$korzen$ pisze:Czyli jedziemy skladem:
Jelen
Kudriaszov
Miesiac
Cam
Kuciapa
Lukaszewski
Madej
?
Kurde ja mam mieszane uczucia co do Ruskiego, jak on jechal ze startu? Bo jak nie bedzie chodzila szeroka i decydowal start, to ja jednak nie wiem, czy nie puscil bym Trojana. Nie lubie Ruskich to raz, a dwa Trojan zawsze byl zawodnikiem swojego toru i od lat na swoim owalu w zdecydowanej wiekszosci przypadkow robi swoje. Nie wiem czy to dobra decyzja z Ruskim. Nie zapominajmy rowniez, ze Trojan w Lodzi przywiozl 3 razy bardzo cenne 4:2. Ja bym puscil Rafala, ale tym razem obym sie mylil.
Tak jedziemy takim składem.
Kudriaszov miał wczoraj na treningu takie same czasy co Jeleń i to na obydwu motorach, które ma przygotowane na ligę. Miał na początku problem ze startami, ale po konsultacjach z Danielem i jego wskazówkach na koniec treningu połapał sie co pozmieniac i powinno byc jutro dobrze. Ani Karol ani Rafał na treningu nawet się nie zbliżyli do czasów Kurdiaszova, ale nikt ich nie skreśla i jeśli ktoś da jutro ciała to mają szansę szybko wrócic do składu jeśli popracują nad sprzętem (tyczy się to szczególnie Karola, który ze sprzętem jest w rozsypce i jako zawodowiec musi szybko cos z tym zrobić jeśli chce sie załapać do składu i zarabiac pieniądze, bo poki co mając jeden motor na wejście do składu nie ma szans, bo nikt nie zaryzykuje z takim zapleczem wystawienia go w meczu).