KUBKI I NOWE SZALIKI !!!
Re: ZAPISY NA KOSZULKI "LUBELACY" !!!
Kosa dowiedz się please o te rozmiary dziecięce, bo ostatecznie w pierwszej edycji nie uzyskaliśmy od producenta żadnych informacji mimo, że obiecał podać rozmiarówkę.
Mattex pisze:Dobrze a jak z płatnością ? wysyłamy na konto czy jak ?
wszystko jest napisane na wczesniejszych stronach tego tematu, wystarczy poszukac
METHANOL ADVENTURE TEAM
OK ZACZYNAMY DRUGĄ I OSTATNIĄ AKCJĘ Z KOSZULKAMI "LUBELACY" !!!
Po tych zapisach nie będzie już możliwości zamówienia tej koszulki, cena ta sama - 25zł.
Jeśli chodzi o rozmiary to radzę patrzeć na szerokość i długość koszulki, a nie 'wzrost'.

Tym razem zapisy będą wyglądały trochę inaczej, zapisać można się na 2 sposoby:
1. Wpłata na konto, podanie w tytule przelewu nicku z forum oraz ilość i rozmiary zamawianych koszulek.
2. Wpłata osobista w piątek od 19 do 20 na stadionie.
nie robię żadnych list na forum, bo za duże z nimi zamieszanie jest.
Koszulki zamawiam w poniedziałek rano, więc czas na realizację przelewu jest do poniedziałku.
NUMER KONTA:
mBank 62 1140 2004 0000 3102 6949 0030
Marcin Kosiński
ul. Wyspiańskiego 26
20-454 Lublin
Po tych zapisach nie będzie już możliwości zamówienia tej koszulki, cena ta sama - 25zł.
Jeśli chodzi o rozmiary to radzę patrzeć na szerokość i długość koszulki, a nie 'wzrost'.

Tym razem zapisy będą wyglądały trochę inaczej, zapisać można się na 2 sposoby:
1. Wpłata na konto, podanie w tytule przelewu nicku z forum oraz ilość i rozmiary zamawianych koszulek.
nie robię żadnych list na forum, bo za duże z nimi zamieszanie jest.
Koszulki zamawiam w poniedziałek rano, więc czas na realizację przelewu jest do poniedziałku.
NUMER KONTA:
mBank 62 1140 2004 0000 3102 6949 0030
Marcin Kosiński
ul. Wyspiańskiego 26
20-454 Lublin
Naczelny obrońca Karola Barana.
Jeśli nie możesz przelewem, to tak. W piątek 19.07 od 19:00 do 20:00 będę rozdawał zaległe koszulki i zbierał pieniądze za nowe.
Chciałbym jeszcze dodać, że koszulki na 100% będą gotowe przed meczem z Gdańskiem.
Kosa a co z moimi koszulkami z pierwszej edycji ? bo na PW wogóle nie odbierasz.
KosaRKS pisze:W piątek 19.07 od 19:00 do 20:00 będę rozdawał zaległe koszulki i zbierał pieniądze za nowe.
-
Pirat
Mikas ,są koszulki dziecięce ale nikt ich nie wymierzył. W jakim wieku masz dzieciaka?
KosaRKS pisze:KosaRKS pisze:W piątek 19.07 od 19:00 do 20:00 będę rozdawał zaległe koszulki i zbierał pieniądze za nowe.
Jeszcze jakbyś wskazał miejsce byłbym bardzo wdzięczny
ehh nastepny
na logike koszulki bedzie rozdawal w tym samym miejscu gdzie zbieral pieniadze
na logike koszulki bedzie rozdawal w tym samym miejscu gdzie zbieral pieniadze
METHANOL ADVENTURE TEAM
Mała zmiana - zbieram zamówienia i rozdaję zaległe koszulki w PIĄTEK OD 18:00 DO 19:30 NA STADIONIE
Przelałam kasę na dwie koszulki L i XL. Mógł byś potwierdzić moje zamówienie? grazka52
szkoda ze terazKosaRKS pisze:Mała zmiana - zbieram zamówienia i rozdaję zaległe koszulki w PIĄTEK OD 18:00 DO 19:30 NA STADIONIE
Poinformowałes gdy ja teraz jestem na stadionie
Witam z tej strony Mateusz (1 osoba z wczorajszej listy) prosił bym o zmianę rozmiaru z "S" na "M". Dziękuje bardzo i przepraszam za kłopot

KosaRKS pisze:Jakie teraz? 2 dni temu.
Mam ważniejsze rzeczy na głowie niż siedzenie na forum
ja też.
spoko, nie ma problemu
Mattex pisze:Witam z tej strony Mateusz (1 osoba z wczorajszej listy) prosił bym o zmianę rozmiaru z "S" na "M". Dziękuje bardzo i przepraszam za kłopot
spoko, nie ma problemu
O rany, nie było mnie na forum parę dni, czyli juz znowu nie moge zamowic? :/ chciałbym 5 koszulek, M - 1 , L - 3 , XL - 1. Zaraz moge zrobic przelew i wysle Ci na maila potwierdzenie, bede meega wdzieczny
Da rade? Napisz mi na PW
Wyślij mi potwierdzenie na kosalbn@gmail.com Niestety nie możesz chyba czytać PW, bo nie masz 10 postów. 
Dzieki, juz robie przelew i wysylam Ci zaraz potwierzenie.