Motor Lublin - GKM Grudziądz 09.09.2012 godz.18:30

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

Re: Motor Lublin - GKM Grudziądz 09.09.2012 godz.18:30

#276 Postautor: marcin_lub » 9 września 2012, o 21:57

Czarek pisze:......Prezes mówi coś o prawidłowej postawie z kopertą,...

To nie prezes mówił o tej kopercie tylko ksiądz Kiełbasa :) Przynajmniej ja tak zrozumiałem ;)

perszing

#277 Postautor: perszing » 9 września 2012, o 21:58

mi sie wydawało, że przemawiał wtedy DS, w ogole nie za bardzo zrozumiałem o co chodzi w tej wypowiedzi, moze ktos uslyszał lepiej i mógłby mi wytłumaczyć?

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#278 Postautor: kibicLBN » 9 września 2012, o 22:00

mlody26 pisze:bez przesady z tymi kontraktami i typowaniem wynikow.. kazdy a przynajmniej wiekszosc tutaj piszacych miala sraczke przed dzisiejszym meczem.. a tematu Karola nie ma co ciagnac bo zaraz wpadnie tezetomaniak z kibicemlbn i derim na czele i znowu zacznie sie dyskusja nie majaca celu

bez napinki 8)

KosaRKS pisze:
KosaRKS pisze:a skończy się tak, że Karol spasuje silnik na treningu, zrobi dyche z Grudziądzem, a Wy znów będziecie go nosić na rękach... chorągiewki. ;)

i co Wy na to? :wink:

Napiszę tak. Karol pokazał w tym meczu to co przez cały sezon nie udawało mu się pokazać czyli kawał dobrego speedwaya (zwłaszcza jego 1 bieg). Bardziej podobał mi się dzisiaj tylko Miesiąc, te przedłużenie prostej bodajże w 11 biegu... mniam, poza tym w każdym biegu ładnie zamykał rywali. Ale to co zrobił Borowicz w swoim zwycięskim biegu to jakaś masakra, nawet miałem wrażenie że przez wykonanie 1 łuku w taki sposób pomógł wyraźnie Dawidowi ;)

A Tobie Kosa powiem że na rękach Karola nie będę nosił, a dzisiaj pokazał co umie i nie popełniał tylu błedów co zazwyczaj. A Karola jedni nie lubią inni uwielbiają, taki ma facet charakter.

Ps. Fajny mecz pomimo wyniku, super doping i zachowanie naszych po meczu.

Najlepszy czas dnia z tego co wiem Daniel.