Motor Lublin - GKM Grudziądz 09.09.2012 godz.18:30
Re: Motor Lublin - GKM Grudziądz 09.09.2012 godz.18:30
Ale jaki obcy?
Że krócej na forum jesteś? Zalogowany jesteś już dwa lata, to chyba nie tak krótko.
Kolesie? Z forum znam może ze dwie osoby, więc chyba nie do mnie to kolesiostwo.
Głupoty piszesz i tyle. Wyluzuj trochę.
Że krócej na forum jesteś? Zalogowany jesteś już dwa lata, to chyba nie tak krótko.
Kolesie? Z forum znam może ze dwie osoby, więc chyba nie do mnie to kolesiostwo.
Głupoty piszesz i tyle. Wyluzuj trochę.
To proszę nie podpuszczaj i nie zaczepiaj ,bo to do niczego dobrego nie prowadzi.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
Kończę polemikę, nie rozumiemy się. 
Dajcie sie Rudemu wyszalec, bo czuje, ze to jego ostatnie podrygi na forum w tym miesiacu:)
Na razie 15 psotow dzisiaj, a dzien jeszcze dlugi:)
Na razie 15 psotow dzisiaj, a dzien jeszcze dlugi:)
Ostatnio zmieniony 10 września 2012, o 14:08 przez Cooper, łącznie zmieniany 1 raz.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Akurat w tym temacie Rudy ma racje, niepotrzebnie istred prowokuje.
Cooper pisze:Dajcie sie Rudemu wyszalec, bo czuje, ze to jego ostatnie podrygi na forum w tym miesiacu:)
Wiesz Cooper może i ostatnie bo koniec sezonu,ja nie siedzę jak Ty i inni i klepią na forum.Wyjątek,bo mnie podpuścili były dwa ostatnie dni.
Ps. Już mnie nie wyganiaj i nie proś admina o bana,bo więcej Was nie będę już krytykował i z Wami walczył.Jesteś the best i tyle.Może przynajmniej z jedna osoba wyciągnie wnioski z moich postów ,a to już sukces.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
BR pisze:Akurat w tym temacie Rudy ma racje, niepotrzebnie istred prowokuje.
Dziękuję.
Nie chodzi o to kto ma racje, tylko o to, zeby nie pisac bez sensu kilkunastu postow, jednoczesnie innym zarzucajac nabijanie i prowokowanie.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
BR pisze:Akurat w tym temacie Rudy ma racje, niepotrzebnie istred prowokuje.
Ale kogo prowokuję?
Zareagowałem na utożsamianie forumowiczów z kibicami na sektorze od strony Bystrzycy. Aktywnych forumowiczów jest pewnie ze 30 i siedzą na stadionie w różnych miejscach, więc utożsamianie ich z kilkusetosobowym tłumem jest nadużyciem. Na co Rudy wyprodukował posta, z którego nic nie zrozumiałem więc się go zapytałem "o co właściwie chodzi". Gdzie tu prowokowanie i do czego?
Weźcie spotkajcie się gdzieś i porozmawiajcie sobie, zamiast zaśmiecać forum bzdurnymi docinkami.
istred, w tym temacie było tak:
komentarz zbędny i wyluzujcie już
Rudy pisze:Chciałem pogratulować chłopakom za to co wczoraj zrobili,a w szczególności bardzo pozytywnie podobał mi się Miesiąc,widać,że Wardzała dużo mu podpowiedział i wczorajszy pierwszy bieg Karola powalił mnie na kolana. BRAWO !!!
istred pisze:Dobrze, że Ci się nie podobał negatywnie.
komentarz zbędny i wyluzujcie już
A, tutaj to fakt, mogłem się powstrzymać 
Ale myślę, że jeśli nie ja to szybko ktoś inny napisałby to samo
Ale myślę, że jeśli nie ja to szybko ktoś inny napisałby to samo
skąd wiesz, skąd wiesz? 
