Skład na sezon 2013

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
klops
Junior

Re: Skład na sezon 2013

#4251 Postautor: klops » 1 lutego 2013, o 20:10

Jakby to ujęła posłanka Pawłowicz, prezentacja pod względem merytorycznym jałowa i bezproduktywna.

Nie wiem po niej nic nowego. Nie było drugiego juniora, nie było "niespodzianki" było za to tradycyjne wodolejstwo Prezesa i krótkie wypowiedzi zawodników. Jestem zawiedziony.
a czego wypociny wytłumacz mi czego.

Veloz65

#4252 Postautor: Veloz65 » 1 lutego 2013, o 20:21

Jeszcze a propos prezentacji to zapowiadającego na sezon trzeba koniecznie brać tego facia od Stowarzyszenia, całkiem ogarnięty i ładnie mówi. Ten który zastępuje Śtp. Mariusza to masakra.
Jeżeli chodzi o skład no to już zmian nie będzie. Tak sobie myślę że może lepiej dobrze opłacić 6 niż byle jak 8 zawodników. Powinni mieć kasę na sprzęt i wtedy to już tylko umiejętności będą najważniejsze. A ci co są, no cóż to nie czołówka z GP ale jednak jeździć potrafią. Drugim juniorem bym się nie martwił bo pewnie już jeden albo i dwóch "gości" jest dogadanych. Nie dziwiłbym się też gdyby Borowicz u nas zagościł. W tym wszystkim jasnym punktem jest też i trener. W końcu okazało się że jest najlepszy w Polsce. Fakt że zna się na żużlu jak mało kto. Trzeba jakieś pocieszenie znaleźć i cierpliwie poczekać do pierwszego meczu. Wtedy zobaczymy tak naprawdę co jest warta ta drużyna. Egzamin będzie bardzo trudny ale i jego wynik myślę że będzie bardzo znaczący

jerry78
Trener

#4253 Postautor: jerry78 » 1 lutego 2013, o 20:30

kibicLBN pisze:Brawa jednak dla sekretarza 8) I nie mówię o sekretarzu zawodów ;)

Faktycznie Truskawie ten żart o S.A. w klubie się udał, nie ma co :)

Awatar użytkownika
michal5555

#4254 Postautor: michal5555 » 1 lutego 2013, o 20:32

Dobre show :D Ale organizacja spraw technicznych jak zwykle padła. To ze taka galeria jest za mała to każdy wie, ale jakoś wszyscy się upchneli . Kolejna porażka to że nagłośnienie słychać było tylko w pierwszych rzędach, na górze to chyba nic nie słyszeli. Pomysł z występami bardzo fajny.

A i jeszcze chyba co niektórzy chyba przesadzili z alkoholem :D Bo niezła siarę ten koleś robił co się tak darł.

Zaratustra
Kadrowicz

#4255 Postautor: Zaratustra » 1 lutego 2013, o 20:38

Ponudzili my się trochę i poszli 8) Jak prezesu ogłosił się polskim patriotą otoczonym swoimi bohaterami, to go przestałem słuchać. Powiedział coś w miarę sensownego jeszcze?

Gecko
Szkółkowicz

#4256 Postautor: Gecko » 1 lutego 2013, o 20:39

Aż się prosiło żeby na koniec po tych ruchomych schodach zjechała taczka

Zaratustra
Kadrowicz

#4257 Postautor: Zaratustra » 1 lutego 2013, o 20:51

Wardzała mówił jakiś czas temu, że prawdopodobnie dojdzie jeszcze jeden obcokrajowiec. Ktoś zorientowany wie o kogo chodziło?

Awatar użytkownika
pizek

#4258 Postautor: pizek » 1 lutego 2013, o 21:58

Zaratustra pisze:Wardzała mówił jakiś czas temu, że prawdopodobnie dojdzie jeszcze jeden obcokrajowiec. Ktoś zorientowany wie o kogo chodziło?

Taa na bank zobaczymy obcokrajowca skoro przez tyle czasu nie udało się zakontraktować nikogo :shock: Ja osobiście czuje się mega rozczarowany. Dojdzie jeszcze nam Kret i skład marzenie...wtedy naprawdę trzeba będzie się przyzwyczaić, ale chyba to nie o to w tym wszystkim chodzi.

