Treningi

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
mlody26
Junior

Re: Treningi

#7151 Postautor: mlody26 » 27 kwietnia 2013, o 09:23

Czarek pisze:
GeloSMT pisze:Gelu nijak nie mam ochoty bronić Karola ale wczoraj na treningu mieliśmy nowiutki silnik i jak sam widziałeś ten silnik jechał dobrze niestety podczas drugiego wyjazdu spod taśmy ten właśnie nowy silnik zrobiony typowo pod Lubelski tor zatarł się i wszystko *uj strzelił :(

Karol oprócz podejścia mentalnego powinien zmienić mechanika. Jemu ciągle coś się psuje i zaciera, zwłaszcza gdy jest nowe.

Ostatni raz pozacierało sie chyba w 2010r. Tu nie ma nic do mechanika bo ten jest ok. Kazdy silnik moze sie zatrzec w najmniej spodziewanym momencie i nie jest to niczyja wina. Wczoraj jechal dobrze i nie byla to ra sama jednostka co w Lodzi..

Sledzio
Trener
Kontakt:

#7152 Postautor: Sledzio » 27 kwietnia 2013, o 13:45

Na dzisiaj przewidziany jest jakiś trening ?

Radoskon

#7153 Postautor: Radoskon » 27 kwietnia 2013, o 13:45

Sledzio pisze:Na dzisiaj przewidziany jest jakiś trening ?

wyzej masz napisane cos odnoscie tego

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#7154 Postautor: $korzen$ » 27 kwietnia 2013, o 14:04

Czyli jedziemy skladem:

Jelen
Kudriaszov
Miesiac
Cam
Kuciapa
Lukaszewski
Madej

?

Kurde ja mam mieszane uczucia co do Ruskiego, jak on jechal ze startu? Bo jak nie bedzie chodzila szeroka i decydowal start, to ja jednak nie wiem, czy nie puscil bym Trojana. Nie lubie Ruskich to raz, a dwa Trojan zawsze byl zawodnikiem swojego toru i od lat na swoim owalu w zdecydowanej wiekszosci przypadkow robi swoje. Nie wiem czy to dobra decyzja z Ruskim. Nie zapominajmy rowniez, ze Trojan w Lodzi przywiozl 3 razy bardzo cenne 4:2. Ja bym puscil Rafala, ale tym razem obym sie mylil.

Radoskon

#7155 Postautor: Radoskon » 27 kwietnia 2013, o 14:09

widocznie jezdzil lepiej niz trojan skoro trener zdecydowal sie na ruska logiczne a i dac szanse mu tez trzeba nawet jak podobnie sie prezentowali, ja nie wiem po co sciagana rafala do nas gdzie mamy wymagajacy tor a on sobie nigdy na takich nie radzil ale coz moze brano pod uwage jego wystepy i objezdzenie na wyjazdach hmm

Piguła
Szkółkowicz

#7156 Postautor: Piguła » 27 kwietnia 2013, o 16:19

$korzen$ pisze:Trojan zawsze byl zawodnikiem swojego toru i od lat na swoim owalu w zdecydowanej wiekszosci przypadkow robi swoje.

nie wiem czy po jednym treningu można Rafała nazwać zawodnikiem naszego toru

alfkrystian
Szkółkowicz

#7157 Postautor: alfkrystian » 27 kwietnia 2013, o 19:29

W poprzednim sezonie częściej u nas trenował niż Baran

Awatar użytkownika
GeloSMT
Junior

#7158 Postautor: GeloSMT » 27 kwietnia 2013, o 22:21

Tak się zastanawiam czy tutaj kilka osób ma kompleks Barana???
Skoro On taki słaby i dziad i wgl to po co o Nim pisać?
"Znafcy" mechaników,tunerów,częstotliwości treningów i wszystkich innych Baranowych materii może już dość i niech każdy zajmie się czymś innym ? :shock:

Szkoda,że żaden kibic nie zapytał czy ze zdrowiem Naszego zawodnika jest wszystko ok po wczorajszym upadku, ale po co skoro to tylko słaby Baran :(

Awatar użytkownika
Kargolo
Trener

#7159 Postautor: Kargolo » 27 kwietnia 2013, o 22:34

Karol w tym momencie jest za słaby żeby być w składzie drużyny. A jak właśnie z jego zdrowiem? Bo całkiem nieprzyjemnie wyglądał ten upadek...
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!