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
Czarek pisze:Taki mecz, takie zwycięstwo, a ludzie zamiast trzymać fason cofają się w rozwoju. Prezes mówi coś o prawidłowej postawie z kopertą, kibice rzucają "ch***mi" w stronę Grudziądza, jakiś pedał drze się "dzierżownia!". Co się dzieje?
perszing pisze:mi sie wydawało, że przemawiał wtedy DS, w ogole nie za bardzo zrozumiałem o co chodzi w tej wypowiedzi, moze ktos uslyszał lepiej i mógłby mi wytłumaczyć?
Mowa byla o kibicach z Niedrzwicy, ktorzy regularnie sponsoruja biegi. Wystarczy zerknac w program.
Czarek, skad wiesz, ze pedal
Co się dzieje?
Co sie dzieje, co sie dzieje, co sie dzieje, nie wiem kibice krzyczeli, jezus maria, puszakowski nie ma deflektora, nie wytrzymam...
Ostatnio zmieniony 10 września 2012, o 16:19 przez sadychor, łącznie zmieniany 1 raz.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
InDorka pisze::lol: Ja tez mialam ochote, ale raz juz dzisiaj pisalam o podobnym zjawisku / wlasnoreczny autograf/ to sie powstrzymalam i usiadlam na rekach.
Komu ...?
Nawet jak napisze to nic Ci nie da, bo nie znasz ludzi z ktorymi pracuje 
Swoja droga - jesli juz, to spodziewalam sie chociaz odrobiny swietosci w pytaniu
Swoja droga - jesli juz, to spodziewalam sie chociaz odrobiny swietosci w pytaniu
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
Co za mecz...
Nie spodziewałam się takiego wyniku (chyba nikt się nie spodziewał
) i radość tym większa 
Gardło zdarte, banan na twarzy, spać nie mogłam ... piękne to
Gratuluję wszystkim i każdemu z osobna!
Nie spodziewałam się takiego wyniku (chyba nikt się nie spodziewał
Gardło zdarte, banan na twarzy, spać nie mogłam ... piękne to
Gratuluję wszystkim i każdemu z osobna!
Hans Andersen (GTŻ Grudziądz): Wiedzieliśmy, że mecz będzie bardzo ciężki, ponieważ poprzedni razem również nie było łatwo. A to wielka szkoda, ponieważ ten tor mógłby być całkiem niezły - wiem, że o to chodzi by to gospodarze czuli się lepiej na torze, ale taka jazda nie jest niczym przyjemnym. Taki tor jest po prostu niebiezpieczny - w żużlu wcale nie chodzi o to, by jechać na półgazie. Tor był jednak taki sam dla wszystkich. Nasza drużyna nie wygrywała przede wszystkim startów, jak czynili to gospodarze. Lepsza drużyna po prostu wygrała.
Nie wiem czy ktoś już to tutaj wstawił ale ja padłem hahaha na półgazie? Jeleń i Borowicz otarli się o rekord toru a ten koleś pisze o jakimś półgazie.. Ten Andersen to wstydu nie ma !
Nawet Fiałkowski o tym mówił w wywiadzie dla itvl. (poniekąd ładnie się zachował i polecam posłuchać). Mówił że na pełnym gazie trzeba to wtedy nie wciąga w bandy jak Ljunga, i że tor był sprawiedliwy tylko trochę trudny
Facet chyba trochę się nauczył pokory...
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
sadychor pisze:Czarek pisze:Czarek, skad wiesz, ze pedalI co to jest "dzierżownia!"
![]()
Wyglądał na pedała i darł się "dzierżownia!" czy jakoś tak w momencie gdy cały stadion krzyczał "Motor!". Nie wiem czy to duża frekwencja, czy pełnia była albo wysoki poziom zanieczyszczeń, ale paru dziwaków odwiedziło okazjonalnie stadion.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Ge(L)o pisze:http://www.youtube.com/watch?v=nzm-Jp9sGvI
Dzierżążnia
To nie był żaden z nich
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Wow, nie spodziewalem sie takiej reakcji Fialka.
ps. "Fialkowski, komu teraz silniki sprawdzisz? Moze traktorowi... bo za mocno bronowal."
ps. "Fialkowski, komu teraz silniki sprawdzisz? Moze traktorowi... bo za mocno bronowal."
Motor mocny