Pimp my kibic - czyli "kup pan(i) gadżet"

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

Re: Pimp my kibic - SZALE i KOSZULKI

#2226 Postautor: sadychor » 25 września 2012, o 23:44

Nom, wysylajcie na @wp.pl, @o2.pl itp. Czasy "trenujzmistrzem" minely, tym bardziej, ze oficjalna strona milczy w tym temacie.
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Properr

#2227 Postautor: Properr » 26 września 2012, o 00:05

Niewygodne komentarze, też giną bardzo szybko... Powodzenia :)

Awatar użytkownika
KosaRKS
Zawodowiec

#2228 Postautor: KosaRKS » 26 września 2012, o 08:22

Popek pisze:Ciekawa inicjatywa(konkurencja dla Egona).

nie tyle konkurencja dla Egona, co dla całego FK. Przy sprzedaży szalików doliczane było te 50gr do szalika, które szło potem na konto FK i m. in. z tej kasy robione były oprawy.
niech sobie robią dalej te białe koszulki z logo LUBELSKI WĘGIEL KMŻ LUBLIN...

Properr pisze:Niewygodne komentarze, też giną bardzo szybko... Powodzenia :)

potwierdzam...
Naczelny obrońca Karola Barana.

Awatar użytkownika
Expendable

#2229 Postautor: Expendable » 26 września 2012, o 10:38

Każdy normalny klub ma swój oficjalny sklep z gadżetami. Fajnie, że KMŻ też taki zakłada, bo nie oszukujmy się, ale z perspektywy całego sezonu jest to niezły zastrzyk dla klubowej kasy, tym bardziej że w Lublinie pojawia się na stadionie sporo ludzi zainteresowanych żużlem. Czy konkurencja dla FK? pewnie trochę tak, ale z drugiej strony kibice mają wolną wolę: chcę wspomóc FK - kupuję z fanklubu; chcę wspomóc klub - kupuje z sklepiku.

Poza tym taki sklepik będzie miał dużo większy zasięg niż FK i dzięki temu cały stadion będzie zółto-biało-niebieski, a nie tylko 2 sektory

meesha
Trener
Kontakt:

#2230 Postautor: meesha » 26 września 2012, o 10:41

Expendable pisze:dzięki temu cały stadion będzie zółto-biało-niebieski, a nie tylko 2 sektory

Jeśli tak będzie to spoko, byle by nie był zielono-czarny :)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
istred
Trener

#2231 Postautor: istred » 26 września 2012, o 10:46

Wydawało mi się, że klub ma sklep z gadżetami już od jakiegoś czasu ;)
http://kmzlublin.pl/index.php?option=co ... Itemid=191

A poważniej, to bardzo dobra inicjatywa - nie tylko ze sklepem, ale i z pozostałymi propozycjami, szczególnie że o większości z nich sam nieraz pisałem na forum.
Ja mimo wszystko jestem dość sceptyczny. Niejeden raz coś w klubie obiecywano i później nic z tego nie wychodziło. Oby tam razem było inaczej.

Awatar użytkownika
KosaRKS
Zawodowiec

#2232 Postautor: KosaRKS » 26 września 2012, o 11:04

Problem w tym, że to nie jest inicjatywa klubu. Oni w ogóle byli bardzo zdziwieni jak ktoś im powiedział, że na 'oficjalnym' profilu KMŻ jest info o jakimś sklepie, przyjmowaniu projektów :)

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#2233 Postautor: Manitou » 26 września 2012, o 14:09

Te "projekty" to stworzył pewnie sam prowadzący ten profil. Skądinąd wiem, że to człowiek który wygrał w zeszłym roku konkurs na projekt kevlaru dla naszych żużloków, więc zrobienie paru projektów koszulek nie stanowi dla nie go problemu... Teraz się pewnie taśta patrząc ile ma lajków pod każdym swoim (powiedzmy sobie szczerze MARNYM) projektem...

Pomijając wątek sklepiku to zgadzam się z istredem, że inicjatywy jak najbardziej godne pochwały. Jeśli mamy być poważnym klubem, a nie prowincjonalnym klubikiem z Polski C to takie rzeczy trzeba wprowadzać w życie. Sam sklepik raczej nie zaszkodzi FK. Kto ma pojęcie ten nadal będzie kupował "prawilne" produkty, a sklepik dla januszy też swój target znajdzie. Target, który i tak u FK nie kupował...

