwentnie uważam że powinniśmy jechać składem z Lahtim i Mastersem ale mam dwie niewiadome: która dwójka z trzech Malita Ronnie Pulczas ma jechać.co zrobić z Thoernblomem.na treningach ani nie odstawał ani nie kosił,w sparingu w Krośnie niby nieźle no i zdaje się był zakontraktowany w Wybrzeżu (gdzie kariery nie zrobił).Ja generalnie nigdy nie byłem fanem zbyt długiej ławki ale miałem nadzieję że przy tylu zawodnikach da sie wybrać pięciu seniorów.ilość okazuje się naszym przekleństwem bo nie ma tego jak zweryfikować.Ani kangurów ani Piszcza ani Staszka
Bez Lahtiego kompletnie nie widzi mi sie ten mecz. Bedzie problem zeby wyjsc z 35pkt.
A kto to jest ten Lahti ? Jakaś gwiazda światowego formatu ? że na dzień dobry 10 murowane ?
Gwiazdy światowego formatu to jeżdzą dwa poziomy wyżej. A Lahti to zawodnik który w tamtym sezonie średnio robił prawie 10 punktów w meczu w drugiej lidze.
Sledzio pisze:A kto to jest ten Lahti ? Jakaś gwiazda światowego formatu ? że na dzień dobry 10 murowane ?
Niedlugo pogadamy na ten temat
Panowie Masters ma wize i bedzie potwierdzony,ale w Gdansku nie wystartuje z prostej przyczyny:nie ma połaczenia z wysp do Polski zeby zdazyc na g.13 .00 na mecz.Moze się równiez okazac ,że Lahti równiez sie nie pojawi,chyba ze nasz klub załatwi sprawe kary,on sam tego nie zapłaci.Takze krótko za Tabake wskoczy Matias i tyle w temacie .
nie ma połaczenia z wysp do Polski zeby zdazyc na g.13 .00 na mecz
Nie mam czasu sprawdzać, ale nie wierzę w to...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- niespokojny
- Trener
Śmiech na sali. Po co było kontraktować zawodników z których nie można skorzystać? Awizowany skład jest tak cieńki ze w Rawiczu dostanie lanie.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Uroki 2 ligi ktora jeszcze kilka tygodni temu tak kochaliscie.
Nie no przyznam, ze sie nawet nabralem, ze idzie ku lepszemu... Ale juz przy pierwszym meczu przyjdzie sobie przypomniec ze to nadal Lublin...
GLORIAN pisze:Panowie Masters ma wize i bedzie potwierdzony,ale w Gdansku nie wystartuje z prostej przyczyny:nie ma połaczenia z wysp do Polski zeby zdazyc na g.13 .00 na mecz.Moze się równiez okazac ,że Lahti równiez sie nie pojawi,chyba ze nasz klub załatwi sprawe kary,on sam tego nie zapłaci.Takze krótko za Tabake wskoczy Matias i tyle w temacie .
To na kiego penisa nam taki zawodnik który generuje tylko koszty płacąc za jego karę za czasów jazdy w Krakowie?! W tym naszym klubie ktoś myśli czy tylko myśli że myśli? Obstawiam że spar będzie zacięty i przegramy minimalnie!
Pamietam jak dzisiaj, ze zaraz po kontrakcie Lahtiego ktos blisko klubu pisal, ze ta kara bedzie zalatwiona. Nie wiem dlaczego nie jest, nie wiem tez jakies sa cele klubu, czy odjezdzamy sezon czy probujemy bic sie o awans.... jezeli bijemy sie o awans to ta kara juz dawno powinna byc oplacona. Nie wierze tez, ze Lahti swiadomie pozbawil sie jazd w lidze polskiej. Typowo po lubelsku = jakos to bedzie. No chyba, ze faktycznie w klubie ostro wierza w Pulczasa, ja jednak nie bardzo. Na chwile obecna nasz najlepszy zawodnik po Drymlu jest pozbawiony szans na jazde. To po co go bylo wogole kontraktowac?
-
Smirnek_
- Senior
meesha pisze:nie ma połaczenia z wysp do Polski zeby zdazyc na g.13 .00 na mecz
Nie mam czasu sprawdzać, ale nie wierzę w to...
Ja z ciekawości sprawdziłem i da się
A ten Masters to co to za sztuka? Pewniak jakiś czy tylko nazwisko fajowe? Jechał on gdzieś na naszej ziemi?
Z tego co widzę to będzie miał mecz w Workington. Więc najbliżej ma do Glasgow, Edynburga, Leeds, Manchesteru, Liverpoola. Do Birmingham 3,5godziny jazdy, do Londynu jakieś 5 godzin. Ale to i tak mu nic nie daje bo najwcześniej w Gdańsku by wylądował o 12.30 lecąc z przesiadką w Monachium.
