Pozaligowe występy lubelskich zawodników
Re: Pozaligowe występy lubelskich zawodników
Mysle ze nie bedzie gorszy w lidze od tegorocznego Madeja, ktory w zasadzie punkty robil na trupach.
ale mecz z Gdańskiem nam wygral 
METHANOL ADVENTURE TEAM
Wczoraj w Anglii:
13.Cameron Woodward 3,2,3, 2,2 = 12
Może nie miał genialnych rywali ale i tak fajne cyferki wykręcił
13.Cameron Woodward 3,2,3, 2,2 = 12
Może nie miał genialnych rywali ale i tak fajne cyferki wykręcił
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Trochę to takie czepianie się detali, ale czy w tym klubie jest tak źle, że nie mogli zapewnić Lampartowi plastronu na ZK do Krakowa ?
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/zdjecia/galeria/4888/eliminacje-zlotego-kasku-w-krakowie/30-205381/male#photo-start
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/zdjecia/galeria/4888/eliminacje-zlotego-kasku-w-krakowie/30-205381/male#photo-start
Obstawiam, ze aktualnie nia ma czegos takiego jak plastron klubowy (?) Lubelskoweglowy nieaktualny, a nowym chyba nikt nie slyszal...kiedys to jakies konkursy byly na projekt itp...
Kurcze, czy my w ogole zamierzamy wystartowac w tym sezonie? Bo klub zachowuje sie jakbysmy sie wycofali z rozgrywek.
Kurcze, czy my w ogole zamierzamy wystartowac w tym sezonie? Bo klub zachowuje sie jakbysmy sie wycofali z rozgrywek.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Gdzieś czytałem że prezes zajęty bo "wysyła pisma do poważnych firm"...
Może CV wysyła...?
Może CV wysyła...?
Wczoraj w Grudziądzu rozmawiałem z działaczem z Gdańska. Powiedział, że ma takie informacje że Lublin NA PEWNO pojedzie. Powiedział to na tyle zdecydowanie, że nie mam wątpliwości.
Kamień z serca. Przynajmniej ruszymy.
Kamień z serca. Przynajmniej ruszymy.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Harry, z całym szacunkiem - rokowania na przyszlosc KMZetu opierac na wiarygodnosci dzialaczy z Gdanska
Czekam teraz az dzialacze z Gniezna potwierdza, ze walczymy o awans i mozna sie wyluzowac 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
^^^
gdzie jest przycisk "lubie to"?
gdzie jest przycisk "lubie to"?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Działacze z Krosna już wspominali o sparingu KMŻ,
jako pierwsi i chyba jedyni. Jeśli oni nic nie wiedzą to już nikt.
jako pierwsi i chyba jedyni. Jeśli oni nic nie wiedzą to już nikt.
Janusz Stachyra: Kto na nas trafi, bedzie miał problem i dalej będzie jeździć w drugiej lidze
Ja wiem że on wie
On wie że ja wiem że on wie
Ja wiem że on wie że ja wiem że on wie
On wie że ja wiem że on wie
Ja wiem że on wie że ja wiem że on wie
KMŻ będzie silnie reprezentowany podczas ostrowskiego meczu Polska - Australia 1 maja.
Nasi obco zostali powołani, kosztem Doyle'a i Northa
Mecz w NC+, mam nadzieję że nie przyniosą wstydu zasłużonemu klubowi. Cam tam nieźle się sprawował.
"Australijczycy prowadzeni przez Marka Lemona wystąpią w składzie. Darcy Ward, Chris Holder, Troy Batchelor, Cameron Woodward, Davey Watt oraz Max Fricke."
Co by ta kadra bez KMŻ-u zrobiła
Nasi obco zostali powołani, kosztem Doyle'a i Northa
Mecz w NC+, mam nadzieję że nie przyniosą wstydu zasłużonemu klubowi. Cam tam nieźle się sprawował.
"Australijczycy prowadzeni przez Marka Lemona wystąpią w składzie. Darcy Ward, Chris Holder, Troy Batchelor, Cameron Woodward, Davey Watt oraz Max Fricke."
Co by ta kadra bez KMŻ-u zrobiła