MOTOR Lublin - GKM Grudziądz 20.07.2014 r. godz. 19.00

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Scibi
Senior

Re: MOTOR Lublin - GKM Grudziądz 20.07.2014 r. godz. 19.00

#501 Postautor: Scibi » 22 lipca 2014, o 14:41

dobek
Senior

#502 Postautor: dobek » 22 lipca 2014, o 15:08

A według Miśka twardy. Nie było w tym sezonie jeszcze przyczepnego. I powiem szczerze mam takie trochę obawy,bo jeżeli zrobimy przyczepny to co będzie z Mariuszem F. jeżeli się pojawi. Ale trzeba dać mu szansę i niech próbuje przecież kiedyś jezdził u nas na takiej kopie,że hej(kolanko tarło żużel -pamiętacie :D )

Awatar użytkownika
Piocze
Senior

#503 Postautor: Piocze » 22 lipca 2014, o 15:20

No dla Ułamka to chyba tylko asfalt by nie był przyczepny ;P
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."

Mad
Senior

#504 Postautor: Mad » 22 lipca 2014, o 15:23

Według Wardzały tor był wyśmienity i sprzyjaj walce! Watt nie zwalał na tor tylko na siebie a taki płaczek Miśkowiak beczy na itvl, że tor taki i owaki. To już jest śmieszne. Jak mu nie pasuje to niech nie jedzie i kij mu w oko!

Awatar użytkownika
Kargolo
Trener

#505 Postautor: Kargolo » 22 lipca 2014, o 15:25

truskawa pisze:Za to Lamparta to chyba tylko ja tu broniłem...

Bardzo mnie ranisz. Ja go broniłem nawet po słabym początku sezonu :P
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!

henek1234
Szkółkowicz

#506 Postautor: henek1234 » 22 lipca 2014, o 15:39

Mad pisze:Według Wardzały tor był wyśmienity i sprzyjaj walce! Watt nie zwalał na tor tylko na siebie a taki płaczek Miśkowiak beczy na itvl, że tor taki i owaki. To już jest śmieszne. Jak mu nie pasuje to niech nie jedzie i kij mu w oko!

uśmiałem się czytając że tor sprzyjał walce patrz Waat :) napędzający się po zewnętrznej, a Nowak jak profesor spokojnie objeżdża obu kangurów po wewnętrznej nie znając lubelskiego toru :lol: :lol: :lol: Cam walczy sam ze sobą , a Waat dalej szuka prędkości uparcie pod bandą :( i to jest wyśmienity tor :shock:

Czarek
Trener

#507 Postautor: Czarek » 22 lipca 2014, o 16:14

niespokojny pisze:Wszyscy oczekuja od Miska ze bedzie jezdzil tak jak w Lodzi, Rybniku czy Bydgoszczy. On tymczasem zawala spotkania u nas i meczy sie niemilosiernie. Jedyny mecz ktory mu wyszedl w Lublinie to z Rybnikiem. Reszta zdecydowanie ponizej oczekiwan.

Misiek lubi zawalić spotkania, w których przeciwnikowi szczególnie zależy na wyniku. I tyle komentarza w tej sprawie...
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#508 Postautor: $korzen$ » 22 lipca 2014, o 16:20

niespokojny pisze:Trzeba bylo sluchac Rabiosy i brac Kildemanda i Doyla;-)

Dobra panowie, bo bardzo mnie ten temat drazni. Jeszcze raz powtarzam, pierwszym i zasadniczym oredownikiem Kildemanda w Lublinie nie byl Rabiosa, tylko ja.... tak mnie drazni przypisywanie go Rabiosie, ze az poswiecilem kilka minut swojego zycia i znalazlem pierwszy wpis Rabiosy w temacie sklad na sezon 2013 i prosze co tam ciekawego znalazlem.

16.09.2012

Rabiosa

Skład na awans

1.GP rider
2.Povazny / Kylmaekorpi
3.Jeleniewski
4.T.H Jonasson
5.GP rider
6.jakiś dobry junior (Lebiedev z polską lincencją ;)
7.Borowicz

Skład na przetrwanie

1.Jeleniewski
2.Baran
3.Kościuch
4.Miesiąc
5.Świderski
6.Borowicz
7.ktokolwiek

zakładając oczywiście że Misiek i David pójdą do ekstraligi.(bardzo prawdopodone jest to że David wyląduje we Włókniarzu a Jabłoński wróci do Gniezna)

Niejaki $korzen$ jeszcze tego samego dnia napisal dwa takie oto posty:

Trzeba skupic sie na Miskowiaku, bez dwoch zdan. Super zawodnik, super czlowiek. Na prawde traktuje go jak swojego i to w najblizszych tygodniach powinnien byc dla zarzadu priorytet. Mysle, ze rowniez trzeba zrobic prawie wszystko, zeby zostawic Dawida. Pamietajmy o jednym, Dawid caly czas sie rozwija a juz w tym sezonie pokazal baaaardzo duzy pazur... za rok moze byc tylko lepiej. Jednakze z Dawidem, tak mysle, sprawa moze okazac sie duzo trudniejsza niz z Miskiem. Dawid chce do E-Ligi i sa tez kluby, ktore bardzo chetnie go do siebie wezma. Problemtyczna jest kwestia Jelenia. Daniel mnie cholernie rozczarowal i uwazam, ze to wlasnie na nim powinnismy w pierwszej kolejnosci wylewac swoje zale. Zawalil mecz w Ostrowie, dal ciala z Gnieznem i suma sumarum jego punktow w najwazniejszych momentach brakowalo najbardziej. Dodajac do tego dziadostwo sprzetowe.... jestem rozczarowany i srednio przekonany co do slusznosci jego kontraktowania. Chyba, ze tylko na mecze w Lublinie :) Ale w ostatecznosci moze zostac. Miesiacowi i Baranowi bez dwoch zdan trzeba podziekowac... bo to II liga. Kogo widzialbym w ich miejsce? Po pierwsze Kildemand. Dlaczego? Bo ma swietne zaplecze sprzetowe, potrafi jechac na kazdej nawierzchni i uwazam, ze bedzie duzym kozakiem. Nie sadze rowniez, zeby byl drogi. II miejsce Krzysztof Jablonski. E-Liga to dla niego za duze progi, ale chyba nikt nie ma watpliwosci, ze na I ligowe realia jest na prawde porzadnym napieraczem. Mozna Ewentualnie obrac strategie Miskowiaka + Rider z GP + trzy zapchajdziury w postaci Barana, Miesiaca i Jelenia. Ja bym tam powaznie rozwazyl Lindgrena ewentualnie Davey Watt.

Popieram w 100% Jablonski to jeden z pierwszych seniorow, pod ktorych powinnismy robic podchody. Na I lige super zawodnik. To samo Kildemand, uwazam, ze bedzie mega kozakiem.

Sorry za ot, ale jakby mnie w klubie posluchali to dzisiaj bysmy byli lige wyzej 8)

Zaznaczam, ze to moje pierwsze II posty z brzegu i pozniej jeszcze wielokrotnie musialem odpowiadac na wysmiewajace mnie posty dotyczace zakontraktowania u nas Dunczyka.

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener