Pimp my kibic - czyli "kup pan(i) gadżet"
Re: Pimp my kibic - Czapki zimowe
a można jeszcze zamówić kuszulkę + szalik ??
Magnix pisze:a można jeszcze zamówić kuszulkę + szalik ??
kiedy nastempna akcja ma byc na koszulki i szaliki??
- Egon
- Zawodowiec
Nastempna?
A przy okazji. Paczek jeszcze nie dostałem więc już na odbiór umawiamy się na trening przed nastĘpnym meczem czyli piątek-sobota w godzinach popołudniowych. Dokładną godzinę podam jak już będzie wiadomo co i jak.
A przy okazji. Paczek jeszcze nie dostałem więc już na odbiór umawiamy się na trening przed nastĘpnym meczem czyli piątek-sobota w godzinach popołudniowych. Dokładną godzinę podam jak już będzie wiadomo co i jak.
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
To będzie jeszcze możliwość zakupienia gadżetów ?
Będzie, nie macie się o co bać. Być może pojawi się też coś nowego.
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
Chciałabym jeszcze zamówić szalik.
Gdzie można go odebrać, jak z płatnościami? (sorry jeżeli gdzieś na forum są te inf., ale nie znalazłam)
Gdzie można go odebrać, jak z płatnościami? (sorry jeżeli gdzieś na forum są te inf., ale nie znalazłam)
- Egon
- Zawodowiec
Szalik możesz zamówić bo zamówiłem kilka więcej. A jeśli chodzi o płatność to ostatni post na stronie 97.
Jakoś nie dochodzą moje posty? JEstem zainteresowany kupnem szalika i koszulki
Koszulka rozmiar M Z napisem Majus ,
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Na szalik masz pewnie szanse, bo Egon zajmujący się zamawianiem gadżetów za każdym razem zamawia kilka sztuk więcej
A jeśli chodzi o koszulki, to obawiam się, że będziesz musiał poczekać do kolejnej akcji, ponieważ lista została zamknięta jakiś czas temu i teraz czekamy na paczkę z koszulkami już zamówionymi 

Czesc!
Mam pytanko troche z innej beczki- moze sie ktos podzielic albo wskazac zrodlo loga klubu najlepiej w wektorach albo ewentualnie jakis jpg w wiekszej rozdzielczosci? wygooglalem cos ok 600x600 ale to troche za male...
Mam pytanko troche z innej beczki- moze sie ktos podzielic albo wskazac zrodlo loga klubu najlepiej w wektorach albo ewentualnie jakis jpg w wiekszej rozdzielczosci? wygooglalem cos ok 600x600 ale to troche za male...
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Ja rezerwuje szalik , dzis zrobie przelew.
- Egon
- Zawodowiec
Re: Pimp my kibic - czyli "kup pan(i) gadżet"
Ok. Szalików zamówiłem kilka sztuk więcej tak jak pisał Mati więc jeśli ktoś jeszcze się zdecyduje to mi pisać PW, smsa czy coś, albo zaczepiać mnie na meczu. Zapytałem jak tam nasze zamówienie, no i jest w realizacji jedno jak i drugie niby. W tamtym roku też zamawialiśmy akurat jak był długi weekend i trwało to podobnie. Jak będę coś wiedział więcej to napiszę.
hej, można zamówić koszulkę?
Niestety tak to działa, że nie można sobie zamówić koszulki kiedy się komuś podoba. Trzeba poczekać na większą, zorganizowaną akcję. Takowa właśnie trwa, ale zapisy są już zakończone i czekamy tylko na realizację, więc trzeba poczekać na następną. Jak długo - ciężko powiedzieć. Trzeba obserwować ten wątek. Pozdrawiam 
Czy jest szansa że będą szaliki na niedzielny mecz z Gdańskiem?
