Czaja jednak faktycznie dostał zgodę Częstochowy. Pieniądze czynią cuda. Ostrów jest tak zdesperowany, że czuję niezłe cyrki Widery odnośnie toru. Będzie stawał na głowie, żeby doprowadzić do jak najtwardszego toru. Mobilizują się jak nigdy.
Byłbym spokojniejszy jakby był Woodward, bo jeśli prawdą jest to, że w piątek nie będzie na treningu Kudriaszowa (bo ma Rosję?) to puszczanie w ciemno Andrieja jest mocno ryzykowne.
Zapowiada się ciekawy mecz.
Motor Lublin - ŻKS Ostrovia 22.06.2013 (sobota), 19:30
Re: Motor Lublin - ŻKS Ostrovia 22.06.2013 (sobota), 19:30
Taki ciekawy jak i ten poprzedni :p
To znaczy na torze się coś działo nawet ale wynik...
To znaczy na torze się coś działo nawet ale wynik...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Re: Motor Lublin - ŻKS Ostrovia 22.06.2013 (sobota), 19:30
No ok, biora Czaje. Ale i tak, na chlodno rzecz biorac, to jakikolwiek inny wynik niz co najmniej +10 dla nas to bedzie troche kicha dla naszych rajderow.
W mojej ocenie mamy duze szanse powalczyc na wyjezdzie z Ostrowem, wiec bez przesady z ta sila razenia po wzmocnieniu Czaja. Ja zachwouje spokoj:) Trener Marian pewnie tez, wiec Kudriaszow i Madej w skladzie wcale mnie nie zdziwia.
Cama o tyle szkoda, ze bardzo przyjemnie patrzy sie na jego jazde w tym sezonie, no i nalezy mu sie jakis kotlet na ogorkach, a tak to Karol zgarnie wszystko:)
W mojej ocenie mamy duze szanse powalczyc na wyjezdzie z Ostrowem, wiec bez przesady z ta sila razenia po wzmocnieniu Czaja. Ja zachwouje spokoj:) Trener Marian pewnie tez, wiec Kudriaszow i Madej w skladzie wcale mnie nie zdziwia.
Cama o tyle szkoda, ze bardzo przyjemnie patrzy sie na jego jazde w tym sezonie, no i nalezy mu sie jakis kotlet na ogorkach, a tak to Karol zgarnie wszystko:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]