grzesieck pisze:przeciez Miesiac w Rzeszowie
Tak jak Cam ???
grzesieck pisze:przeciez Miesiac w Rzeszowie
Zaratustra pisze:Było pisane przecież, że pani prezes z panem prezesem przybili piątkę i dokonali zamiany
Teraz trzeba by było popróbować kogoś na Nichollsa zamienić
Maxx pisze:GIGI pisze:harry pisze:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/399801/tarasienko-bez-miejsca-w-lokomotivie
Noż KUŹWA! To ile prezes daje naszemu kangurowi, ze on woli jeździć za pół darmo w Daudze???
Co tu się dzieje?
Cam też podpadł naszemu słońcu?
To pokazuje jakim szacunkiem w środowisku cieszy się nasz prezes. Przykro robi się człowiekowi kiedy czyta takie teksty.
Na szacunek trzeba sobie zasłużyć.
losiu pisze:Zaratustra pisze:Było pisane przecież, że pani prezes z panem prezesem przybili piątkę i dokonali zamiany
Teraz trzeba by było popróbować kogoś na Nichollsa zamienić
Teraz to trzeba nam sensownego polaka do składu, a nawet dwóch
Zaratustra pisze:
Tutaj oprócz Miśka potrzebny jest jednak ktoś bardziej pewny od Karlssona/Larsena. Ta dwójka powinna być brana pod uwagę, gdyby nie porozumiano się z Woodwardem lub Miesiącem lub można było wystawić w składzie prawie samych obcokrajowców.
Na ten moment mamy bardzo fajną drugą parę: 11.Watt, 12.Woodward. Potrzebujemy numeru 9 i 13.
No chyba, że liczymy na to, że Watt będzie na pewno zdrowy, Woodward oleje długie tory, Lampart pierwszy raz wykręci jako senior przyzwoitą średnią, a Miśkowiak będzie w każdym meczu nie do ugryzienia
harry pisze:Jestem jak najbardziej za Larsenem. Nie wiem dlaczego ale Ljung mnie jakoś nie przekonuje. Oczywiście Bjarne to dla mnie numer dwa po Miśku oczywiście.
Nie wie ktoś czy nas stać na skład:
Misiek
Larsen
Watt
Woodward
Bjarne
junorzy???
Czy to trochę za dużo marzeń?
LublinM pisze:
No nie wiem Panowie czy trochę Wam się głupio nie zrobiło po dzisiejszym kontrakcie
harry pisze:LublinM pisze:
No nie wiem Panowie czy trochę Wam się głupio nie zrobiło po dzisiejszym kontrakcie
No ale dlaczego głupio? Został w Lublinie ze względu na mechanika. Tak jak pisałem a właściwie dziwiłem się. W dużej mierze w ostatnim wywiadzie potwierdził to co pisałem. Mechanik z Lublina tor znany to wybrał Lublin i całe szczęście. No i ma nadzieję, że nie będzie już jaj z wypłatami.
To lepiej cicho siedzieć i nie pyszczyć.
No a co z tym Lampartem? Bo Miesiąc jak nie w Rzeszy to do Ostrowa pójdzie jak tam trenerem został Dzikowski.
niespokojny pisze:Cycat:
W zespole PGE Marmy nie będzie Camerona Woodwarda. Co prawda, jak już wcześniej informowaliśmy, Australijczyk wstępnie ustalił warunki kontraktu z rzeszowskim klubem, ale w piątek zdecydował się pozostać w Lublinie, gdzie spędził ostatnie trzy sezony. - Po ostatnim, udanym dla mnie sezonie, miałem wiele ofert, ale najpoważniejsze były z Rzeszowa i Lublina. Decyzja była trudna, bowiem w obu klubach miałem lepsze i gorsze doświadczenia w przeszłości, a obie oferty były bardzo podobne. Zdecydowałem się na Lublin, gdzie mam mechanika, z którym bardzo dobrze mi się współpracuje, a także polubiłem tamtejszy tor. Być może wybrałem bezpieczniejsze rozwiązanie, ale taką podjąłem decyzję - powiedział Woodward po podpisaniu kontraktu w Lublinie. Fiaskiem skończyły się także rozmowy z Robertem Miśkowiakiem, który - według nieoficjalnych informacji - także wybrał ofertę lubelskiego klubu.
Już wcześniej informowaliśmy, że z Rzeszowem rozstają się Chorwat Jurica Pavlic (będzie zawodnikiem Betardu Sparty Wrocław) oraz Rafał Okoniewski, który najprawdopodobniej przeniesie się do Grudziądza. W Rzeszowie nie będą także jeździć Duńczyk Nicki Pedersen, który przeniósł się do Leszna i Grzegorz Walasek, który wyląduje w Gdańsku lub Częstochowie. Wciąż nie wiadomo, czy w zespole zostanie Łukasz Sówka, kuszony przez Unibax Toruń. W orbicie zainteresowań rzeszowskich działaczy znajdują się jeszcze Anglik Scott Nicholls, Duńczyk Kenni Larsen oraz Szwed Peter Ljung.

Maxx pisze:harry pisze:LublinM pisze:
No ale dlaczego głupio? Został w Lublinie ze względu na mechanika. Tak jak pisałem a właściwie dziwiłem się. W dużej mierze w ostatnim wywiadzie potwierdził to co pisałem. Mechanik z Lublina tor znany to wybrał Lublin i całe szczęście. No i ma nadzieję, że nie będzie już jaj z wypłatami.
To lepiej cicho siedzieć i nie pyszczyć.
No a co z tym Lampartem? Bo Miesiąc jak nie w Rzeszy to do Ostrowa pójdzie jak tam trenerem został Dzikowski.
Głupio? Absolutnie nie. Ktoś tu nieprawdę napisał panie LublinM? Na szacunek trzeba sobie zasłużyć. Dzisiejszy kontrakt nie jest czymś aż tak spektakularnym, żeby nagle przestać pamiętać o pewnych ciemnych SPRAWKACH pana Sprawki...
kibicLBN pisze:1. Misiek
2. Przeciętniak
3. Davey
4. Cam
5. Armata
6. Junior
7. Oskar
klops pisze:A co z tym Okoniewskim w końcu jest? W ekstralipie raczej nie ma dla niego miejsce. A w I lidze to może być armata na równi z Pedersenem.