- Egon
- Zawodowiec
Koszulki były wczoraj robione więc o ile do jutra do mnie dotrą to będzie można je odebrać jeśli ktoś bardzo potrzebuje na niedzielę. Ale będzie mnie trzeba o tym uprzedzić bo nie wybieram się autem wiec wezmę tylko te które muszę. W piątek wyjeżdżam na weekend do Torunia więc ciężko będzie mnie złapać
Odbiór dla wszystkich odbędzie się na przedmeczowym treningu w następnym tygodniu, niezależnie czy będzie to piątek czy sobota. Proszę wszystkich, żeby w miarę możliwości się stawili do odbioru, bądź po uprzedzeniu mnie można zlecić odbiór innej osobie.
Ed. Aha pytanie było o szaliki ale odpowiedź taka sama
jeśli dostane paczkę jutro to będzie można odebrać. Będę pisał jutro czy doszło do mnie. Jeśli nie to wszyscy odbierający stawiają się za tydzień na treningu! Pora popołudniowa więc nie powinno być problemu z frekwencją.
Odbiór dla wszystkich odbędzie się na przedmeczowym treningu w następnym tygodniu, niezależnie czy będzie to piątek czy sobota. Proszę wszystkich, żeby w miarę możliwości się stawili do odbioru, bądź po uprzedzeniu mnie można zlecić odbiór innej osobie.
Ed. Aha pytanie było o szaliki ale odpowiedź taka sama
Egon pisze:Odbiór dla wszystkich odbędzie się na przedmeczowym treningu w następnym tygodniu, niezależnie czy będzie to piątek czy sobota.
Raczej ani piątek ani sobota bo w piątek jest już mecz.
Egon, czy wiesz co się dzieje z szalikami? Coś się strasznie ociągają.
Czy to takie trudne, żeby zrozumieć, że jak będzie coś wiedział to da znać? Ludzie! Dajcie żyć chłopakowi!!
On samymi szalikami na co dzień się nie zajmuje wbrew pozorom.
On samymi szalikami na co dzień się nie zajmuje wbrew pozorom.
- Egon
- Zawodowiec
To, że rzadziej zaglądam na forum nie znaczy, że się sprawą nie zajmuję. Szaliki mam obiecane na piątek i tego się trzymam. Był jakiś problem w firmie z maszyną dziewiarską czy jak to się tam nazywa, nie znam się
Ale już wszystko ok i nadrabiają zaległości. Koszulki leżą w pudle u mnie w pokoju od kilku dni, więc odbiór gadżetów tak jak mówiłem w piątek, ale szczegóły będę jeszcze tu pisał.
Zostało jeszcze kilka szalików wolnych więc jeśli ktoś chce proszę pisać PW, sms, dzwonić itd.
Zostało jeszcze kilka szalików wolnych więc jeśli ktoś chce proszę pisać PW, sms, dzwonić itd.
W jakiej cenie te szaliki i koszulki i jak to wyglada jest jakoś do wglądu ? Wiem, że wcześniej pewnie pisze, ale nie mam za bardzo czasu. Fajnie jakby ktoś napisał.
Oskarinho pisze:W jakiej cenie te szaliki i koszulki i jak to wyglada jest jakoś do wglądu ? Wiem, że wcześniej pewnie pisze, ale nie mam za bardzo czasu. Fajnie jakby ktoś napisał.
szalik - 23zł wygląda tak -> https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/185193_345484222208972_708375694_n.jpg
koszulka - 85zł wygląda tak -> http://img12.imageshack.us/img12/1659/image2giq.jpg (zamiast TŻ jest MOTOR LUBLIN)
Ale fajne koszulki, Szkoda że wcześniej nie widziałam jak wyglądają. Jak byś miał w zapasie chętnie kupię 
grazka52 pisze:Ale fajne koszulki, Szkoda że wcześniej nie widziałam jak wyglądają. Jak byś miał w zapasie chętnie kupię
NIKT nie zamawia na zapas, bo skąd wiadomo jaki rozmiar?
Poza tym to nie 5zł tylko 85zł, więc chyba nie będzie chętnego który by założył taką kasę