Jeszcze prezesowi odbije się czkawką to okienko transferowe i podpisane kontrakty. Po 3 meczach u nas ludzie zobaczą jak to jest dokładnie z tym naszym składem a wtedy frekwencja spadnie do 2500 osób i zacznie się problem. Nie raz już to było przerabiane i nikomu to na dobre nie wyszło. Wtedy nawet te kontrakty podpisane w oparciu o budżet 1,4 mln nie wystarczą i znowu sezon z długiem. Prezes martwił się o Grudziądz, Gniezno a to my tak naprawdę jesteśmy w czarnej dupie. Ja osobiście po tym sezonie nic dobrego się nie spodziewam. Uważam, że potencjał sponsora, bum na żużel, dotacje z miasta zostały roztrwonione i wracamy do punktu wyjścia...

Zaratustra
Kadrowicz

#4259 Postautor: Zaratustra » 1 lutego 2013, o 22:17

pizek pisze:
Zaratustra pisze:Wardzała mówił jakiś czas temu, że prawdopodobnie dojdzie jeszcze jeden obcokrajowiec. Ktoś zorientowany wie o kogo chodziło?

Taa na bank zobaczymy obcokrajowca skoro przez tyle czasu nie udało się zakontraktować nikogo :shock: Po 3 meczach u nas ludzie zobaczą jak to jest dokładnie z tym naszym składem a wtedy frekwencja spadnie do 2500 osób i zacznie się problem. ..

Pisałem o obcokrajowcu w czasie przeszłym,a nie przyszłym.

Co do frekwencji, to ta na poziomie 2,5 tysiąca wcale by nie była taka zła, przy obecnym składzie :)

Awatar użytkownika
Hela
Kadrowicz

#4260 Postautor: Hela » 1 lutego 2013, o 22:27

O Linqvista :lol:
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!

Zaratustra
Kadrowicz

#4261 Postautor: Zaratustra » 1 lutego 2013, o 22:31

Aż o taki ekstremizm naszego trainera jednak bym nie podejrzewał :D

Awatar użytkownika
poli
Senior
Kontakt:

#4262 Postautor: poli » 1 lutego 2013, o 23:12

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#4263 Postautor: Gelo » 2 lutego 2013, o 00:34

Gdzie te gwizdy i taczki? I po co pyszczeć zza klawiatury? Ja jestem zawiedziony składem. Liczyłem, że jednak będzie chociaż jedna gwiazda zagraniczna. Faceci, których mamy w składzie to goście, którzy wiedzą o co w tym sporcie chodzi - i tylko na to możemy liczyć. Ważne, żeby dwóch z nich wypaliło - jak nie wypalą to spadamy do 2 ligi, jak wypalą możemy załapać się do czwórki. Żaden z nich od kilku lat nie pokazał na co ich stać, bo pełnili raczej funkcję "zapchajdziury". Teraz mają szansę wziąć los drużyny w swoje ręce. A gala - żenada - jak sie nie umie tego robić - to po co robić.

nowykibic

#4264 Postautor: nowykibic » 2 lutego 2013, o 03:13

Witam Was serdecznie! Założyłem profil, tylko po to, żeby Wam powiedzieć, że jesteście żałośni:) Wypisujecie jakieś brednie o prezesie, składzie itd... Ciekawi mnie jak "Wy" byście prowadzili klub, jakich zawodników kontraktowali, na co pieniądze wydawali? Czytać się tego nie chce. Macie żużel w naszym mieście, przychodzi niedziela, idziemy na stadion, wygrają czy nie? Jest fajnie!!! Zawodnicy życie poświęcają! Wiadomo Każdy na wyższym stanowisku coś sobie zachachmęci i tak będzie po wsze czasy, ale cieszmy się tym co mamy!!! Mentalność Polaków, nic tylko narzekać! Mielibyśmy najlepszych zawodników, to i tak ktoś dołoży swoje trzy grosze. Na coś będzie narzekał. SKANDAL!!!
Dziękuję, to był mój pierwszy i ostatni post. Z pozdrowieniami dla wszystkich tych, którzy lubią zapach żużlowych spalin:)