Awatar użytkownika
KosaRKS
Zawodowiec

#2234 Postautor: KosaRKS » 26 września 2012, o 18:43

Jeśłi profil prowadzi ta osoba, która 'wygrała' 'konkurs' na kevlar, to trafiłeś Mani, to jest autor tych koszulek. To jest to śmieszne 'MCDESIGN' ;)

Awatar użytkownika
Expendable

#2235 Postautor: Expendable » 26 września 2012, o 19:03

KosaRKS pisze:Problem w tym, że to nie jest inicjatywa klubu. Oni w ogóle byli bardzo zdziwieni jak ktoś im powiedział, że na 'oficjalnym' profilu KMŻ jest info o jakimś sklepie, przyjmowaniu projektów :)

Nie wiem czy akcja na facebooku to prywatna inicjatywa ale wiem że Sprawka rozmawiał z profesjonalnymi agencjami reklamowymi, które mają przejąć cześć zadań marketingowych więc bądźmy dobrej myśli

Awatar użytkownika
Popek
Senior

#2236 Postautor: Popek » 26 września 2012, o 19:59

Bez przesady ze sklepikiem "dla Januszy". Oczywiscie, ze wstyd chodzic w takim bialym polo, zawierajacym glownie logo sponsora, ale jesli sklep klubowy zawieral by jakas szersza game produktow, czapki, bluzy etc. to co w tym zlego. Projekty Fan Klubu sa zazwyczaj fajnie, ale akcje sa raz/dwa razy do roku i sa to w zasadzie tylko szaliki i drogie koszulki. Jesli te projekty na fb nie beda zawierac logo sponsora badz bedzie malo widoczne, a nasze barwy beda dominowac to uwazam ze wcale nie wstyd przyjsc w czyms takim na stadion. A pieniadze, mozna zbierac np. do puszek podczas meczu(nie wiem jak to wyglada od strony prawnej) mysle ze sporo ludzi wrzuci po 2-5zł co moze byc wiecej niz 200 szalikow po 50gr zysku.

Awatar użytkownika
truskawa
Zawodowiec

#2237 Postautor: truskawa » 26 września 2012, o 21:12

każda rzecz która ma JAKIEKOLWIEK LOGO SPONSORA, lub napis KMŻ LUBLIN nie nadaje się do noszenia, kupowania, produkowania!!! NA STOS i to bez ironii. :(

Reszta, czyli to, jakie to będa rzeczy, ile będą kosztowały, czy to do kieszeni Sprawki, klubu czy kibiców, wzory, juz nie ma znaczenia. Proszę tylko o to co jest napisane u góry.
Ostatnio zmieniony 26 września 2012, o 23:48 przez truskawa, łącznie zmieniany 1 raz.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
Expendable

#2238 Postautor: Expendable » 26 września 2012, o 22:52

wszystko co zawiera 'kmż lublin' na stos, ale na mecze kmż-u jak mniemam chodzisz? trochę zalatuje hipokryzją, nie uważasz truskawa? ;P

meesha
Trener
Kontakt:

#2239 Postautor: meesha » 26 września 2012, o 23:31

"Kiedy klub powróci do nazwy Motor?" Sezon 17 Odcinek 146 :lol:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Koper
Trener
Kontakt:

#2240 Postautor: Koper » 26 września 2012, o 23:43

Expendable pisze:wszystko co zawiera 'kmż lublin' na stos, ale na mecze kmż-u jak mniemam chodzisz? trochę zalatuje hipokryzją, nie uważasz truskawa? ;P
Jakby Ci to wytłumaczyć :) był kiedyś w Lublinie taki klub LKP, który z czasem otrzymał nazwę LKP Motor, przy czym kibice nigdy nie identyfikowali się z klubem pod nazwą LKP ale na mecze drużyny którą wystawił ten klub w lidze chodzili. W przypadku KMŻ jest dokładnie tak samo, kibice chodzą na mecze drużyny która została wystawiona przez ten klub ale nie identyfikują się z samą nazwą tego klubu czyli KMŻ, tylko z nazwą Motor, którą to kibice określają drużynę startującą w lidze. Jeśli ktoś nie identyfikuje się z takimi skrótami jak LKŻ, TŻ, KMŻ to oczywiste jest że nie będzie chciał kupować gadżetów zawierających zestawienie "KMŻ Lublin".

