Flint pisze:Myślałem, że wolałbyś to robić z dziewczętami, ale ok. Płci wybierać ci nie zamierzam. Wiedz jednak, że ja wolałbym to robić jednak z kobietami.
Frajernie taka jak ty trzeba tepic, nie mam w zwyczaju kierowac do nikogo takich tekstow, ale uderzyles we mnie, obraziles mnie, wiec jedyne co moge zrobic to wystawic Ci co trzeba.
Ok, zadzwonię, nawinę "Cześć, jestem Józek, dzwonię do ciebie, bo nie znasz się na speedwayu, i chciałbym nauczyć cię tego i owego. Jeśli się nie da, to jesteś stracony, i nie widzę dla ciebie przyszłości" (tu wjadę smutną buźką)
Wiedzialem, ze taka bedzie odpowiedz internetowy hejterze
Polecam ci poczytać swoje posty z zeszłęgo sezonu na temat Miesiąca typie.
Ale co ma tutaj Miesiac do Barana? Zadalem ci konkretne pytanie to odpisujesz od dupy strony na temat Miesiaca. Czlowieku scenariusz twojej aktywnosci na tym forum jest zawsze taki sam. Jak Karol przez 70% sezonu daje dupy po calosci to siedzisz jak mysz pod miotla. A kiedy tylko Karolowi wyjdzie jakis mecz, to wyskakujesz jak filip z konopii i ublizasz co 2 uzytkownikowi i zachowujesz sie, jakby twoj guru co najmniej awansowal do GP. A twoj guru zrobil 10pkt z najgorsza druzyna (poza Rawiczem) w calej I lidze. Oprocz tego gdyby nie kuriozalna sytuacja z Kudriaszovem twoj pupil skonczyl by z 8 pkt i jak zwykle dalby dupy w najwazniejszym momencie. Ale to oczywiscie w swoim zwyczaju pomijasz
A gdzie byl Karol w biegu 5 i GDZIE BYLBY TERAZ KAROL, GDYBY NIE NUMER KUDRIASZOVA? Chyba zapomniales co sie dzialo w I odslonie tego biegu Wytrzezwiej.
Oglądałeś Rambo?
Tam był dobry dialog. Brzmiał on "W Twojej dupie". Ot ciekawostka.
Brawo, tym wpisem tylko udowodniles jakim jestes dnem
Mam ci przytoczyc kilka spotkan, ktore przegralismy lub nie zdobylismy bonusa wlasnie przez twojego guru? Mam ci przytoczyc niedawne mecze w ktorych Karol robil za statyste? Na prawde daruj sobie. Bo jezeli myslisz, ze ktos nagle zacznie uwazac twojego guru za kozaka i stawiac go ponad Kuciape, Jelenia czy Miesiaca to grubo sie mylisz. Jeszcze daleka droga, zeby Karol odkupil swoje winy i mogl nazwac sie Profesjonalista, jeszcze mu duzo brakuje.
Proponowałbym ci, żebyś przytoczył spotkania Miesiąca z zeszłego sezonu, gdzie jechałeś z nim jak po burej suce, a teraz nagle stwierdził (oczywiście po pierwszych meczach w sezonie), że to lider, że coś tam, że bla bla.
Czlowieku o czym ty pieprzysz? Gadamy o Karolu czy o Miesiacu? Masz jakies rozdwojenie? Gdzie byl Karol przez polowe sezonu? to raz. A dwa NIGDY W TYM SEZONIE NIE NAZWALEM MIESIACA LIDEREM. Wiec przestan pajacu wmawiac, ze cos mowilem kiedy tego nie mowilem. Tak sie sklada, ze jakis czas temu Maxx napisal, ze w tym sezonie liderem jest Miesiac. No i tak sie sklada, ze rozpoczalem z nim dyskusje twierdzac, ze zdecydowanym liderem w tym sezonie jest K-U-C-I-A-P-A i jezeli chcesz, to znajde ta dyskusje i ja tutaj wkleje. Zyczysz sobie tego? BYlem pierwszym, ktory stwierdzil, ze Kuciapa bedzie TOP 10 I ligi. Wiec daruj sobie chlopie bo z kims mnie pomyliles.
A zdanie tych, którzy nie znają się na żużlu (tak, mam tu na myśli ciebie) nie biorę w ogóle pod uwagę, i co najwyżej raz im mogę coś napisać. Każda kolejna wymiana zdań nie ma sensu, bo to tak, jakby rozmawiać ze ślepym o kolorach. Skumałeś ziomuś follow up? Jeśli nie, to ci przetłumaczę, że więcej dyskutować z tobą nie będę, bo szanuję swój czas, o.
e: KAROL BARAN, KAROL <klap klap>
![]()
Srasz a nie znasz sie na zuzlu, przeczytaj sobie 5 razy to co ci napisalem powyzej. No i zrozum, to jest FORUM na ktorym kibice dykutuja o druzynie, wynikach i postawie zawodnika x czy y. Naturalnym jest, ze jednych sie chwali, a po drugich sie jedzie. To forum a nie kolko wzajemnej adoracji Karola Barana i Pawla Miesiaca. Dam ci taki przyklad, czy widziales kiedys, zebym chociaz raz wrzucil na Profesora, krola, mojego guru Miskowiaka? Albo zebym wrzucal na Stachyre lub kiedys Na Rymela, Sledzia itp itd? NIE! dlaczego? Poniewaz jechali tak jak od nich tego oczekiwalem. Jezeli natomiast trafia sie koles, ktorzy notorycznie opuszcza treningi bez zadnego wytlumaczenia, jezdzi na jakichs pseudo-motorach i pluje nam kibicom i klubowi prosto w pysk to nie dziw sie, ze 1-2-3 udane wystepy nie zamazuja ogolnego bardzo negatywnego i amatorskiego obrazu jaki sam wykreowal sobie na wlasne zyczenie Karol. Miesiac w zeszlym roku jechal, zwlaszcza na wyjazdach, piach totalny wiec logiczne jest, ze spotka sie to z krytyka tak? Docera to do ciebie? MIesiaca nie jade, bo widze ze solidnie przeproacowal zime, zainwestowal w sprzet i jedzie na maksa. Zamknal mi usta i nawet moge go pochwalic za tegoroczna psotawe. Ale nie licz, ze nagle zaczne robic z niego mistrza swiata i okolic bo jeszcze jest za wczesnie. Pojmij to chlopie. Na tym koncze dyskusje. Generalnie nic do Ciebie nie mialem mimo, ze pare razy podnosiles mi cisnienie, ale obrazac sie nie pozwole takze koncze ta dyskusje i generalnie mam cie w 4 literach i w d***e mam twoje teorie, ze sie nie znam. Tak sie sklada, ze na tym forum bylo i jest kilku uzytkownikow, ktorzy maja wiedze duzo wieksza ode mnie i ich tekstem ktory ty skierowales w moja strone bym sie przejal, ale ty sie do tego zacnego grona nie zaliczas. Mimo wszystko pozdrawiam.