Lubelski klub w sezonie 2014
Re: Lubelski klub w sezonie 2014
Przy takiej pogodzie i optymistycznych prognozach tor w maksymalnie 2 dni można porządnie przygotować do jazdy,ale nie wiadomo jak tam bandy i sprzęt po zimie,bo okaże się,że traktor nie pali
lub inne cuda oby tylko nie wyjechać na tor.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
A bandy to chociaż mamy czy nie.
Pamiętajmy że pan prezes jest w bardzo ważnej delegacji i szuka darczyńcy który uratuje klub, za treningi bedzie mozna sie wziac dopiero po znalezieniu owego darczyńcy, wtedy będzie można ułożyć harmonogram treningów.
Coś długo go nie ma. To on do Tajlandii poleciał za tym darczyńcą? A może Dubaj? Czy tylko prozaiczna Szwajcaria czy Włochy nie mówiąc o Austrii. Wie ktoś gdzie on tych sponsorów szuka?
niespokojny napisał(a):
Sprawka to człowiek mentalnie z jakiegoś starego, skrajnego PGRu na zadupiu. Kononowicz kuźwa.
Sprawka to człowiek mentalnie z jakiegoś starego, skrajnego PGRu na zadupiu. Kononowicz kuźwa.
dumbli pisze:Wie ktoś gdzie on tych sponsorów szuka?
Podaję hasło : nigdzie
dumbli pisze:Coś długo go nie ma. To on do Tajlandii poleciał za tym darczyńcą? A może Dubaj? Czy tylko prozaiczna Szwajcaria czy Włochy nie mówiąc o Austrii. Wie ktoś gdzie on tych sponsorów szuka?
Znalazł się. Dzisiaj go widziałem w kościele ze swoją damą na mszy na Czechowie. Chyba nie pozostało nic innego jak tylko modlitwa o tego sponsora
No ale tak realnie patrzac, to kto mialby ten trening zorganizowac?:) Prezes wszystkich zwolnil, trenera jeszcze nie zatrudnil, a paru "zakreconych" typu Jacek Ziolkowski sami sie od tego klubu poodwracali.
A Dariusz ma wazniejsze sprawy na glowie niz jakies tam treningi. Oby.
A Dariusz ma wazniejsze sprawy na glowie niz jakies tam treningi. Oby.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
jerry78 pisze:dumbli pisze:Coś długo go nie ma. To on do Tajlandii poleciał za tym darczyńcą? A może Dubaj? Czy tylko prozaiczna Szwajcaria czy Włochy nie mówiąc o Austrii. Wie ktoś gdzie on tych sponsorów szuka?
Znalazł się. Dzisiaj go widziałem w kościele ze swoją damą na mszy na Czechowie. Chyba nie pozostało nic innego jak tylko modlitwa o tego sponsora
Na tace to pewnie ze 200 stówki rzucił żeby ludzie nie myśleli ze bidok z niego.
Ja to nie mogę się doczekać gwizdów jak Piłsudzki będzie krzyczał damy wam e lige.
-
Sponsor1q1