meesha pisze:"Kiedy klub powróci do nazwy Motor?" Sezon 17 Odcinek 146 :lol:
Dobry serial na jesienne i zimowe wieczory ;) bo już na wiosnę i w lecie nowe odcinki noszą tytuł: "Kto wygra mecz?" odpowiedź jest chyba doskonale znana wszystkim którzy chodzą na mecze żużlowe przy Al. Zygmuntowskich i nie brzmi ona bynajmniej "KMŻ Lublin" :)
Ostatnio zmieniony 26 września 2012, o 23:49 przez Koper, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#2241 Postautor: sadychor » 26 września 2012, o 23:47

No i sie zaczelo od nowa :D :D
Obrazek

Awatar użytkownika
truskawa
Zawodowiec

#2242 Postautor: truskawa » 26 września 2012, o 23:55

Banda TŻ jak spotka kogoś na mieście w kmżcie lepiej niech trzyma wysoko rece! I race palą kibole piromany dodatkowo!

http://www.youtube.com/watch?v=MEVfMlvmadk
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN

meesha
Trener
Kontakt:

#2243 Postautor: meesha » 26 września 2012, o 23:55

No i sie zaczelo od nowa :D :D

Obrazek

:mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=MEVfMlvmadk

Ożeszty...
Jak to dobrze, że razem z Teżetem udało się pozbyć tych gównianych trąbek z trybun. Jak słyszę ten dźwięk to mam ochotę złapać taką trąbę i zasadzić delikwentowi w otwór poniżej pleców. Szerszym końcem :)

Koper
Trener
Kontakt:

#2244 Postautor: Koper » 27 września 2012, o 00:05

Na szczęscie ani teżet ani trąbki już nie wrócą na trybuny, a kaemżet nie ma szans aby na te trybuny się dostać :)

NervGal
Junior

#2245 Postautor: NervGal » 27 września 2012, o 00:06

Ciekawe jest to, że tyle osób krzyczało "Teżet", a teraz jakoś nikt się nie przyznaje :D Może należałoby jakąś lustrację przeprowadzić?

meesha
Trener
Kontakt:

#2246 Postautor: meesha » 27 września 2012, o 00:08

Archiwum forum stoi otworem, wystarczy się cofnąć o jakieś 8-9 lat :D

NervGal
Junior

#2247 Postautor: NervGal » 27 września 2012, o 00:18

Cholera, na poprzednim kompie stworzyłem sobie antyenigmę do rozszyfrowywania tych forumowych krzaków z ubiegłego dziesięciolecia, teraz to chyba nie te lata i nie ta determinacja żeby zaczynać od nowa :D Ofc daleki jestem od wznoszenia okrzyków "Kaemżet <klap klap> Lublin", ale zażartość niektórych z Was zmusza mnie do zadania sobie pytania, gdzie byliście w czasach TŻ. Mam nadzieję, że nie tam, "gdzie stało ZOMO" :) Ja np. waliłem wtedy w trąbę na prostej startowej na ile mi 12-letnie płucka pozwalały, ale nikomu to nie przeszkadzało...
Ostatnio zmieniony 27 września 2012, o 00:21 przez NervGal, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
truskawa
Zawodowiec

#2248 Postautor: truskawa » 27 września 2012, o 00:19

cwaniaaaki mogą kasować posty, to sitwa jak w gdańskiej prokuraturze!

Ja środek łuku, piknik opór 8)
Ostatnio zmieniony 27 września 2012, o 00:28 przez truskawa, łącznie zmieniany 1 raz.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN

meesha
Trener
Kontakt:

#2249 Postautor: meesha » 27 września 2012, o 00:23

zmusza mnie do zadania sobie pytania, gdzie byliście w czasach TŻ

Ja byłem głównie za oceanem i kibicowałem na necie :)

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#2250 Postautor: sadychor » 27 września 2012, o 00:27

Roznie to bywalo, ale z biegiem czasu bezsensem stalo sie co rusz zmieniac przyspiewki pod LKZ, TZ, InterPolan i inne Sypmy (niezbyt chronologicznie). Teraz jest zgodnie z tradycja i uniwersalnie :)
Obrazek