Awatar użytkownika
GeloSMT
Junior

#7160 Postautor: GeloSMT » 27 kwietnia 2013, o 22:40

Tego,że się nie załapał w uczciwej walce nikt nie podważa nie należało się miejsce nie jedzie ale po co szydzić???
Karol po upadku dość mocno przy*ebał kolanem w płot i właśnie z tym kolanem jest drobny problem

Deri
Senior

#7161 Postautor: Deri » 27 kwietnia 2013, o 22:50

Ale tutaj nie chodzi o Karola bo każdy , przynajmniej ja go bardzo lubie ,tu chodzi o to ze : flind pisał ze będzie woził Pawlickich ,młody ze ma zajawke teraz Ty ze ma silniki od Kubicy!!! Może przestańcie pisać o Karolu (i go bronić bo z postu na post pogrążacie się).
Karol sam wyjdzie z cienia i to szybciej niż nam się wydaje :D
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#7162 Postautor: mikas » 27 kwietnia 2013, o 22:53

$korzen$ pisze:Czyli jedziemy skladem:

Jelen
Kudriaszov
Miesiac
Cam
Kuciapa
Lukaszewski
Madej

?

Kurde ja mam mieszane uczucia co do Ruskiego, jak on jechal ze startu? Bo jak nie bedzie chodzila szeroka i decydowal start, to ja jednak nie wiem, czy nie puscil bym Trojana. Nie lubie Ruskich to raz, a dwa Trojan zawsze byl zawodnikiem swojego toru i od lat na swoim owalu w zdecydowanej wiekszosci przypadkow robi swoje. Nie wiem czy to dobra decyzja z Ruskim. Nie zapominajmy rowniez, ze Trojan w Lodzi przywiozl 3 razy bardzo cenne 4:2. Ja bym puscil Rafala, ale tym razem obym sie mylil.

Tak jedziemy takim składem.
Kudriaszov miał wczoraj na treningu takie same czasy co Jeleń i to na obydwu motorach, które ma przygotowane na ligę. Miał na początku problem ze startami, ale po konsultacjach z Danielem i jego wskazówkach na koniec treningu połapał sie co pozmieniac i powinno byc jutro dobrze. Ani Karol ani Rafał na treningu nawet się nie zbliżyli do czasów Kurdiaszova, ale nikt ich nie skreśla i jeśli ktoś da jutro ciała to mają szansę szybko wrócic do składu jeśli popracują nad sprzętem (tyczy się to szczególnie Karola, który ze sprzętem jest w rozsypce i jako zawodowiec musi szybko cos z tym zrobić jeśli chce sie załapać do składu i zarabiac pieniądze, bo poki co mając jeden motor na wejście do składu nie ma szans, bo nikt nie zaryzykuje z takim zapleczem wystawienia go w meczu).
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Kargolo
Trener

#7163 Postautor: Kargolo » 27 kwietnia 2013, o 23:51

mikas pisze:Ani Karol ani Rafał na treningu nawet się nie zbliżyli do czasów Kurdiaszova, ale nikt ich nie skreśla i jeśli ktoś da jutro ciała to mają szansę szybko wrócic do składu jeśli popracują nad sprzętem (tyczy się to szczególnie Karola, który ze sprzętem jest w rozsypce i jako zawodowiec musi szybko cos z tym zrobić jeśli chce sie załapać do składu i zarabiac pieniądze, bo poki co mając jeden motor na wejście do składu nie ma szans, bo nikt nie zaryzykuje z takim zapleczem wystawienia go w meczu).

Niestety tylko z definicji ;) No ale życzę mu zdrówka. Im szybciej złapie zajawkę tym lepiej dla nas ale strasznie denerwuje wieczny brak przygotowania na początku sezonu.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!