Awatar użytkownika
poli
Senior
Kontakt:

#4265 Postautor: poli » 2 lutego 2013, o 08:09

Awatar użytkownika
radonis
Zawodowiec

#4266 Postautor: radonis » 2 lutego 2013, o 08:46

Wydaje się, że dla popularyzacji żużla w Lublinie to pomysł z prezentacją drużyny w Olimpie całkiem dobry. Ile przypadkowych ludzików przyszło.
Tylko jak dostaniemy łomot w Gdańsku to nie wiem czy ktoś się zdecyduje przyjść wtedy na mecz.

I druga rzecz. Ze zdjęć wynika, że najlepiej z zawodników bawił się Karol. Uśmiechnięty, wyluzowany. Trener też tryska energią, a reszta pełen dół :)

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#4267 Postautor: GIGI » 2 lutego 2013, o 09:45

Prawdziwi kibice głodni zużla i zapachu rycyny wymieszanego z metanolem pojawią się na meczu, niezależnie od wyniku z Gdańskiem. Skład mamy jaki mamy, trzeba robić swoje. A co miał Wardzała powiedzieć? |Czy to jego wina że nie mamy żadnej armaty w składzie?? Wielkim plusem tego składu jest obecność wszystkich zawodników na każdym treningu. Pożyjemy, zobaczymy. W dalszym ciągu twierdzę że na naszym torze jesteśmy w stanie sprawić łomot każdej drużynie.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#4268 Postautor: Cooper » 2 lutego 2013, o 10:29

Prezentacja jak prezentacja, ja się szału nie spodziewałem. Można było jednak puścić z głośnika jakieś Eye of the tiger jak zjeżdżali tymi schodami... no i mam nadzieję, że kiedyś doczekamy się jakiegoś bardziej ostrego, męskiego wykonania "Wszyscy na stadion", bo takie wykony jak wczoraj to trochę siara. To jest speedway, ma być czad, a nie oaza jakas. Nagłośnienie też średnio, tam gdzie stałem praktycznie nic nie można było zrozumieć, może ktoś przytoczy żart Truskawy?:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#4269 Postautor: Łoptymista » 2 lutego 2013, o 10:32

Moze ktos napiscac cos wiecej o tej SA?

Ja prezentacjem, a raczej jej fragmenty, sledzilem w ITVL. Nie zauwazylem nikogo z Urzedu Miasta, ani sponsorow. Byli? Mowili cos ciekawego? Slyszalem za to wypowiedz prezesa, naprade sugeruje mu korzystanie z pomocy kogos kto bedzie ocenial to co on chce powiedziec. Ta wypowiedz o bohaterstwie naszych zawodnikow, ktorzy podpisali kontrakty byla żenująca.

owen1989
Senior

#4270 Postautor: owen1989 » 2 lutego 2013, o 10:45

Cooper pisze:Prezentacja jak prezentacja, ja się szału nie spodziewałem. Można było jednak puścić z głośnika jakieś Eye of the tiger jak zjeżdżali tymi schodami... no i mam nadzieję, że kiedyś doczekamy się jakiegoś bardziej ostrego, męskiego wykonania "Wszyscy na stadion", bo takie wykony jak wczoraj to trochę siara. To jest speedway, ma być czad, a nie oaza jakas. Nagłośnienie też średnio, tam gdzie stałem praktycznie nic nie można było zrozumieć, może ktoś przytoczy żart Truskawy?:)

Myslalem, ze juz nikt tego nie napisze i ze to tylko moje takie odczucie :D Dla mnie te wystepy nijak sie mialy do tej prezentacji... Zrobili te wystepy chyba jakby na sile, zeby cokolwiek bylo, bo tak to prezentacja by trwala 20 minut i do domu. Co te tance maja w ogole do zuzla ? O tym spiewaniu to juz nawet nie ma co wspominac, bo chyba bardziej takie wykonania pasowaloby do wystepu w kosciele a nie na prezentacji zuzlowcow :P Ale no jak juz ktos wczesniej wspomnial... jaka druzyna taka prezentacja.

