Przed meczem typowałem wynik w okolicach 40:50 dla Wybrzeża. Przyznaje sie do bledu, naprawde oczekiwalem po naszych zawodnikach wiecej.
Teraz sprobuje jakos ocenic wystep naszych zawodnikow. Podkreslam ze robie to jedynie na podstawie liczby punktow jakie zdobyli, gdyz nie widzialem ich dzisiaj na torze.
"Chrzanek" - (9+1) - zdecydowanie za mało jak na lidera i kapitana zespołu, jednak był on najlepszym punktem naszej druzyny.
"Stojan" - (5+1) - odjechal 4biegi i wiecej chyba od niego nie oczekiwalem. Mysle, ze nawet gdyby pojechal Pecyna to nie mialoby to wiekszego wplywu na dorobek punktowy.
"Kostek" - (9) - w 6startach zaledwie 9 oczek - mało ! zdecydowanie zawiodl

.
Jabłoński senior - (3) - rowniez bez rewelacji, 4bieg-3pkt ... slabiutko...
"Dziadzia" - (7) - fatalnie. z jego strony liczylem na min. 'dyche'. Naprawde sie rozczarowalem... z gospodarzy objechal po 1razie zaledwie 3zawodnikow... w nastepnym meczu chyba pojedzie Bjerre (o ile bedzie w stanie)...
"Mario" - (2+1) - pojechal jeden bieg, ktory zakonczyl tylko za Mirkiem. moze powinien dostac wiecej szans pokazania sie w tym meczu ?! chyba jedyny zawodnik Wybrzeza, ktoremu nie mam dzisiaj nic do zarzucenia, ale to dosc marne pocieszenie

.
Jabłoński jr. - (6+2) - zdecydowanie moglo byc lepiej, no ale coz... gorzej tez byc moglo
Mam nadzieje ze nasi zawodnicy i trener szybko wyciagna wnioski z tej porazki, zmobilizuja sie i pojada do Gorzowa po 2pkt meczowe ...
Jeszcze raz gratuluje zwyciestwa, u nas przegraliscie, ale dzisiaj byliscie lepsi i szacunek Wam za to.
Pozdrawiam, Oski.