Awatar użytkownika
Chaser
Junior

#7164 Postautor: Chaser » 28 kwietnia 2013, o 00:59

Ten Baran to już niech da sobie spokój z tym sportem, oszczędzi kibicom nerwów. Jak to możliwe, że zawodnik na początku sezonu ma jeden motor ? :shock:

Sebek

#7165 Postautor: Sebek » 28 kwietnia 2013, o 16:54

Tylko u Karola to jest możliwe.

LEON1978

#7166 Postautor: LEON1978 » 28 kwietnia 2013, o 17:35

Trzeba by zapytac jednorekich na miescie...dlaczego jeden osiolek
Mysle ze jeden trening zobaczymy do piatku ,same debesciaki przeciez to wystarczy

Dla mnie taki jest bilans jak narazie

-najgorzej zarzadzany klub ligi (rawicz z polowe mniejsza kasa sto razy lepiej prowadzony)
-zajawka puscila kase tylko on wie gdzie
-trojan ogladal silownie w tvn u burnejki ,sprzetu tez brak
-mamy trzech zawodnikow przygotowanych do sezonu i jednego ambitnego ruska ,oraz JEDNEGO juniora to za malo na ten sezon na pozostanie w lidze, a za rok po spadku trzech druzyn e-ligi ,bedzie jescze wieksza masakra

Ja mam tylko jedna prosbe ,czy nie moze ktos wstrzasnac P.Zukiem czy P.Wojciechowskim ,to oni wyczarowali Pana D.S to niech go teraz odczaruja

Dla tego klubu trzeba goscia ktory wezmie swoja pensje ,to mu wystarczy i zacznie serio zarzadzac klubem i choc troche czuje zuzel

Szkoda nerwow w tym roku na ten folwark D.S

Awatar użytkownika
spokojny
Junior

#7167 Postautor: spokojny » 28 kwietnia 2013, o 21:31

LEON1978 pisze:Trzeba by zapytac jednorekich na miescie...dlaczego jeden osiolek
Mysle ze jeden trening zobaczymy do piatku ,same debesciaki przeciez to wystarczy

Dla mnie taki jest bilans jak narazie

-najgorzej zarzadzany klub ligi (rawicz z polowe mniejsza kasa sto razy lepiej prowadzony)
-zajawka puscila kase tylko on wie gdzie
-trojan ogladal silownie w tvn u burnejki ,sprzetu tez brak
-mamy trzech zawodnikow przygotowanych do sezonu i jednego ambitnego ruska ,oraz JEDNEGO juniora to za malo na ten sezon na pozostanie w lidze, a za rok po spadku trzech druzyn e-ligi ,bedzie jescze wieksza masakra

Ja mam tylko jedna prosbe ,czy nie moze ktos wstrzasnac P.Zukiem czy P.Wojciechowskim ,to oni wyczarowali Pana D.S to niech go teraz odczaruja

Dla tego klubu trzeba goscia ktory wezmie swoja pensje ,to mu wystarczy i zacznie serio zarzadzac klubem i choc troche czuje zuzel

Szkoda nerwow w tym roku na ten folwark D.S

Po pierwsze (przynajmniej dla mnie) to szkoda nerwów na czytanie twoich postów. 3ch zawodników przygotowanych do sezonu? Rozumiem:Kuciapa,Miesiąc,Jeleniewski a Cameron to zapewnie tragicznie przygotowany i nieobjeżdżony tak? Później piszesz że to za mało aby się utrzymać a następnie piszesz że spadają 3 zespoły z E-ligi i wtedy to już masakra.To w końcu spadamy czy się utrzymujemy i walczymy za rok ze spadkowiczami z E-ligi? Poza tym co oznacza prezes który weźmie swoją pensje i mu wystarczy? Oskarżasz prezesa że podbiera klubową kase? To poważnie zarzuty...