07:20 N, 26 kwi LHR Londyn ---> 10:10 N, 26 kwi MUC Monachium
lub
07:10 N, 26 kwi BHX Birmingham ---> 10:10 N, 26 kwi MUC Monachium
11:00 N, 26 kwi MUC Monachium, Niemcy --->12:30 N, 26 kwi GDN Gdańsk
Jak mu zależy na lidze polskiej to niech oleje ten mecz w UK.
07:20 N, 26 kwi LHR Londyn ---> 10:10 N, 26 kwi MUC Monachium
lub
07:10 N, 26 kwi BHX Birmingham ---> 10:10 N, 26 kwi MUC Monachium
11:00 N, 26 kwi MUC Monachium, Niemcy --->12:30 N, 26 kwi GDN Gdańsk
Jak mu zależy na lidze polskiej to niech oleje ten mecz w UK.
meesha pisze:Nie mam czasu sprawdzać, ale nie wierzę w to...
będziesz miał dużo czasu na nocnej szychcie się w to pobawić. to zagrajmy: jak nie znajdziesz kupujesz oponę żużlową, a jak znajdziesz dostajesz ode mnie 200zł w gotówce. oczywiście lądowanie o 12:30 to zakład przegrany. czas start!
carpe diem!
Smirnek_ pisze:Ja z ciekawości sprawdziłem i da się
ooo następny do opony. czekam na rozkład lotów.
carpe diem!
-
Pirat
W jutrzejszym komunikacie potwierdzony do startów zostanie Timo Lahti. Co do Mastersa, nie będzie go na meczu w Gdańsku.
bartosch pisze:Smirnek_ pisze:Ja z ciekawości sprawdziłem i da się
5 minut szukania. Ryanair - na innych nie patrzyłem.
26 kwietnia - niedziela: Londyn Stansted - Bydgoszcz
wylot - 6:45
przylot - 9:55.
Bydgoszcz - Gdańsk - 2 h samochodem lub pociągiem.
Jak to się mówi - chcieć to móc.
istred pisze:bartosch pisze:Smirnek_ pisze:Ja z ciekawości sprawdziłem i da się
5 minut szukania. Ryanair - na innych nie patrzyłem.
26 kwietnia - niedziela: Londyn Stansted - Bydgoszcz
wylot - 6:45
przylot - 9:55.
Bydgoszcz - Gdańsk - 2 h samochodem lub pociągiem.
Jak to się mówi - chcieć to móc.
prawie dobrze ale to nie czasy Hansa Nielsena, który wysiadał od Rysia pół godziny przed zawodami i trzaskał kompleta. przerabiałem podobny klimat ze Śp. Lee z którym wpadliśmy na stadion "za 5 dwunasta" i było jak było, tego chcę uniknąć, szczególnie dla tak młodego i super zapowiadającego się zawodnika jakim jest Sam i na zawodach musimy być przynajmniej 2 godziny przed czasem. mam nadzieję, że w zawodach pojedzie Mat, bo jestem przekonany, że zaskoczy nie jednego fana Fina czy Czecha
carpe diem!
Zawsze można coś wymyślić. Wcześniej, że nie ma połączenia lotniczego, teraz że na zawodach trzeba być minimum 2h wcześniej...
Ja tylko pokazałem, że na luzie można nie tyle zdążyć na mecz, ile być na stadionie godzinę przed meczem.
Taki jest niestety sport żużlowy i takie wybory przed sezonem poczynił Masters, że nie pozwolił sobie na komfort bycia na zawodach tyle wcześniej ile byście chcieli, ale nie rób z kibiców idiotów i nie wmawiaj, że zawodnik nie wystartuje bo nie ma połączenia lotniczego. Nie rób sobie jaj, bo nie pomagasz w ten sposób swojemu zawodnikowi.
Nie takie trasy robili zawodnicy, żeby zdążyć z jednych zawodów na drugie.
Ja tylko pokazałem, że na luzie można nie tyle zdążyć na mecz, ile być na stadionie godzinę przed meczem.
Taki jest niestety sport żużlowy i takie wybory przed sezonem poczynił Masters, że nie pozwolił sobie na komfort bycia na zawodach tyle wcześniej ile byście chcieli, ale nie rób z kibiców idiotów i nie wmawiaj, że zawodnik nie wystartuje bo nie ma połączenia lotniczego. Nie rób sobie jaj, bo nie pomagasz w ten sposób swojemu zawodnikowi.
Nie takie trasy robili zawodnicy, żeby zdążyć z jednych zawodów na drugie.