henek1234 pisze:,a kibice niech zaopatrzą się w słoneczniki i do RZ..... na mecze![]()
Henek nie muszą aż do Rzeszowa, bo Rzeszów będzie w u nas... Trojan, Baran, Miesiąc i... bardzo możliwe, że Kuciapa będą u nas jednak...
henek1234 pisze:,a kibice niech zaopatrzą się w słoneczniki i do RZ..... na mecze![]()
RadeKas pisze:Jak dla mnie zawodnik na druga linie bardzo ok. W Lublinie pewnie bedzie pod 10 punktow krecil. I guzik mnie obchodzi czy jest z Rzeszowa, Ostrowa czy z Rumunii. Byle jezdzil na poziomie.
mOrphe pisze:bo Rzeszów będzie w u nas... Trojan, Baran, Miesiąc i... bardzo możliwe, że Kuciapa będą u nas jednak...
$korzen$ pisze:btw. ptaszki cwierkaja, ze Jelen blisko Lodzi.
nomeni pisze:mOrphe pisze:bo Rzeszów będzie w u nas... Trojan, Baran, Miesiąc i... bardzo możliwe, że Kuciapa będą u nas jednak...
Barana można raczej wykreślić z tej listy Rzeszowiaków...
kilar pisze:Pierwsze co mi sie skojarzylo z Trojanowskim, to narzekanie na nasz tor po meczu z Orlem.
Oskarinho pisze:Najlepsze jest to, że przez te 126 stron gdybania tyle, a nazwisko Trojanowski padło może ze 2 razy.
Łoptymista pisze:Pytania kto jeszcze bedzie w skladzie. Nalezy miec tylko nadzieje, ze beda to zawodnicy skuteczniejsci od Trojana.