Żużel w TV
Re: Żużel w TV
komentarz itvl ,,probierz, probierz i probierz,, Probierz został trenerem Lechii Gdańsk i niech na Boga to zostawi już w spokoju.
Skąd wy tam bierzecie tych realizatorów w ITVL?
Ostatni łuk, Lebiedevs atakuje nasza parę, a tymczasem oglądamy Puodżuksa, który jedzie sam 50 metrów z przodu. WTF???
Ostatni łuk, Lebiedevs atakuje nasza parę, a tymczasem oglądamy Puodżuksa, który jedzie sam 50 metrów z przodu. WTF???
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
czytajcie dokladnie to co leci na zielono, ktos psize jakies farmazony
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Dzięki za radę, ale ja tam wole mecz oglądać niż czytać jakieś gówno :p
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Piguła pisze:Kargolo pisze:A szczerze mówiąc to tak patrzyłem na ten tenis czekając na transmisję i zastanawiałem się co ludzie w tym widzą i czym komentator tak się podnieca. Przecież nudne to jak flaki z olejem.
Pewnie fani tenisa mówią to samo o żużlu, jeżdżą w kółko i tyle, czym to się emocjonować
Chyba nie widzieli co Miesiąc wyprawia w tym sezonie
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
meesha pisze:Dzięki za radę, ale ja tam wole mecz oglądać niż czytać jakieś gówno :p
Słusznie meesha:)
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Maxx pisze:meesha pisze:Dzięki za radę, ale ja tam wole mecz oglądać niż czytać jakieś gówno :p
Słusznie meesha:)
slusznie, ze slusznie Maxx
Komentarz na Eurosporcie pozostawiał wiele do życzenia, i przypomina ten z ITVL sprzed 2 lat. Mylenie zawodników (Artiom jako RZ za Emila, komentator uparcie twierdzi, że jedzie Emil, potem zmienia zdanie by potem znów mówić o Emilu, MJJa nazywa Jesperem Jensenem), na takim poziomie jak EuroSport nie przystoi.

Kargolo pisze:Piguła pisze:Kargolo pisze:A szczerze mówiąc to tak patrzyłem na ten tenis czekając na transmisję i zastanawiałem się co ludzie w tym widzą i czym komentator tak się podnieca. Przecież nudne to jak flaki z olejem.
Pewnie fani tenisa mówią to samo o żużlu, jeżdżą w kółko i tyle, czym to się emocjonować
Chyba nie widzieli co Miesiąc wyprawia w tym sezonie
pewnie nie
smerf_997 pisze:Komentarz na Eurosporcie pozostawiał wiele do życzenia, i przypomina ten z ITVL sprzed 2 lat. Mylenie zawodników (Artiom jako RZ za Emila, komentator uparcie twierdzi, że jedzie Emil, potem zmienia zdanie by potem znów mówić o Emilu, MJJa nazywa Jesperem Jensenem), na takim poziomie jak EuroSport nie przystoi.
Pewnie go myli ze starym Monbergiem