Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Nie udzielałem się przez ustalony w zakładzie czas. Ten czas już minął
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Wlasnie o takich Januszach glownie mowie, a koledzy tego nie widza. Ceny zwlaszcza za normalny sa za wysokie. Zmienie zdanie tylko jezeli dojdzie 2 kozackich riderow.
Korzen, bez przesady. Ludzi gowno bedzie obchodzic atmosfera wokol klubu jesli beda wyniki I jestem przekonany, ze zarzad doskonale o tym wie, ze jesli bedzie sklad wegla i papy, ktory na dzien dobry dostanie mecz u siebie to zamiast splaty dlugu bedzie generacja dlugow.
Poczekajmy na koncowy sklad i wtedy bedzie mozna stwierdzic czy ten sklad jest warty tej kasy. Wszystko drozeje, a ceny biletow maja isc w dol
Takie rzeczy tylko w Polsce
Poczekajmy na koncowy sklad i wtedy bedzie mozna stwierdzic czy ten sklad jest warty tej kasy. Wszystko drozeje, a ceny biletow maja isc w dol
Takie rzeczy tylko w Polsce
Jezeli dojdzie Baran + Dryml/Karlsson/Nilsson to zmienie zdanie. Serio. Mimo, ze generalnie jestem zdania, ze II liga to totalne amatortwo nie warte wiecej niz 15zl. To juz nie jest zuzel Panowie.
Paliwo tanieje
W Polsce oczywiscie na najmniejszym poziomie 
I tak malo w stosunku do barylki ropy. Taka obnizka to nie obnizka
W Szkocji paliwo stanialo od 55 gr do 85 gr na litrze w Anglii niektore stacje oferuja paliwo ponizej funta.
Jakos watpie aby ceny uslug transportowych stanialy poprzez taniejace paliwo.
Choc moze chociaz cena transportu sjenitu spadnie ?
W Szkocji paliwo stanialo od 55 gr do 85 gr na litrze w Anglii niektore stacje oferuja paliwo ponizej funta.
Choc moze chociaz cena transportu sjenitu spadnie ?
Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2015, o 11:15 przez Hans, łącznie zmieniany 2 razy.
I wciąż jest najdroższe w Europie. Szczęśliwi mieszkańcu na granicy z Niemcami, że mogą podjechać za zachodnią granicę i zalać bak do pełna, a bagażnik wypełnić kanistrami oczywiście szlachetniejszego niż w Polsce i tańszego paliwa 
Jaka cena biletu według Ciebie korzeń byłaby adekwatna? I czy uważasz, że niższa cena biletu spowodowałaby, że na stadion przyszłoby dużo więcej kibiców?
Jaka cena biletu według Ciebie korzeń byłaby adekwatna? I czy uważasz, że niższa cena biletu spowodowałaby, że na stadion przyszłoby dużo więcej kibiców?
- niespokojny
- Trener
Trzeba nakrecic ludzi. Ostrow w II lidze mial bilety po 25 zl i nie przychodzilo na mecze mniej niz 4 tys. Tak ich nakrecili, ze jezeli beda przychodzic to beda gwiazdy i walka o najwyzsze cele.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Częstochowa, Gdańsk, Krosno i może Piła powinni mieć ciekawe składy jak na drugą ligę nie posiądający jakichś paralityków w składzie nie potrafiących złożyć się w łuk. Jeżeli również i my zbudujemy fajny skład i zrobimy coś z tym cholernym torem przede wszytkim, to mecze z tymi drużynami mogą być naprawde świetne.
niespokojny pisze:Zwykle pierdolenie. Klub byl juz niby zrujnowany po 2013 i rundzie finalowej. A na inauguracje ile przyszlo osob? 5 tys? Dopiero poznie ludzi przepedzil brak wynikow i kurzawa. Bedzie Baran i walka o awans to przewiduje po 3 tys na trybunach. Wiecej w PO. Taki jest realny potencjal na II lige. Powinni sie tylko zastanowic w klubie czy nie obnizyc cen do 10 zl na Rawicz i Opole bo to rzeczywiscie bedzie straszny szajs. Czy jest drogo czy nie to oceniaj jak podadza sklad na 2015. Po co teraz pajacowac a pozniej przepraszac w razie czego?
