Motor Lublin - ŻKS Ostrovia 22.06.2013 (sobota), 19:30
Re: Motor Lublin - ŻKS Ostrovia 22.06.2013 (sobota), 19:30
Po treningu garść spostrzeżeń.
Borowicz wymiata. Przyjemnie patrzeć.
Jeleń na nowych silnikach fruwa. Maciek i Paweł tylko ciutkę za nim.
Kudriaszow daje radę. Trochę niepokoją silniki Łukaszewskiego.
Wydaje mi się że Ostrów trochę przeholował z tym wrzaskiem na temat toru. Nasi przygotowali beton i spasowali się do niego. A Ostrów musi do niego dopasować się dopiero. A przecież wiedzieli jakie tu są potrzebne silniki.
Borowicz wymiata. Przyjemnie patrzeć.
Jeleń na nowych silnikach fruwa. Maciek i Paweł tylko ciutkę za nim.
Kudriaszow daje radę. Trochę niepokoją silniki Łukaszewskiego.
Wydaje mi się że Ostrów trochę przeholował z tym wrzaskiem na temat toru. Nasi przygotowali beton i spasowali się do niego. A Ostrów musi do niego dopasować się dopiero. A przecież wiedzieli jakie tu są potrzebne silniki.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:Nasi przygotowali beton i spasowali się do niego.
hmm, ciekawe czy dzisiejsza zlewa nie pokrzyżuje przygotowania takiego toru jutro.
Dzisiaj w ten tor poszło 9 polewaczek i nie było tego widać. A taki mocny deszcz to tylko ubił nawierzchnię. co najwyżej lekko ją zwilżył. Jutro wyjdzie słońce dojdzie temperatura i beton zwiąże że hej.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:.Trochę niepokoją silniki Łukaszewskiego.
Wogóle mnie to nie dziwi
Mam nadzieje ze ten caly komisarz po dzisiejszych opadach przyjedzie, zalamie rece i powie "jedzta Panowie, ja tu nic nie poardze" i Ostrow poplynie do 30. Ogolnie w tym roku Ostrow prezentuje sie dobrze, ale jak przychodzi do potyczki z Lublinem to wychodzi ich normalne oblicze i dalej ich nienaqidze, mimo ze sa przykladem profesjonalnego klubu, niech wiec cierpia jutro :/
Heh a ja sie nadal boje, juz kiedys przygotowalismy beton na Reszow, Zielonke i rok temu Gniezno. Przytaczac wyniki? Beton w Lublinie jest nie do przyjecia i zawsze robi nerwowke. Ciekawe jakie beda nasze miny jak okularnik ze Skora sie spasuja od poczatku 
Jeśli to prawda z tym betonem to padaka total. Ale ja wciąż mam nadzieję, że w Lublinie słowo "beton" oznacza tyle, co "kopa" w Gnieźnie czy Ostrowie...
Ale serki to nie Rzeszow/Zielona/Gniezno. To zespol nie na awans tylko na utrzymanie w lidze.
A my za to mamy w skladzie samych Rickardssonow
Lublin = Przyczepny tor i tak byc powinno zawsze. Obysmy sobie jutro nie pluli w brode.
Ja mysle, ze beton na jutro to tylko i wylacznie efekt zapowiedzianej wizyty komisarza. Jutrzejszy komisarz to nie jest niestety Zenek Plech i podejrzewam, ze moglby przyczepic sie do ostro zbronowanej nawierzchni
Tak czy siak, biorac pod uwage rzekome 'latanie' Jelenia na treningu i obecnosc Borowicza w skladzie, nie powinnismy ich wypuscic z ~38 punktow i byc na dobrej drodze do zgarniecia bonusa.
- MikeMistrz
- Senior
Jeśli w obu meczach pojechałby Borowicz, to spokojnie można jechać po 5 punktów z Ostrowem. W ogóle, według mnie wszystkie te minimalnie przegrane mecze, można było wygrać gdybyśmy jechali z normalnym gościem na juniorce. Trochę ciężko się jedzie, jak 3 zera można dopisać z urzędu do naszego dorobku.
te mecze to bysmy wygrali gdyby jechal cam i jelen , zawsze sie mozna tlumaczyc czyms jest jak jest i szansa na bonusy jest duza a o to tez w sumie chodzi , kasy troche sprawka przyoszczedzil i mysle ze jak dlugow nie bedzie bo w sumie i z czego to na nastepny sezon do bobera ktos konkrety dojdzie
tor twardy chyba i wciaz ubijany. komisarz instruuje polewaczke ale raczej zadowolony
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
I prosze. Komisarz i sędzia załatwił mecz..
dzieki Paweł, witaj II ligo....
- tezetomaniak
- Trener
mlody26 pisze:I prosze. Komisarz i sędzia załatwił mecz..
Całkiem fajny mecz załatwili
Ciekawe czy prezes odda kasę ruskiemu
Ostatnio zmieniony 22 czerwca 2013, o 21:39 przez tezetomaniak, łącznie zmieniany 1 raz.
Mecz bardzo dobry, niestety obejrzany w TV( z koszmarnym komentarzem). Cieplutko mieliśmy, Podejrzewam że jakby spotkanie było rozegrane o 16 to Ostrów nie dałby nam najmniejszych szans.
Ostatnio zmieniony 22 czerwca 2013, o 21:41 przez GIGI, łącznie zmieniany 2 razy.
uffff, odszczekuje...... Carlos, Ciapek i Jeleń - szacun !!!
Ostatnio zmieniony 22 czerwca 2013, o 21:41 przez pavell, łącznie zmieniany 1 raz.
Niesamowity mecz
Potwierdzający, że w pierwszej lidze w tym sezonie może się zdarzyć wszystko. Ten Perszing ciekawy zawodnik, przyjechał i zrobił zawody... Na szczęście zwycięskie dla nas! Teraz WSZYSCY DO OSTROWA, jedziemy po bonus
Potwierdzający, że w pierwszej lidze w tym sezonie może się zdarzyć wszystko. Ten Perszing ciekawy zawodnik, przyjechał i zrobił zawody... Na szczęście zwycięskie dla nas! Teraz WSZYSCY DO OSTROWA, jedziemy po bonus
Co za mecz, wyznacznikiem jest zdarte gardło przy transmisju itvlu
.
Muszę: Borowicz sprzedał.
Muszę: Borowicz sprzedał.
Lubelski Klub Węglowy
Borowicz przecież przyjechał tylko testować maszyny
Ale i tak wolę jego testującego maszyny niż Arka M.
A Andriej to za ostatni start mam nadzieję, że dostanie kasę jak za trójkę. No i kara finansowa też zostanie pokryta... Panie prezesie?
A Andriej to za ostatni start mam nadzieję, że dostanie kasę jak za trójkę. No i kara finansowa też zostanie pokryta... Panie prezesie?
hm... paradoks: aby pokonać Ostrów wystarczyło położyć się na torze...

pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
manitou!!
lepiej się czujesz po tym jak kurwdiaszow wypiął dupę na fair play??
p...zda jesteś i tyle
p...zda jesteś i tyle
- tezetomaniak
- Trener
Kudriaszow nie pierwszy raz robi sobie jaja z zasad fair play.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... noD_k4-1kk
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... noD_k4-1kk
michalw pisze:manitou!!
p...zda jesteś i tyle
Już zapomniałeś, jak rok temu się Wasz gwiazdor kładł u nas na torze
Lubelski Klub Węglowy