Dawid Stachyra
Re: Dawid Stachyra
Deri skąd masz info o Dawidzie i Gnieźnie? 
Zawsze mnie dziwiły takie pytania. Myślisz że ktoś odpowie?
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Nie wiem czy odpowie czy nie odpowie, ale szukałem info na różnych portalach sportowo-żużlowych, stronie startu, forum startu i informacji o zakontraktowaniu Dawida nie zauważyłem. Więc nie wiem co tym sądzić.
Dawid nie krył wczoraj ze ma "bardzo blisko do Gniezna". Sprawa jego odejścia jest przesądzona. Trener Wardzała powiedział że pomysł na skład ma, zawodników na rynku kilku ciekawych zostało ale do tego trzeba rozmawiać bo za tydzień już będzie po okienku transferowym.
Dobrze że ten człowiek jest(będzie) trenerem, oby skład był perspektywiczny. Niestety zostaje Nam tylko jeden wychowanek, tzn. oby został. 
miedziany pisze:Nie wiem czy odpowie czy nie odpowie, ale szukałem info na różnych portalach sportowo-żużlowych, stronie startu, forum startu i informacji o zakontraktowaniu Dawida nie zauważyłem. Więc nie wiem co tym sądzić.
Pewnych źródełek sie nie zdradza
Ale jesli Sprawka nie załatwi kontraktu z Miskiem do wtorku to i o nim mozemy tylko pomarzyć(powiem ze Misiek bardzo ale to bardzo chce u nas byc
ps.a i jeszcze jedno Borowicz tez nie będzie czekał
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
Może warto by się zainteresować trochę Puzonem w takim bądź razie. Na mecze w Rawiczu, Grudziądzu czy Gdańsku nawet by się przydał??
Mysle ze nie bedzie az tak zle ,hmmm ale to tylko mysle 
Jak nic nie załatwi Sprawka do konca tego tygodnia to czeka nas sezon składem z samymi II ligowcami
Jak nic nie załatwi Sprawka do konca tego tygodnia to czeka nas sezon składem z samymi II ligowcami
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
Puzon i Jeleniewski. W sumie na Rawicz nie jest to głupi pomysł 
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Deri pisze:
Ale jesli Sprawka nie załatwi kontraktu z Miskiem do wtorku to i o nim mozemy tylko pomarzyć(powiem ze Misiek bardzo ale to bardzo chce u nas byc)
ps.a i jeszcze jedno Borowicz tez nie będzie czekała gwarantuje wam ze wrto w niego inwestować
No nie rób już w grudniu Sprawce antyreklamy, bo jeszcze przed świętami zaczniemy go ponownie wywozić na taczce
Uważam, że w takich klubach, jak KMŻ, zawsze należy kuć żelazo póki gorące. Była duża szansa awansować, to trzeba to było wykorzystać. Wiadomo, że po udanym sezonie najlepsi dostaną "ciekawsze" propozycje z bardziej profesjonalnych (ustabilizowanych, żeby nie było
Super by było, żeby Misiek i Dawid zostali. Byli prawdziwymi liderami, ale wykreowali się na nich w trakcie sezonu, a nie przed. Na Miśka trochę liczyliśmy, ale tego że aż tak będzie odstawał od reszty zespołu, chyba się nie spodziewaliśmy. Dlatego i przyszły sezon może być podobny. Jeśli Stachyra i Miśkowiak odejdą, to na "nazwiska" w zamian, lepiej się nie nastawiajmy. Znowu musi ktoś "wypalić". I tu rola działaczy, by kontraktowali takich zawodników, którzy będą mieli na to "szanse" i/lub będzie im się "chciało" to zrobić.
- Egon
- Zawodowiec
Może mi ktoś powiedzieć skąd są te zdjęcia i co to za flagi? 
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
Jeśli Włókniarz rezygnuje z Zengoty to ten może pójść do Gniezna a co z tym idzie zrezygnują wtedy ze Stachyry.
Sytuacja z zatrudnieniem MJJ pokazuje tylko dobitnie z jakimi nazwiskami musi sie mierzyc Dawid szukajac miejsca w elidze. Paradoksalnie za chwile bedzie musial pewnie zaczac obnizac swoje zadania w elidze, zeby tylko gdziekolwiek sie zalapac. Bo niestety KSMu nie da sie obnizyc. A stad juz niewielki krok do pozostania w I lidze (kasa moze i jeszcze mniejsza, ale za to punkty latwiejsze).
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Trzeba przyznać ze Czewa zmontowala bardzo ciekawa i mocna paczke, beda walczyc o mistrza. Bedzie ostra walka oby nie spasc
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
No to k... ładnie. Ktoś tu nieźle tyłka nadstawia. Pytanie komu i za ile? Bo kto to akurat wiadomo.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Tragedia. Coraz bardziej realny wydaje się scenariusz z ogromnym długiem. Prezes już na koniec sezonu wiedział, że zawodników pokroju Dawida w 2013r. w Lublinie nie będzie.
a czego wypociny wytłumacz mi czego.
- tezetomaniak
- Trener
Niech Stachyra przynajmniej nie pieprzy, bo od połowy poprzedniego sezonu mówił, że zmienia klub.
W ekstralidze zabrakło miejsca i rura zmiękła : O
Za dużo SyFów, jak z nowymi tłumikami.
W ekstralidze zabrakło miejsca i rura zmiękła : O
Za dużo SyFów, jak z nowymi tłumikami.
mówił , mówił ale nie dziwne że klub nawet z nim słowa nie zamienił...nie gadają z Miśkowiakiem, nie gadają ze Stachyrą to z kim karwa fa gadają?
mimo powagi sytuacji spowodowanej brakiem kontraktów po przeczytaniu tego artykułu chce mi się śmiać - z tego skomlenia Stachyry. No bezczelność zawodników nie zna granic.
tu się nie ma z czego śmiać, Stachyra (pomijając jego wcześniejsze deklaracje itd) pokazał jak profesjonalnie działa klub i jak bardzo jest wiarygodny...
Stachyra pokazał też jak profesjonalnie poczyna sobie na torze przy Al. Zygmuntowskich w trakcie sezonu. Nie zapominajmy o tym... Ten wywiad jednak stawia duże znaki zapytania w kontekście profesjonalizmu klubu...
MOTOR LUBLIN