Właśnie o to chodzi, będą w II lidze 3-4 zespoły z którymi mecze będą się nadawały do oglądania (Częstochowa, Krosno być może Gdańsk i Piła) Ale oglądanie Opola czy Rawicza to masochizm w najczystszej postaci.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Oczywiście, że $korzen$ ma rację, bo cena biletu normalnego na mecz jakby nie było 2-ligowy jest za wysoka. 12 zł za ulgowy da się przetrawić, dlatego co niektórym ceny biletów odpowiadają
Myślę, że np. gdyby nie cena 15 zł za bilet normalny i 10 zł ulgowy na mecze Startu w ekstraklasie Globus świeciłby teraz pustkami.
Nie wiadomo, jak będzie na Zygmuntowskich. czy tak naprawdę czeka nas walka o awans, czy walka o przetrwanie żużla w jakiejkolwiek lidze tak jak to teraz ma miejsce.
Poczekajmy na końcowy skład i coś się może wyklaruje, a już na pewno wszystko będzie wiadome pod koniec sezonu. Mam na myśli skład jakim będziemy wówczas jeździć
Póki co ceny są wygórowane i tyle. Rozumiem, że bilet 2+1 oznacza polowanie na 1 małolata ? 
Nie wiadomo, jak będzie na Zygmuntowskich. czy tak naprawdę czeka nas walka o awans, czy walka o przetrwanie żużla w jakiejkolwiek lidze tak jak to teraz ma miejsce.
Poczekajmy na końcowy skład i coś się może wyklaruje, a już na pewno wszystko będzie wiadome pod koniec sezonu. Mam na myśli skład jakim będziemy wówczas jeździć
No nie wiem jak bedzie z Opolem, ale dzis czytalem w PS, ze moga dostac od miasta nawet 800 tysiecy zlotych, a wiec na szybko moga ogarnac niezly sklad. Tym bardziej, ze trenerem bedzie Zyto.
Rawicz oczywiscie padaka, ale reszta moze byc spoko.
Rawicz oczywiscie padaka, ale reszta moze byc spoko.
Hans pisze:No nie wiem jak bedzie z Opolem, ale dzis czytalem w PS, ze moga dostac od miasta nawet 800 tysiecy zlotych,
.
No to będą mieli budżet większy od naszego
Zakładając że nie będzie sponsora tytularnego (strategicznego) , budżet opierał się będzie na :
a.dotacji z miasta (250k)
b.z biletów (100k)
c.od "małych" sponsorów (?)
* - 350k długu
= nie wiem jakim cudem chcą zrobić bańkę budżetu tylko od "małych" sponsorów ?
istred pisze:I wciąż jest najdroższe w Europie. Szczęśliwi mieszkańcu na granicy z Niemcami, że mogą podjechać za zachodnią granicę i zalać bak do pełna, a bagażnik wypełnić kanistrami oczywiście szlachetniejszego niż w Polsce i tańszego paliwa
Ulgowe w sumie moga byc. Normalny 17zl. Przy tych cenach + walka o awans bylbym bardzo spokojny o frekwencje.
Programy drukuje sobie sam wiec w kwestii programow glosu nie zabieram.
Zeby nie bylo, moge zaplacic te 20zl, ale dajcie Barana z Drymlem. W innym wypadku zdania nie zmienie, cena normalnego to kosmos biorac pod uwage poziom.
Hans pisze:I tak malo w stosunku do barylki ropy. Taka obnizka to nie obnizka![]()
Hans to znaczy, że nie bardzo masz pojęcie o tej branży... większość szanujących się firm ma tak zwane klauzule paliwowe, które działają na zasadzie automatu. Jak paliwo wzrasta - wzrasta cena przewozu jak tanieje - fracht jest niższy. taki off top
Pozdrawiam
PM
$korzen$ pisze:Zeby nie bylo, moge zaplacic te 20zl, ale dajcie Barana z Drymlem. W innym wypadku zdania nie zmienie, cena normalnego to kosmos biorac pod uwage poziom.
Gdybyśmy teoretycznie jechali w 1 lidze , takim teoretycznym składem:
Miśkowiak,Jeleniewski,Harris,Smoliński,Lindgren>
Byłbyś w stanie zapłacić 30 zł za bilet normalny ?
