Skład na sezon 2014
Re: Skład na sezon 2014
no dla Michalskiej pewnie tak, ale niekoniecznie na torze 
METHANOL ADVENTURE TEAM
no jeszcze jest kilku zawodników lepszych od Lamparta . Rozmowy trwają.. lecz to wygląda teraz jak licytacja, może chociaż Ales się skusi bo na rezerwowego w GKM się nie piszę . NO ale pewnie zaraz ktoś inny wyskoczy jak filip z konopi..
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Rybnikowi udalo sie zakontraktowac Harrisa, Orzel ma Lindbaecka, im jakos nikt klod pod nogi nie rzucal, tylko my zawsze bidni i ci niedobrzy prezesi innych klubow przeplacaja, podbieraja, kusza i neca, potem bedzie albo placz, ze 'chcielismy, ale nie wyszlo', albo 'zakontraktowalem Miskowiaka na zyczenie kibicow, ale przez to moze byc problem z dopieciem budzetu'
METHANOL ADVENTURE TEAM
Ja o tym sobie pomyślałem wczoraj wieczorem jak mi wyszło z tabelki że miejsc jest więcej niż zawodników. Ale już nie chciałem pisać żeby jerry znowu ze mnie nie zrobił jakiegoś ludowego podburzyciela.
A nie dałoby rady wprowadzić na forum instytucji " lubie to" i "nie lubię tego" dla poszczególnych postów? Mniej pisania by było.
A nie dałoby rady wprowadzić na forum instytucji " lubie to" i "nie lubię tego" dla poszczególnych postów? Mniej pisania by było.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
o jerry'ego nie musisz sie martwic, przynajmniej dopoki nowego konta sobie nie zalozy
METHANOL ADVENTURE TEAM
- niespokojny
- Trener
No u nas taka strategia jest. Niech wszyscy zbiorą skład a my to co zostanie wezmiemy. W II lidze były promocje 60% ale tam byli inni zawodnicy! W II lidze można spokojnie zbudować skład na awans nawet w środku sezonu. Prezesu pozwolił włączyć się do gry Bydgoszczy, pewnie Gniezno też już się włączyło i będzie przebijanka z bankrutami + ze Stala, bo więcej chętnych niż dobrych zawodników. Tak się zastanawiam po co nam ten Dryml? Na lidera? Z 22 średnią słabo to widzę, a przecież liga dużo mocniejsza. Na II linię to ja już wolę Woodiego. Nawet Łódź zgarneła moojina a u nas jak co roku sraczka na końcu 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Mars pisze:no jeszcze jest kilku zawodników lepszych od Lamparta . Rozmowy trwają.. lecz to wygląda teraz jak licytacja, może chociaż Ales się skusi bo na rezerwowego w GKM się nie piszę . NO ale pewnie zaraz ktoś inny wyskoczy jak filip z konopi..
a ds tak czekał , małe tego był pewny siebie jak zwykle że będzie promocja w grudniu
Prezes musi uświadomić Bjarne Pedersena, że w Gdańsku to jazda na kredyt od 3 kolejki
a jak w połowie rozgrywek się okaże że spadek już przesądzony to kasy nie zobaczy...