Skład na sezon 2014
Re: Skład na sezon 2014
Nie wiem kto Wam naopowiadał o dobrych info... Niestety nie będzie kolorowo, miasto podobno wcale nie chce bardziej wspomóc tylko wręcz odwrotnie...ale nie wiem na ile to jest prawda i coś słyszałem, że Kudriaszow zostaje.
Żużel moim życiem MOTOR
Miasto nie może być lekarstwem na wszystko. Turniej Polska-Reszta świata pokazał, że miasto może mieć swój udział jako jeden z wielu.
Co do Kudriaszowa nie dziwię się. Skoro gotów był umrzeć za Lublin, to elegancko byłoby aby bez względu na to czy załapie się do składu otrzymał kontrakt jako jeden z pierwszych zawodników.
Z wypowiedzi Prezesa po spotkaniu I i II ligi wynika, że on chciał czegoś innego jak reszta Prezesów i to budzi jedyny niepokój.
Co do Kudriaszowa nie dziwię się. Skoro gotów był umrzeć za Lublin, to elegancko byłoby aby bez względu na to czy załapie się do składu otrzymał kontrakt jako jeden z pierwszych zawodników.
Z wypowiedzi Prezesa po spotkaniu I i II ligi wynika, że on chciał czegoś innego jak reszta Prezesów i to budzi jedyny niepokój.
- niespokojny
- Trener
Miasto nie chce dołożyć do żużla a inwestuje miliony w stadion dla III ligowego klubu piłkarskiego, dokładając do niego po 2 mln co roku, a mimo to nie ma perspektyw by ten klub się wygrzebał z tej marnej ligi. Na 16 tysięczniku będzie zasiadać 1 tys i wszyscy będą szczęśliwi jak komfortowe warunki będzie miała publiczność
Ja jestem trochę przerażony co do naszego składu. Jak ten Sprawka coś zmontuje, jak w historii KMŻeciku mieliśmy tylko dwóch zawodników przed 15 grudnia. Bodajże Miesiąc i Stead. Do tego czasu na pewno nie będzie miał jasnej deklaracji z miasta, Bogdanki i innych sponsorów. Coś czuje że się skończy na kilku zawodnikach II linii, + Piszcze itp. a później będzie łapanka z warszawki.
Ja jestem trochę przerażony co do naszego składu. Jak ten Sprawka coś zmontuje, jak w historii KMŻeciku mieliśmy tylko dwóch zawodników przed 15 grudnia. Bodajże Miesiąc i Stead. Do tego czasu na pewno nie będzie miał jasnej deklaracji z miasta, Bogdanki i innych sponsorów. Coś czuje że się skończy na kilku zawodnikach II linii, + Piszcze itp. a później będzie łapanka z warszawki.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Dario bryluje:
A to w tym roku umowy były realne? Chyba coś mi umknęło.
Będą to trochę wirtualne umowy, bo co jeśli okaże się, że mamy mniej pieniędzy niż sobie założyliśmy? - pyta Sprawka.
GIGI pisze:Dario bryluje:Będą to trochę wirtualne umowy, bo co jeśli okaże się, że mamy mniej pieniędzy niż sobie założyliśmy? - pyta Sprawka.
a jak , jak najbardziej realne
Na sama myśl o zbliżającym się cyrku robi się gorąco. Dzięki prezesowi zapowiada się jeszcze cieplejsza jesień, i jakże ciepła zima 
tapatalked
tapatalked
Głosy z klubowych kątów są takie, że skład ma być trochę lepszy od tegorocznego. Muszę tutaj przypomnieć o ogromnej bolączce lubelskiego klubu i jest to jednocześnie mój postulat: DOBRY JUNIOR!
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Czarek pisze:Głosy z klubowych kątów są takie, że skład ma być trochę lepszy od tegorocznego.
Od tego oszczędnościowego?
- niespokojny
- Trener
Ehhh... żużel dostaje tyle samo co Motor = 1,5-2 mln. Bogdanka za 0,5 mln, Azoty za 0,5 mln i celem ekstraliga. 8 tys na trybunach i byłoby do kogo apelować co dwa tygodnie
. Lepsze to niż festyno-wiece.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
LubManUtd pisze:Czarek pisze:Głosy z klubowych kątów są takie, że skład ma być trochę lepszy od tegorocznego.
Od tego oszczędnościowego?
Pewnie tak
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Westchnął prosiaczek i podreptał dalej...
żart
żart
MOTOR LUBLIN
W sumie jak miasto daje juz ten 1mln to mogloby dac 10mln i za 2 lata mielibysmy DMP jakby dobrze poszlo, proste nie
?
Popek pisze:W sumie jak miasto daje juz ten 1mln to mogloby dac 10mln i za 2 lata mielibysmy DMP jakby dobrze poszlo, proste nie?
Rozbawiłeś mnie... Miasto nawet 500,000 zł nie daje to o nagle o 10bańkach gadac...
Żużel moim życiem MOTOR
1. Jeleniewski
2. Miesiąc
3. Woodward
4. Kudriaszow
5. Miśkowiak
6. Bober
7. Malczewski
To jest moj typ
2. Miesiąc
3. Woodward
4. Kudriaszow
5. Miśkowiak
6. Bober
7. Malczewski
To jest moj typ
Żużel moim życiem MOTOR
pawelK pisze:1. Jeleniewski
2. Miesiąc
3. Woodward
4. Kudriaszow
5. Miśkowiak
6. Bober
7. Malczewski
To jest moj typ
żadnych szans nawet na połowę wymienionych zawodników
pawelK pisze:Popek pisze:W sumie jak miasto daje juz ten 1mln to mogloby dac 10mln i za 2 lata mielibysmy DMP jakby dobrze poszlo, proste nie?
Rozbawiłeś mnie... Miasto nawet 500,000 zł nie daje to o nagle o 10bańkach gadac...
Nie wyczuwasz sarkazmu?
Negocjacji chyba ciąg dalszy. Dziś pod stadionem stał bus Patryka Beśko. Chyba, że przystanął u nas w drodze do Krosna 
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Hela pisze:Negocjacji chyba ciąg dalszy. Dziś pod stadionem stał bus Patryka Beśko. Chyba, że przystanął u nas w drodze do Krosna
To jest dopiero armata
Żużel moim życiem MOTOR
henek1234 pisze:pawelK pisze:1. Jeleniewski
2. Miesiąc
3. Woodward
4. Kudriaszow
5. Miśkowiak
6. Bober
7. Malczewski
To jest moj typ
Na ponad połowę czyli 4 jak najbardziej.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Czarek pisze:henek1234 pisze:pawelK pisze:1. Jeleniewski
2. Miesiąc
3. Woodward
4. Kudriaszow
5. Miśkowiak
6. Bober
7. Malczewski
To jest moj typ
Na ponad połowę czyli 4 jak najbardziej.
Pytanie: Których czterech ?
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
Hela pisze:Negocjacji chyba ciąg dalszy. Dziś pod stadionem stał bus Patryka Beśko. Chyba, że przystanął u nas w drodze do Krosna
Ja widziałem że miał bardzo długą sesję zdjęciową w okolicach tego busika.
Przecież to śledzie wyprzedają cały swój kram na spłatę zadłużenia. W Łodzi opchnęli dwa silniki i opony a w Ostrowie siodełka i 3 tłumiki. Sprawka chce gaźnik i kierownicę dla nowego zawodnika by się przypodobać w czasie rozmów kontraktowych!