Skład na sezon 2014
Re: Skład na sezon 2014
To mógłby być ciekawy skład. Jak wiemy polski skład zdawał egzamin u nas. Jestem na tak. Pieniędzy nie trzeba by oszczedzac i emocji by nie brakowalo.
zapomniales jakichs emotikonek
Człowieku, to są młode chłopaki jeszcze. Jamróg w przeciągu kilku sezonów może być czołowym polskim żużlowcem, a Lampart tez głupi nie jest. Obydwu stać na wyniki na poziomie tegorocznego Mroczki. Porównanie do emeryta Staszewskiego to jakiś absurd. Jeśli oni sa ogórkami, to Jeleniewski w ich wieku w ogóle nie istniał jeszcze$korzen$ pisze:Az mi sie w zoladku przewraca na sama mysl. Lampart, Jamrog... to moze jeszcze Staszewskiego podkradnijmy z Ostrowa i Staszek Burza do tego :>
Ostatnio zmieniony 18 listopada 2013, o 22:36 przez truskawa, łącznie zmieniany 1 raz.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Szkoda, że Staszek podpisał w Krakowie, bo jeszcze tydzień i z pewnością jak od -nastu lat gdzieś by się pojawił. Widzę, że niektórzy forumowicze zapomnieli, że w sezonie 2014 pojedziemy przeciwko trzem spadkowiczom, nie będzie murowanej czerwonej latarni jak Rawicz i że już straciliśmy krajowego pewniaka na punkty u siebie. Jaki Lampart, jaki Gafurow, jaki Jamróg, jaki Davidsson? Kto to jest? Na razie nie dość, że nie mamy nikogo, to potrzebujemy zawodników pokroju Lindgrena, Miśkowiaka, Ułamka, B.Pedersena, Ljunga żeby mieć pewne UTRZYMANIE. A z każdym dniem prawdopodobnie grono poważnych grajków będzie topniało.
- Łoptymista
- Trener
Dzieki Gelu, przywracasz mi wiare w istnienie ludzi rozumnych na zuzel.info.
Lampartozie i jamrogoizacji skladu mowimy stanowcze: "nie".
Lampartozie i jamrogoizacji skladu mowimy stanowcze: "nie".