Pimp my kibic - czyli "kup pan(i) gadżet"
Re: Pimp my kibic - Czapki zimowe
A jednak jest drożej, choć cena miała nie wzrosnąć.
Złotówkę drożej, nic tylko się powiesić...
Zapewne Egon nie przypuszczał, że chętnych na szaliki będzie "aż" 20 osób.
Zapewne Egon nie przypuszczał, że chętnych na szaliki będzie "aż" 20 osób.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
nie chodzi oczywiście o 1zł...
- Egon
- Zawodowiec
Cena netto za szalik przy tej ilości to 18zł. Rachunek prosty, doliczyć 30zł za kuriera bo paczka jest duża i zawsze wychodzi i tak że muszę coś dołożyć, bo a to ktoś nie zapłaci, a to dupa Maryny. Przy takiej ilości gdzie bym nie zamówił to i tak nie będzie tanio. W sezonie zrobi się jeszcze jedną akcję i przy 200szt będzie to powiedzmy 13zł u najtańszego producenta. Komuś nie pasuje to może się wypisać i kupić sobie "klubowy" na stadionowym straganie za 30zł bo tyle chyba kosztuje. Kto chce się wypisać z powodu "wygórowanej" ceny proszę tylko napisać albo PW albo tutaj żeby na darmo na niego nie czekać. Przymusu żadnego nie ma.
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Witam, chciabym zamowic koszulke do kogo mam sie zglosic?
-
mechanizator
- Junior
Dusia21 pisze:Witam, chciabym zamowic koszulke do kogo mam sie zglosic?
Dopisz się na listę która jest na jednaj stronie wcześniej podając rozmiar i ewentualny napis na koszulce
a jaki jest najmniejszy rozmiar? bo ja potrzebuje s lub xs w zaleznosci od rozmiarow producenta