Motor Lublin - Stal Rzeszów, 21.04.2014, godz. 15:30
Re: Motor Lublin - Stal Rzeszów, 21.04.2014, godz. 15:30
A te pojawienie się p.Tarasa na meczu to chyba nie przypadek.Bo doszły mnie słuchy od osoby działającej w klubie że możemy mieć nowego prezesa i sponsora z branży węglowej. A walne już 25 kwietnia.
To ten sam typ przez ktorego Kibice Górnika założyli swój klub bo zachciało mu się zmiany nazwy Górnik na Bogdanka? Musi tak.
Ależ on musi tych piłkarzy z Łęcznej nie lubić 
Tak czy siak miejmy nadzieję, że to zainteresowanie żużlem u pana Tarasa nie wiąże się jedynie z pewnymi zbliżajacymi się wyborami :p
Tak czy siak miejmy nadzieję, że to zainteresowanie żużlem u pana Tarasa nie wiąże się jedynie z pewnymi zbliżajacymi się wyborami :p
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:Ależ on musi tych piłkarzy z Łęcznej nie lubić
Zapewniam was,że chce mieć w Lublinie E-ligę
Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2014, o 11:03 przez dobek, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale jako prezes LPEC? Doradca Praire Downs? A może europoseł? 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Trochę czasu z nim rozmawiałem więc jestem bardzo dobrej myśli 
spokojny pisze:Chciałem jeszcze wspomnieć o tym co nasi drodzy kibice pokazali po orędziu honorowego i prośbach o brawa dla Sprawki. Gwizdy i "buczenie" nie było w tym momencie wskazane. To wszystko odbija się na atmosferze w klubie. Sprawka był jaki był i szczerze mówię że wiele jego decyzji mi się nie podobało, ale żeby chociażby maluteńkimi brawami nie podziękować za te 5 lat trwania przy lubelskim żużlu?
Wstyd, wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd. Buractwo i słoma z butów wystaje. Przepraszam że się uniosłem. Pozdrawiam tych co zrozumieli moją wypowiedź.
maluteńkie brawa! dobre sobie. Za te 5 lat to jeszcze na taczce powinien zostac wywieziony, przez tego nieudacznika mamy 5 lat w plecy, i dzisiaj musimy zaczynać wszystko prawie od nowa. Powiedz mi co On przez te lata zrobił dobrego dla klubu, chociażby jedna małą rzecz wymień Mi. Gdyby nie On myślisz że Bogdanka by zrezygnowała?, że sobie weszła w sponsoring o tak o na chwile? plany były dużo dużo mocniejsze, ale były tez jakieś wytyczne. Widziałeś wczorajszy program, paranoja! Już pomijam to że był mały, ale zobacz na sponsorów, ZERO! myslisz ze dlaczego?! Każdy o zdrowych zmysłach widzi co ten człowiek w klubie robi i jaki cel mu przyświeca. Nie zapomnę jego miny jak 2 lata temu po kilku biegach prowadziliśmy z Gnieznem i "groził" nam awans. Biedaczysko zzieleniał prawie. Za co więc ludzie mu te brawa mięli ofiarować, większość już przejrzała na oczy dawno, może i ty kiedys przejrzysz
NA ZAWSZE WIERNI !!!
CHCESZ DOSTAĆ BILET NA MECZ?? ZAJRZYJ NA NASZ FANPAGE
https://www.facebook.com/ncplusfelicitylublin/
Nasz Salon NC+ w FELICITY w sezonie 2019 będzie wspierał Lubelski Żużel
https://www.facebook.com/Kamery-Lublin/
CHCESZ DOSTAĆ BILET NA MECZ?? ZAJRZYJ NA NASZ FANPAGE
https://www.facebook.com/ncplusfelicitylublin/
Nasz Salon NC+ w FELICITY w sezonie 2019 będzie wspierał Lubelski Żużel
https://www.facebook.com/Kamery-Lublin/
meesha pisze:Ale jako prezes LPEC? Doradca Praire Downs? A może europoseł?
Dużo dużo "grubiej"...
meesha pisze:Ale jako prezes LPEC? Doradca Praire Downs? A może europoseł?
Ewentualnie jako szef Kompanii Węglowej. Wyniki konkursu lada dzień.
Edit: dobek szybszy
Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2014, o 11:22 przez Yeste, łącznie zmieniany 1 raz.
Cholera zapomniałem
Ale ten akurat podmiot to nie za bardzo chyba zyskowny 
Trzeba trzymać kciuki
Byliśmy z Mirkiem(Tarasem) u nowego prezesa. Nie miał czasu Mirek tak bardzo rozmawiać (rodzina w domu czekała na niego czekała) i nie było też możliwości pogadać(zawody) ale dał swój prywatny nr. więc zobaczymy....Jeżeli wypali to co zamierza to jestem bardzo spokojny o Lubelski żużel 
Ale ten akurat podmiot to nie za bardzo chyba zyskowny
No trochę nie jest. Tym lepiej - 3 mln na lubelski szuszelek przemkną niezauważone.
o mój boże, to tu sie tak zalatwia interesy? miedzy wyścigiem a jajkiem? jaja
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
meesha pisze: Ale ten akurat podmiot to nie za bardzo chyba zyskowny
Tym bardziej potrzebuja zmian
Zacny eufemizm panie kolego
Pisz jasniej, nie wszyscy wiedza co to eufemizm 
a na google i wiki bana mają?