Awatar użytkownika
mustafa
Zawodowiec

#4271 Postautor: mustafa » 2 lutego 2013, o 10:54

co do prezentacji to była całkiem możliwa. byłoby znacznie lepiej gdyby było lepsze nagłośnienie - za dużo niskich tonów i momentami ledwo co było słychać, poza tym gdyby nie psuły się mikrofony i poprowadził to ktoś z większą charyzmą (eh... trudno komukolwiek zastąpić śp. Mariusza Stypułę).

Co do zawodników to widać było, że najbardziej wyluzowani byli Ci co siedzą już jakiś czas w tym klubie :) Skład mamy jaki mamy, ale skoro walczymy o środek tabeli, to dobrze, że nie są to jakieś zagraniczne wynalazki, tylko zawodnicy którzy są "na miejscu" i w pełni dyspozycyjni, myślę że na naszym torze nie będzie na nas mocnych 8)

A co do "Chodź pomaluj mój świat", to szkoda, że nikt z zarządu nie dał jakoś znać, że zamierza to puszczać na prezentacji, to ściągnąłbym koleżankę Gosię, która to śpiewała i poleciałoby w "oryginale" :lol:

Gecko
Szkółkowicz

#4272 Postautor: Gecko » 2 lutego 2013, o 10:59

Łoptymista pisze:Moze ktos napiscac cos wiecej o tej SA?

Ja prezentacjem, a raczej jej fragmenty, sledzilem w ITVL. Nie zauwazylem nikogo z Urzedu Miasta, ani sponsorow. Byli? Mowili cos ciekawego? Slyszalem za to wypowiedz prezesa, naprade sugeruje mu korzystanie z pomocy kogos kto bedzie ocenial to co on chce powiedziec. Ta wypowiedz o bohaterstwie naszych zawodnikow, ktorzy podpisali kontrakty byla żenująca.

Prezes mówił jeszcze o tym że zrobi konferencję na której zaprezentują nowych sponsorów, wczoraj nie mógł ujawnić ich nazw bo zarządy były nieobecne w Lublinie...

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#4273 Postautor: Hans » 2 lutego 2013, o 11:11

Obejrzałem retransmisję, kabaret pierwsza klasa ! :D

Sledzio
Trener
Kontakt:

#4274 Postautor: Sledzio » 2 lutego 2013, o 12:02

Gelo pisze:Gdzie te gwizdy i taczki? I po co pyszczeć zza klawiatury?

Już nie przesadzaj. Były dwa gwizdy na 200 osób :lol: :lol: to źle ? :lol: Co jak co, ale klawiatura rządzi :lol: :lol:

Co do prezentacji ŻE-NA-DA. Strata czasu i zawracanie ludziom głowę. Nie wiem po jaką cholerę ta prezentacja, chyba po to aby jakiś szum był w mediach o klubie że coś się dzieje miłego :) :lol: Skoro jest prezentacja, człowiek myśli że dowie się jaka jest dograna kadra na 99,9% nawet tych co podpisali a ich nie było, a tu nic. ŻE-NA-DA.

Na koniec. Mam nadzieje że żużlowcy nie skończyli tak w ARCHIWUM jak piłkarze Lubelskiego Motoru po piłkarskiej gali na globusie :lol: :lol:

grzesiek
Szkółkowicz
Kontakt:

#4275 Postautor: grzesiek » 2 lutego 2013, o 12:50

A ja znalazłem tez jakis pozytyw i mądre słowo Sprawki w tym wszystkim, a mianowicie to że trener będzie miał na treningach do dyspozycji wszystkich zawodników, włacznie z Kudriaszowem. Z tym że w dwie godziny jest ich w stanie zwołać trochę go poniosło :lol: ale treningi będą ciekawe. Będziemy wiec rycerzami własnego toru i na mecze u nas na pewno bedzie po co przychodzić.
NA ZAWSZE WIERNI !!!

CHCESZ DOSTAĆ BILET NA MECZ?? ZAJRZYJ NA NASZ FANPAGE
https://www.facebook.com/ncplusfelicitylublin/

Nasz Salon NC+ w FELICITY w sezonie 2019 będzie wspierał Lubelski Żużel

https://www.facebook.com/Kamery-Lublin/