30.05.04 TŻ Lublin --- Wybrzeże Gdańsk 49:41

żużel w Lublinie

Kto wygra mecz ?? :D

TÅ» Lublin
70
64%
Wybrzeże Gdańsk
35
32%
Będzie remis
4
4%

Liczba głosów: 109

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#451 Postautor: mikas » 30 maja 2004, o 22:08

Gawrzyk lub Shack może zamknijcie jeden z tematów dotyczacych meczu z Gdanskiem, bo sie bałagan robi. :idea:

A i jeszcze jedno, pary poustawiane tak jak dzisiaj powinny tak wyglądac już do konca sezonu.

P.S. Ci kibice co byli w Lublinie też godnie przyjeli porażke. Wielki szacunek dla nich.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

marius

#452 Postautor: marius » 30 maja 2004, o 22:32

Gratulacje!!!!!!!!!No jestem rzeczywiscie pod wrazeniem meczu Lublina z Gdanskiem. Okazuje sie ze nasza porazka w Lublinie nie przynosi nam takiej ujmy skoro i Gdansk tam pzegral.
Rzeczywiscie liczylem ze wygra wybrzeze bo to dla naszej druzyny byloby korzystniejsze ale coz....................................za tydzien mecz w Ostrowie z Lublinem i oczywiscie jako kibic KM nie opuszczam innego rozstrzygniecia jak zwyciestwo KM :twisted: :twisted:

Ale przepraszac za to ze liczylem na zwyciestwo wybrzeza nie mam zamiaru bo i wiekszosc typujacych sportboard pewnie tez zaraz nie padnie na kolana przed Lubelska druzyna mimo ze trypowala jej porazke :twisted:

A co do sily druzyn to kazdy mzoe miec swoje zdanie i nie koniecznie musi ono byc zgodne z rzeczywistoscia.

PS. Jednak nie bylem chyba taki grozny i zlosliwy jak michaw :twisted: ktorego zablokowano na waszym forum :twisted: :twisted: skoro moge jeszcze tu pisac posty :twisted: a myslalem ze jest wolnosc slowa

Awatar użytkownika
tarchal

#453 Postautor: tarchal » 30 maja 2004, o 22:36

Ja tez chcialem pogratulowac. Co tu ukrywac liczyelm ze gdansk wygra jakies 41:49. Widac sie pomylilem. Mam nadzieje tylko ze w Ostrowie nie bedziecie juz tak szalec :P
Face your fears, live your dreams

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#454 Postautor: Gelo » 30 maja 2004, o 22:36

marius pisze: A co do sily druzyn to kazdy mzoe miec swoje zdanie i nie koniecznie musi ono byc zgodne z rzeczywistoscia.

No cóż, mylić się jest rzeczą ludzką ;). Co do meczu - to naszym chłopakom - najwyższe słowa uznania. Okazuje się, że nie ma drużyny nie do pokonania, a atut własnego toru czyni cuda. Cieszę się, że skończą się w końcu brednie o tym, że jesteśmy słabi.

Awatar użytkownika
sOKi [HST]
Kontakt:

#455 Postautor: sOKi [HST] » 30 maja 2004, o 22:44

Przed meczem typowałem wynik w okolicach 40:50 dla Wybrzeża. Przyznaje sie do bledu, naprawde oczekiwalem po naszych zawodnikach wiecej.
Teraz sprobuje jakos ocenic wystep naszych zawodnikow. Podkreslam ze robie to jedynie na podstawie liczby punktow jakie zdobyli, gdyz nie widzialem ich dzisiaj na torze.

"Chrzanek" - (9+1) - zdecydowanie za mało jak na lidera i kapitana zespołu, jednak był on najlepszym punktem naszej druzyny.
"Stojan" - (5+1) - odjechal 4biegi i wiecej chyba od niego nie oczekiwalem. Mysle, ze nawet gdyby pojechal Pecyna to nie mialoby to wiekszego wplywu na dorobek punktowy.
"Kostek" - (9) - w 6startach zaledwie 9 oczek - mało ! zdecydowanie zawiodl :(.
Jabłoński senior - (3) - rowniez bez rewelacji, 4bieg-3pkt ... slabiutko...
"Dziadzia" - (7) - fatalnie. z jego strony liczylem na min. 'dyche'. Naprawde sie rozczarowalem... z gospodarzy objechal po 1razie zaledwie 3zawodnikow... w nastepnym meczu chyba pojedzie Bjerre (o ile bedzie w stanie)...
"Mario" - (2+1) - pojechal jeden bieg, ktory zakonczyl tylko za Mirkiem. moze powinien dostac wiecej szans pokazania sie w tym meczu ?! chyba jedyny zawodnik Wybrzeza, ktoremu nie mam dzisiaj nic do zarzucenia, ale to dosc marne pocieszenie :(.
Jabłoński jr. - (6+2) - zdecydowanie moglo byc lepiej, no ale coz... gorzej tez byc moglo ;)

Mam nadzieje ze nasi zawodnicy i trener szybko wyciagna wnioski z tej porazki, zmobilizuja sie i pojada do Gorzowa po 2pkt meczowe ...

Jeszcze raz gratuluje zwyciestwa, u nas przegraliscie, ale dzisiaj byliscie lepsi i szacunek Wam za to.

Pozdrawiam, Oski.
ObrazekNIE MA ŻE BOLI ! WYBRZEŻE WSZYSTKICH PIERDOLI !!!

ObrazekWybrzeże > Extraliga 2005