grazka52 pisze:Ale fajne koszulki, Szkoda że wcześniej nie widziałam jak wyglądają. Jak byś miał w zapasie chętnie kupię

Grażka będzie jeszcze akcja koszulkowa w tym sezonie także pilnuj, a sobie zamówisz
A teraz sprawa najważniejsza..chciałem wszystkich przeprosić i muszę was zawieść, ale...nikt nie dostanie takiego szalika bo dostałem tylko jeden w gratisie za zwłokę w realizacji zamówienia..

Paczka doszła, tak jak obiecali, ale pewnie ani mi ani nikomu innemu nie uśmiecha się dziś cisnąć na stadion w ten deszcz.. Proponuję tak..jeśli jutro będzie ładna pogoda to robimy odbiór dla wszystkich, jeśli będzie natomiast pogoda taka jak dziś bądź zbliżona, to robimy odbiór tylko dla zdesperowanych chętnych, którzy jadą na wyjazd, bądź tych co chcą iść w koszulce i szaliku gdzieś w niedzielę na komunię

Także zależy od pogody..jeśli będzie ładna, to chciałbym się w miarę możliwości tego jutro pozbyć

godzinę podam wieczorem, jak przestudiuję pogodę na jutro.
Edytka mi podpowiada, że ten szalik można by bardzo szybko przerobić na nasze klubowe barwy, w środku tło dać białe, obramowanie liter czarne, na dole niebieski pasek i zamiast reklamy nazwę klubu..co wy na to? Albo napis główny zamienić na Motor Lublin, a speedway fans na dole tu gdzie teraz jest reklama. Co najważniejsze szalik jest TKANY a nie dziany jakie robiliśmy do tej pory, więc jest dużo porządniejszy..można zabierać głos w luźnej dyskusji