Finał Brązowego Kasku - Lublin - 8.08.2014 r.
Re: Finał Brązowego Kasku - Lublin - 8.08.2014 r.
Występ Madeja tragiczny. Zauważyłem, że w każdym swoim starcie czekał z puszczeniem sprzęgła, aż rywale będą już o motocykl z przodu. On po prostu się boi dobrze wystartować, bo wtedy będzie musiał pojechać w kontakcie. Świetne wrażenie zostawił po sobie Niedźwiedź z Rawicza, chłopak ledwo pojechał kilka spotkań ligowych ale na torze radził sobie bardzo dobrze.
Na mnie największe wrażenie zrobił dzisiaj Gała. Może nie zdobył najwięcej punktów, ale naprawdę fajnie chłopak jeździ - potrafi wybrać optymalną ścieżkę i nie boi się odważnych wejść. Mam nadzieję, że jego talent dalej będzie się tak rozwijał.
fajne zawody. młodzież pokazała swoją zadziorność. drugoligowy Niedźwiedź nie odstawał od swoich kolegów z Ekstraligi, czego nie można powiedzieć o "lubelskim" rodzynku.
carpe diem!
Rodzynek rodzynkowi nie równy zwłaszcza ten z Rawicza!
Zawody bardzo fajne, zero upadków i gdyby nie problemy z tasmą byłoby super. Ehh i ten kapitalny Woryna 
Zgodnie z przewidywaniami zawody na plus - ładne ściganie, bez choćby jednego upadku. 20 biegów w 2 godziny + pół godziny na biegi dodatkowe i dekorację. Niech żałuje kto nie był.
Każdemu jego Everest...