$korzen$ pisze:Ulgowe w sumie moga byc. Normalny 17zl. Przy tych cenach + walka o awans bylbym bardzo spokojny o frekwencje.
17zl - frekwencja minimum 3k
20zl - frekwencja na poziomie 1k
tak?
no jakos nie wydaje mi sie
zreszta Ty i tak do Rzeszowa bedziesz jezdzil, to co Cie obchodza ceny biletow w Lublinie?
METHANOL ADVENTURE TEAM
Teraz zrob mi jakis kibicowski wyklad i zacznij rzucac jakimis kibicowskimi slangami - bedzie mi wtedy na pewno glupio
Jeden woli Kildemanda (czego sie juz ze mnie nie smiejecie w kwestii Duna?) a drugi Malitowskiego. Jeden woli ekstralige drugi II lige. Rzecz gustu.
Asoibar jak zamiast Smolinskiego bylby jakis Ljung badz Nicholls to dam nawet 31zl
Asoibar jak zamiast Smolinskiego bylby jakis Ljung badz Nicholls to dam nawet 31zl
a czy ja Ci kiedykolwiek robilem kibicowski wyklad?
przeciez to nie moja sprawa gdzie na zuzel chodzisz
i co ma do tego Kildemand? nie widze zwiazku miedzy zbrodnia w bialy dzien (aka bilety normalne po 20zl
), a tym, ze pierwszy na forum poznales sie na jego talencie, ale powiem Ci, ze przypominanie o tym jest tak samo nudne jak te Twoje wyprawy do Rzeszowa, o ktorych piszesz cala zime
przeciez to nie moja sprawa gdzie na zuzel chodzisz
i co ma do tego Kildemand? nie widze zwiazku miedzy zbrodnia w bialy dzien (aka bilety normalne po 20zl
METHANOL ADVENTURE TEAM
I naprawdę uważasz, że te 3 zł znacząco wpłynęłyby na frekwencję?$korzen$ pisze:Ulgowe w sumie moga byc. Normalny 17zl. Przy tych cenach + walka o awans bylbym bardzo spokojny o frekwencje.
Nie moge... Za 20zl to drogo, ale 17 to juz spoko... Skoro druga liga to takie dziadostwo to jaka roznica, czy zaplacisz 15 czy 20zl? I tak bedziesz obrzygany i tak
Wiedzialem, ze beda hejty na te ceny, ale niestety, z mentalnoscia w Polsce nie wygrasz - niewazne, czy tu chodzi o obiad, cene biletu do kina, czy nocleg, to jak cos kosztuje 5 zlotych wiecej od paczki fajek to jest juz wchujdrogie i bez sensu. Ale wymagania co do jakosci olbrzymie (choc akurat co do obiadow to sie nie liczy, najwazniejsza wielka porcja
).
Na marginesie, co do madrosci odnosnie cen paliw - jest jeszcze cos takiego jak kurs dolara (waluty rozliczeniowej ze wschodem) i polecam analize kursu od pazdziernika do teraz.
Na marginesie, co do madrosci odnosnie cen paliw - jest jeszcze cos takiego jak kurs dolara (waluty rozliczeniowej ze wschodem) i polecam analize kursu od pazdziernika do teraz.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
czy nocleg, to jak cos kosztuje 5 zlotych wiecej od paczki fajek to jest juz wchujdrogie i bez sensu
Nic nie pisałeś że znalazłeś hotel we Wawie za dwie dychy
Tak żarcik z cyklu KMWTW
A jak komuś drogo to wystarczy podczepić się pod jakąś rodzinę i wejść "na dziecko". Tylko trzeba wcześniej obwiązać gęby szmatami, że niby dzieci zęby bolą. Dzieci nie miały wtedy opieki dentystycznej...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Mozna tez z dachu budynku Startu ogladac, albo na Sportowychfaktach. Mniej Fierlej w oczy kluje.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
meesha pisze:Tylko trzeba wcześniej obwiązać gęby szmatami, że niby dzieci zęby bolą. Dzieci nie miały wtedy opieki dentystycznej...
Padłem
Czas na zmiany :]