Niczyjej matki w każdym razie obrazić nie chciałem 
truskawa pisze:o mój boże, to tu sie tak zalatwia interesy? miedzy wyścigiem a jajkiem? jaja
Dobrze, że nie między jajkiem, a jajkiem.
Co do gwizdów
Prezes Honorowy powinien podzielić Swoję przemówienie na dwa etapy - inaczczej mówiąc na czas chwały i na czas upadku. Niestety stało jak sie stało skupiuło się na ostatnich dokonaniach Pana DS i były gwizdy.
Prezes Honorowy powinien podzielić Swoję przemówienie na dwa etapy - inaczczej mówiąc na czas chwały i na czas upadku. Niestety stało jak sie stało skupiuło się na ostatnich dokonaniach Pana DS i były gwizdy.
meesha pisze:a na google i wiki bana maja ?)
jakbys zgadl. Tylko zuzel.info zostalo
Davey Watt wyciąga zawleczkę z motocykla Marco Gaschka. Figlarz z niego
https://www.youtube.com/watch?v=aBFgpFp ... r_embedded
https://www.youtube.com/watch?v=aBFgpFp ... r_embedded
Z niczego może być tylko nic.
Ciekawy mecz i emocjonujacy. Tor twardy i suchy-bez komentarza. Co do Rzeszowa beda mieli slabe ogniwo w nastepnych meczach tj. Pawla Miesiaca, ale to nie nasz problem. Lampart musi dostac kolejna szanse i miec konkurencje w druzynie. Nie ma co go dolowac bo widac ze jak chce to daje rade pierwszy przyjechac. Plus za porcje gwizdow dla Dariusza slyszana w kolejce po piwo. Ogolnie mamy ciekawa druzyne w tym roku i czas pokaze jak sobie poradzimy.
dobek pisze:Trzeba trzymać kciukiByliśmy z Mirkiem(Tarasem) u nowego prezesa. Nie miał czasu Mirek tak bardzo rozmawiać (rodzina w domu czekała na niego czekała) i nie było też możliwości pogadać(zawody) ale dał swój prywatny nr. więc zobaczymy....Jeżeli wypali to co zamierza to jestem bardzo spokojny o Lubelski żużel
Dokładnie tak jak pisze Dobek - trzymajmy kciuki żeby wszystkie plany wypaliły. A o tym co się może wydarzyć można trochę poczytać tutaj:
Plany Tarasa wobec KW
i tutaj:
Plany KW wobec Lubelszczyzny
Czas na zmiany :]
Inauguracja w Lublinie za nami, jakby nie patrzec udana:)
O zawodnikach wszystko juz napisane, ja na Gniezno dalbym Franka zamiast Lamparta
Albo niech sobie Dabrowski 5 razy pojedzie, gorszy od Gomolskiego nie bedzie.
Tor megabeton, ale jednak pare akcji na dystansie bylo
Sam sie zastanawiam, czy jakby bylo przyczepniej, to nie zebralibysmy beckow od Rzeszowa. Jozefy sie calkiem spasowali w drugiej czesci zawodow, mysle, ze Lelek tez zrobilby wiecej punktow. Coz - nie sadze, aby terener Marian zrobil na Gniezno jakis kopny poligon z zasiekami, wiec trzeba sie do betonu przyzwyczajac - prosimy tylko o troche lepsze roszenie, zeby w trakcie pierwszych 4 biegow polowa nawierzchni nie uciekla na trybuny
Martwi mnie mala ilosc reklam na stadionie, wiecej bylo chyba sezowych VIPow na trybunach (osobiscie czekam z niecierpliwoscia na wizyte poslanki GasiorMarekJurek, wielkiej fanki sportu
). ZbyszekW. tez w zywiole, certyfikaty wrecza, po meczu kibicom macha, wszystko jest super
Oczywiscie nadzieje rozpalone na nowo, niektorzy juz pewnie licza ile sami na tym skorzystaja
Oby 
Nie wiem, czemu niektorych dziwia gwizdy na DS. Skonczyl jak skonczyl, w sporcie jestes tak dobry jak Twoj ostatni mecz, a ten DS bedzie zapamietany dlugo.
EDIT:
zapomnialem pozdrowic pana spikera, ktory tradycyjnie juz ma problem z czytaniem i tym razem uparcie twierdzil, ze to jednak Petr Ljung jezdzi w Rzeszowie. Glosno, glosno, brawo, brawo.
O zawodnikach wszystko juz napisane, ja na Gniezno dalbym Franka zamiast Lamparta
Tor megabeton, ale jednak pare akcji na dystansie bylo
Martwi mnie mala ilosc reklam na stadionie, wiecej bylo chyba sezowych VIPow na trybunach (osobiscie czekam z niecierpliwoscia na wizyte poslanki GasiorMarekJurek, wielkiej fanki sportu
Nie wiem, czemu niektorych dziwia gwizdy na DS. Skonczyl jak skonczyl, w sporcie jestes tak dobry jak Twoj ostatni mecz, a ten DS bedzie zapamietany dlugo.
EDIT:
zapomnialem pozdrowic pana spikera, ktory tradycyjnie juz ma problem z czytaniem i tym razem uparcie twierdzil, ze to jednak Petr Ljung jezdzi w Rzeszowie. Glosno, glosno, brawo, brawo.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Ciekawe ile osób zdążyło wpisać w programy nazwisko Michalskiego zamiast Dąbrowskiego