Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Nie , będzie transmisja z Rybnika . Nasz mecz jest jako rezerwowy . Pozostaję iTVL albo wycieczka do Grudziądza . 
Witam forumowiczow.
Dla tych ktorzy nie wybieraja sie na mecz do grudziadza a maja ochote spedzic niedziele z zuzlem zapraszam do pubu TIFOSI ul okopowa 5 na mecz ŻKS ROW Rybnik - Orzeł Łódź.wydarzenie bedzie wyswietlane na 1 sali na projektorze i tv.W trakcie bedzie mozna obserwowac relacje naszej druzyny na smartfonie itd przez wifi
Pozdrawiam i zycze nasze druzynie wygranej 
Dla tych ktorzy nie wybieraja sie na mecz do grudziadza a maja ochote spedzic niedziele z zuzlem zapraszam do pubu TIFOSI ul okopowa 5 na mecz ŻKS ROW Rybnik - Orzeł Łódź.wydarzenie bedzie wyswietlane na 1 sali na projektorze i tv.W trakcie bedzie mozna obserwowac relacje naszej druzyny na smartfonie itd przez wifi
Czy na ITVL jest już jakiś sygnał z Grudziądza? Opłaciłem dostęp do transmisji, a zamiast niej widzę niepokojąco brzmiący napis ID not found on server. Sugeruje to raczej brak dostępu niż brak sygnału.
Error loading player:
No playable sources found
O CO KAMAN?
O CO KAMAN?
Odbiera juz u mnie 
a u mnie
Error loading player:
Error loading player:
Dźwięk masakra.
Kabina spikerska w Grudziądzu to jest gdzieś na dworze?
tapatalked
tapatalked
czy Wam też tak przycina? nasi zaczynają cisnąć a tu taka lipa z relacją 
Ładnie Mazur wypuścił bike'a po biegu 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Tnie a dzwiek oprocz tego fatalnej jakosci.
Fork pisze:Nic nie przycina, aby tylko wiatr hula po lesie.
przycina, łącze 100 Mb ;(
Cooper pisze:Ładnie Mazur wypuścił bike'a po biegu
Ładnie to ten bike reklamy rybnickie skasował. A Mazur ma za swoje za zrobienie dupy z gęby
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Torsen pisze:Tnie a dzwiek oprocz tego fatalnej jakosci.
Dźwięku "używałem" jedynie w celu ustalenia czy mi się stream przyciął czy wciąż działa
Panowie dziś prooooofesjonalnie zrobili relację, nie ma co.
Relacja robiona przez jakiegoś podwykonawcę z Grudziądza, nie ekipę itvl. Po takiej transmisji się docenia lubelską ekipę...
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
Wyczyny Kildemanda - miod malina. A itvl naprawde niech cos zrobi z jakoscia relacji bo jest lipa. Zwlaszcza ze kaza sobie za to placic.
Tymczasem w Częstochowie znakomite ściganie. Dawno tak dobrego meczu nie widziałem. W rolach głównych Darky, Czaja i Kildemand który powoli staje się jednym z moich ulubionych zawodników.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Wiadomo kiedy ma być retransmisja meczu w Grudziądzu na itvl?
U Was też zerwało stream z Bydzi? ITVL...ojjj...
Ależ mecz w Zielonce