Motor Lublin - Orzeł Łódź 03.08.2014 g. 14:00
Re: Motor Lublin - Orzeł Łódź 03.08.2014 g. 14:00
Nie zdziwię się jak Malczewski pojedzie jutro w Rzeszowie.
Frankowi trzeba pokazać dzisiaj, że jesteśmy z nim. Mam nadzieję, że dostanie sporą porcję braw na prezentacji. Z drugiej strony trzeba Edziowi pokazać, że w Lublinie nie tolerujemy dwulicowych świń robiących z gęby dupę 
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
20 minut do bardzo ważnego meczu, a na stadionie 200-300 osób?
To są właśnie skutki robienia meczów o godzinie 13 czy 14... nie o to chyba w tym wszystkim chodzi
To są właśnie skutki robienia meczów o godzinie 13 czy 14... nie o to chyba w tym wszystkim chodzi
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Wyglada na to ze gasimy swiatlo. Masakra.
No to ładnie 2 liga .
Kogoś to dziwi? Po takim początku sezonu?
Jesteśmy frajerami tej ligi, na nic innego po takim początku sezonu nie zasługujemy niż spadek.
"niewykorzystane sytuacje lubią się mścić"
Jesteśmy frajerami tej ligi, na nic innego po takim początku sezonu nie zasługujemy niż spadek.
"niewykorzystane sytuacje lubią się mścić"
"Pierdole! W grobie będę spokojny! "
Rok temu spuscilismy Ostrow a dzisiaj nas spuszcza Łódź. Dziekuje dobranoc
- tezetomaniak
- Trener
Podobała mi sie wypowiedź Wardzały przed meczem. "Trenowaliśmy na takim torze w czwartek, piątek i sobotę". Niech ktos teraz otworzy dziób na temat betonu 
A Borowicz w Ostrowie! 
Nie doczekałem do końca wyjechałem ze stadionu....
Zrobili beton, bo chcieli zaskoczyć Łódz
Kurwa tyle razy pisałem mówiłem zróbmy przyczepny... a tu grochem o ściane
DNO!!!
Ręce opadaja na to wszystko, ale co zrobic. Sezon przegralismy tym jebanym torem, brakiem treningów i ogólnie podejściem do sezonu. Popelniono tyle błędów w trakcie sezonu, że po prostu na to zasluzylismy. Frajerstwo, frajerstwo i jeszcze raz frajerstwo. Zobaczymy jak to wszystko się ułoży, ale wygląda to nieciekawie. 2liga dla nas, jest to przykre ,ale w pełni zasłużone...
tezetomaniak pisze:Podobała mi sie wypowiedź Wardzały przed meczem. "Trenowaliśmy na takim torze w czwartek, piątek i sobotę". Niech ktos teraz otworzy dziób na temat betonu
A kto jeździł na tych treningach w te wszystkie dni?
Zabawna była ta taktyczna na Drożdżowskiego. Z gwarantowanego 3:3 zrobili 3:3. Toż w każdym innym biegu byłby z tego większy pożytek.
A co do sezonu, to ciekaw jestem ile klub ma długów. Sponsora jak nie było, tak i nie ma. A jechać na czymś trzeba i nie zdziwiłbym się, gdyby zawodnicy jeździli na jakimś starym sprzęcie, bo szanse zwrotu ew. inwestycji są takie sobie. I może każdy już od dłuższego czasu wie jak to się skończy, stąd i bylejakość tu i ówdzie.
A co do sezonu, to ciekaw jestem ile klub ma długów. Sponsora jak nie było, tak i nie ma. A jechać na czymś trzeba i nie zdziwiłbym się, gdyby zawodnicy jeździli na jakimś starym sprzęcie, bo szanse zwrotu ew. inwestycji są takie sobie. I może każdy już od dłuższego czasu wie jak to się skończy, stąd i bylejakość tu i ówdzie.
- niespokojny
- Trener
Lepiej teraz byc spuszczonym przez Lodz niz za rok przez Ostrow. Po co szarpac sie z ta amatorka ktora caly sezon juniora nie potrafi zalatwic? Teraz tylko pozostaje wycofanie klubu, zeby wiekszych dlugownie robic.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Wy macie nasrane pisząc z tym torem! Ludzie czy wy chodzicie na żużel pierwszy rok? Cała Polska jedzie na betonie a tylko rozkapryszeni kibice z Lublina z uporem maniaka twierdzą że gdyby był inny tor to nasza sytuacja była by zupełnie inna! Leczcie się ! Dalej żyjcie na orbicie kopy! Jak każdy jest z was taki mądry to samemu trzeba było jechać na przyczepnym. No cóż każdy jest żużlowcem ale za klawiatury! Buuuuuuuuuuuuuu!
No to udupilismy Łódź. Niech się wykrwawią w pierwszej czwórce
Mad pisze:Wy macie nasrane pisząc z tym torem! Ludzie czy wy chodzicie na żużel pierwszy rok? Cała Polska jedzie na betonie a tylko rozkapryszeni kibice z Lublina z uporem maniaka twierdzą że gdyby był inny tor to nasza sytuacja była by zupełnie inna! Leczcie się ! Dalej żyjcie na orbicie kopy! Jak każdy jest z was taki mądry to samemu trzeba było jechać na przyczepnym. No cóż każdy jest żużlowcem ale za klawiatury! Buuuuuuuuuuuuuu!
S P I E R D A L A J!
Mamy słabych zawodników wiec jedynie mogliśmy zaskoczyć przeciwników torem.!
go! pisze:Mad pisze:Wy macie nasrane pisząc z tym torem! Ludzie czy wy chodzicie na żużel pierwszy rok? Cała Polska jedzie na betonie a tylko rozkapryszeni kibice z Lublina z uporem maniaka twierdzą że gdyby był inny tor to nasza sytuacja była by zupełnie inna! Leczcie się ! Dalej żyjcie na orbicie kopy! Jak każdy jest z was taki mądry to samemu trzeba było jechać na przyczepnym. No cóż każdy jest żużlowcem ale za klawiatury! Buuuuuuuuuuuuuu!
S P I E R D A L A J!
BUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!
My jechaliśmy dzisiaj u siebie....
W rundzie rewanżowej jesteśmy drużyną amatorów, tak jak Rawicz rok temu. Chyba każdy oprócz kibiców chce drugiej ligi za rok w Lublinie. Wszystko się zaczęło rok temu po odpuszczeniu play off, skład się rozpadł i zaczęło wszystko umierac, coś budowane przez lata przestało istniec i długo teraz będziemy to odbudowywac.
Mad pisze:Wy macie nasrane pisząc z tym torem! Ludzie czy wy chodzicie na żużel pierwszy rok? Cała Polska jedzie na betonie a tylko rozkapryszeni kibice z Lublina z uporem maniaka twierdzą że gdyby był inny tor to nasza sytuacja była by zupełnie inna! Leczcie się ! Dalej żyjcie na orbicie kopy! Jak każdy jest z was taki mądry to samemu trzeba było jechać na przyczepnym. No cóż każdy jest żużlowcem ale za klawiatury! Buuuuuuuuuuuuuu!
K...a co ty pie....isz!!! Nie wytrzymałem i poszedłem do paru osób i powiedziałem po 3 biegu co myślę o tym torze( pokurwiałem się)-a oni ,bo mieliśmy ich zaskoczyć.... brak jaj, brak ambicji, DNO!!!
dobek pisze:Mad pisze:Wy macie nasrane pisząc z tym torem! Ludzie czy wy chodzicie na żużel pierwszy rok? Cała Polska jedzie na betonie a tylko rozkapryszeni kibice z Lublina z uporem maniaka twierdzą że gdyby był inny tor to nasza sytuacja była by zupełnie inna! Leczcie się ! Dalej żyjcie na orbicie kopy! Jak każdy jest z was taki mądry to samemu trzeba było jechać na przyczepnym. No cóż każdy jest żużlowcem ale za klawiatury! Buuuuuuuuuuuuuu!
K...a co ty pie....isz!!! Nie wytrzymałem i poszedłem do paru osób i powiedziałem po 3 biegu co myślę o tym torze( pokurwiałem się)-a oni ,bo mieliśmy ich zaskoczyć.... brak jaj, brak ambicji, DNO!!!
No dalej lamentujcie! To tor nas zwalił do 2 ligi a nie ta amatorka zawodników! Ja mam jaja i mówię wprost to zawodnicy nas spuścili. Znajomi już dawno się określili co sądzą o tym torze? złej tancerce to i kurzawka na alejach przeszkodzi!
Powtórzę jeszcze raz: Jesteśmy żużlowym Jarosławem Kaczyńskim. Nikt nam nie wmówi że białe jest białe, a czarne jest czarne, bo każdy wie że:
Arek Madej jest najlepszy tylko ma pecha
Kudriaszow i Lampart to pewniaki tylko że nie aż tak i w ogóle.
Byśmy wygrali ale komisarze i ten, tego no w ogóle wiatr w oczy, spółdzielnia, wspólnota, czy związek radziecki przeciwko nam. Sędzia przekupiony, mecz sprzedany bo z 2 zestawu pól ...
Moim zdaniem upadek klubu był przesądzony już na jesieni, a nawet w lecie 2013 wszystko zaczęło się od tego że na koniec Rundy zasadniczej sezonu 2013 prezes lubelskiego klubu otwarcie przyznał, że prowadzi klub, który nie chce wygrywać.
Kto zasponsoruje taki podmiot? Chyba tylko ktoś upośledzony.
Arek Madej jest najlepszy tylko ma pecha
Kudriaszow i Lampart to pewniaki tylko że nie aż tak i w ogóle.
Byśmy wygrali ale komisarze i ten, tego no w ogóle wiatr w oczy, spółdzielnia, wspólnota, czy związek radziecki przeciwko nam. Sędzia przekupiony, mecz sprzedany bo z 2 zestawu pól ...
Moim zdaniem upadek klubu był przesądzony już na jesieni, a nawet w lecie 2013 wszystko zaczęło się od tego że na koniec Rundy zasadniczej sezonu 2013 prezes lubelskiego klubu otwarcie przyznał, że prowadzi klub, który nie chce wygrywać.
Kto zasponsoruje taki podmiot? Chyba tylko ktoś upośledzony.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Niestety z taka jazda i z takimi zawodnikami nie zaslugujemy na pierwsza lige. Dziekuje, dobranoc.