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#7168 Postautor: niespokojny » 28 kwietnia 2013, o 21:52

Ktoś pisał że w I lidze nie ma komisarzy. Z ciekawostek zasłyszanych w Ostrowie - był komisarz i obserwator. Oczywiście na zyczenie. Ale jeżeli ktoś się łudzi, że Grudziadz, Gdansk, Ostrow i Lodz nie skorzystaja z takiej możliwości to... jest naiwny. Proponowałbym robić treningi na "różnym" torze. Tak na wszelki wypadek gdyby Grzesiu Dzikowski przyjechał i pozamiatał 8)

spokojny pisze:to szkoda nerwów na czytanie twoich postów.

A gacie juz Ci opadly?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

simona
Szkółkowicz

#7169 Postautor: simona » 28 kwietnia 2013, o 22:03

Chaser pisze:Ten Baran to już niech da sobie spokój z tym sportem, oszczędzi kibicom nerwów. Jak to możliwe, że zawodnik na początku sezonu ma jeden motor ? :shock:

na tyle chyba jego stać :( może wypowie się publicznie na ten temat prezes jak faktycznie jest z tymi wypłatami na przygotowanie do sezonu :) tylko niech powie prawdę , a powie jak się pomyli :lol: :lol: i nie bronię tu Karola ani innych zawodników wiedzieli jakie kontrakty podpisują i najważniejsze z KIM !!!! z najbardziej wiarygodną osobą klubu żużlowego :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#7170 Postautor: Maxx » 28 kwietnia 2013, o 22:09

Dariusz S. wybrał najlepszych z najtańszych żeby sezon odjechać, spadku nie było a w kasie zostało... Sprawki rzecz jasna:) Tyle na temat tego dziadostwa.

Awatar użytkownika
spokojny
Junior

#7171 Postautor: spokojny » 28 kwietnia 2013, o 22:26

niespokojny pisze:Ktoś pisał że w I lidze nie ma komisarzy. Z ciekawostek zasłyszanych w Ostrowie - był komisarz i obserwator. Oczywiście na zyczenie. Ale jeżeli ktoś się łudzi, że Grudziadz, Gdansk, Ostrow i Lodz nie skorzystaja z takiej możliwości to... jest naiwny. Proponowałbym robić treningi na "różnym" torze. Tak na wszelki wypadek gdyby Grzesiu Dzikowski przyjechał i pozamiatał 8)

spokojny pisze:to szkoda nerwów na czytanie twoich postów.

A gacie juz Ci opadly?

Mi to juz rece opadaja... Te forum to kraina wiecznych pesymistow niezadowolonych z niczego(nie mowie o kazdym bo sa tu naprawde madre i obiektywne osoby). Zycze aby takowe osoby pozostaly kiedys bez zuzla na dobre parenascie lat to naucza sie doceniac czyjs trud i mozliwosc emocjonowania sie liga. Dziekuje dobranoc.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#7172 Postautor: Łoptymista » 29 kwietnia 2013, o 07:26

Ten trud to jest doceniany kazdego miesiaca przy pomocy wyplaty, wiec juz moze darujmy sobie ten patos.

A zeby bylo na temat wie ktos juz jak sa planowane treningi w tym tygodniu. No dobra... jak nie treningi to moze chociaz jeden trening?

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#7173 Postautor: Cooper » 29 kwietnia 2013, o 15:25

niespokojny pisze:Ktoś pisał że w I lidze nie ma komisarzy. Z ciekawostek zasłyszanych w Ostrowie - był komisarz i obserwator. Oczywiście na zyczenie. Ale jeżeli ktoś się łudzi, że Grudziadz, Gdansk, Ostrow i Lodz nie skorzystaja z takiej możliwości to... jest naiwny

Z ciekawosci - czy my zamierzamy zaprosic komisarza/obserwatora do Rawicza, Gdanska itd.?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Sledzio
Trener
Kontakt:

#7174 Postautor: Sledzio » 29 kwietnia 2013, o 15:29

Nie ma na to pieniędzy 8)

Awatar użytkownika
GeloSMT
Junior

#7175 Postautor: GeloSMT » 29 kwietnia 2013, o 19:57

Trening najprawdopodobniej w Czwartek i z tego co się orientuje będzie to jedyny dzień treningowy :lol: